Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Dyksav test-guide:
Anmeldelser og guide til køb af dyksav

Baseret på vores research og analyser Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund research..., men vi afgrænser os primært til produkter tilgængelige på prisportaler eller annonceplatforme. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Oplistningen er ikke et udtryk for en rangering af produkter, og annonceaftaler kan påvirke placeringen og udvælgelsen af vores produkter – læs mere her. Læs mere

5 udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag Handytools er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.

En dyksav bruges, når du arbejder med træ, og kan ofte skære meget lave hældninger. Vi har kigget på dyksave og samlet 7 af de bedste, vi tror, du vil kunne lide. Modellerne spænder bredt, og vi håber, du vil kunne finde én, der dækker dit behov. Er du på udkig efter den bedste dyksav, så læs med her, hvor vi både inddrager dyksav test og anmeldelser i vores oversigt.

De udvalgte produkter kan forhåbentlig dække dine behov – men skulle du ikke finde det du søger, så frygt ej. I bunden af artiklen vil du kunne finde to korte artikler, der handler om save og dyksave, og en FAQ, så du kan blive godt klædt på til dit køb.

Uanset hvad, så klæder vi dig rigtig godt på, så du kan træffe det bedste valg og få en dyksav, der dækker dine behov. Vi håber, du vil finde vores liste nyttig.

Vores udvalgte dyksave

Bosch GKS 190 Professional
Lager

Bosch GKS 190 Professional

Bedst til prisen Gå til bedste pris
1.181 Kr. hos Homeshop.dk
Læs vores anmeldelse
Lager
Makita SP6000 dyksav
Lager

Makita SP6000 dyksav

BEDSTE PREMIUMVALG Gå til bedste pris
2.899 Kr. hos 10-4
Læs vores anmeldelse
Lager
Bosch GKS 55+ GCE Professional
Lager

Bosch GKS 55+ GCE Professional

Gå til bedste pris
2.122 Kr. hos ComputerSalg
Læs vores anmeldelse
Lager
Ryobi R18CS-0 ONE+
Lager

Ryobi R18CS-0 ONE+

Gå til bedste pris
905 Kr. hos ComputerSalg
Læs vores anmeldelse
Lager
Makita DHS680Z
Lager

Makita DHS680Z

Gå til bedste pris
1.629 Kr. hos Silvan
Læs vores anmeldelse
Lager

Seneste ændring:

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

test-guiden

En test-guide, som denne, er en artikel, der analyserer produkter via en gennemgang af bl.a. anmeldelser og tests.

De 5 bedste i test-guiden 2024:

Sådan vurderer og udvælger vi produkterne i artiklen

Vores research team har gennemgået og analyseret markedet for at finde nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med de fleste store forhandlere, og selvom disse kan have indflydelse på udvalget af produkterne til artiklen, beror vores anbefalinger endeligt på redaktionens professionelle, subjektive vurdering af de bedste produkter.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på baggrund af:

  1
 • Eventuelle officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes mening om produktet
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren
 • 5
 • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig. Det er vigtigt at notere, at rækkefølgen af produkter ikke skal forstås som en rangering, men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov, ønsker og prisklasser.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Bedst til prisen test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Bosch GKS 190 Professional - god og stærk dyksav til professionel brug

Bosch GKS 190 Professional ligner til forveksling GKS 55+ GCE, men der er forskelle. De to dyksave er begge produceret af den anerkendte producent Bosch, men hvor GKS 55+ GCE har klaret sig bedst i test, så er Bosch GKS 190 Professional blevet kåret som den dyksav, der giver dig mest for pengene.

Bosch GKS 190 Professional er topscorer hos både Stern.de og Wekzeugmagazin.net, top scorer hos Werkzeug-abc.de, og så har den fået en score på 5 ud af 5 stjerner hos Computerbild.de.

Ligesom Boschs andre produkter, har Bosch GKS 190 Professional ikke det kønneste design. Men det er en god og stærk maskine, der er beregnet til professionel brug.

Bosch GKS 190 Professional
Bedst til prisen

Dagens bedste priser og tilbud på Bosch GKS 190 Professional:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Soft-grip
 • Høj kraft
 • Forbrugerfavorit

Mere om Bosch GKS 190 Professional

SPECIFIKATIONER

 • Skæredybde: 50-70 mm

Bosch GKS 190 Professional er én af de mest effektive rundsave og dyksave i basisklassen, og med sin motoreffekt på 1400W ligger den i den højeste ende. Maskinen har en turboblæser, så du kan få det bedste støvfri udsyn over din skærelinje, og så har den en støvsugefunktion og spindellås.

Bosch GKS 190 Professional har et omdrejningstal på 5.500 omdrejninger i minuttet (ubelastet).

Fordele og ulemper ved Bosch GKS 190 Professional

Fordele

 • Soft-grip
 • Høj kraft
 • Forbrugerfavorit

Ulemper

 • Skalaen for geringsvinklen er ret lav
 • Kan ikke bruges uden en styreskinne

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Bosch GKS 190 Professional
BEDSTE PREMIUMVALG test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Makita SP6000 dyksav - med et føringsskinnesæt

Listens sidste dyksav er en Makita dyksav, nemlig Makita SP6000. Makita SP6000 leveres med et føringsskinnesæt, der består af et samlebeslag for selve føringsskinnen, to føringsskinner til både dyksav og rundsav, og en taske, det hele kan pakkes sammen i for din belejlighed.

Makita SP6000 har fået en rigtig god anmeldelse fra YouTube kanalen Dan Pattison, samt 4,5 af PriceRunner. PriceRunners kunder har dog også anmeldt den, og med over 700 anmeldelser lander Makita SP6000 på en slutscore på 4,6/5 fra den almene forbruger.

Makita SP6000 dyksav
BEDSTE PREMIUMVALG

Dagens bedste priser og tilbud på Makita SP6000 dyksav:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Hældningsbeskyttelse
 • Kompakt design
 • Tydelige skalaer

Mere om Makita SP6000 dyksav

SPECIFIKATIONER

 • Leveres med en masse udstyr + opbevaringstaske
 • Snitdybde: 39-56 mm

Makita SP6000 har blød opstart og en mekanisk bremse, så du kan holde sig sikker. Med en effekt på 1.300W får du mange funktioner og en stor betjeningskomfort. Maskinen har en masse tekniske finesser, der blandt andet involverer anti-kip og negativ vinkelsnit, for ikke at tale om muligheden for snit til kanten helt nede på kun 18 mm.

Som altid lever Makitas produkt op til selv den mest kræsne kundes krav.

Fordele og ulemper ved Makita SP6000 dyksav

Fordele

 • Hældningsbeskyttelse
 • Kompakt design
 • Tydelige skalaer

Ulemper

 • Hældningsvinklen kan afvige fra den indstillede

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Makita SP6000 dyksav

Bosch GKS 55+ GCE Professional - dyksav med skinne

Bosch GKS 55+ GCE Professional er en maskine designet til professionelle håndværkere, men prisklassen tillader også almindelige forbrugere at erhverve sig den. Den er blevet kåret som topscorer hos Computerbild.de, og har fået to høje scorer på henholdsvis 4,5 ud af 5 hos PriceRunner og 4,3 ud af 5 fra forbrugerne på Amazon.

Maskinen er ikke så elegant af udseende, men til gengæld er den stærk. Bosch GKS 55+ GCE Professional er beregnet til at kunne tage fat, ikke til at se godt ud. Her er det funktion, der er i fokus.

Dagens bedste priser og tilbud på Bosch GKS 55+ GCE Professional:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • God dybde
 • Meget kraftig
 • Hastighedsjusterbar

Mere om Bosch GKS 55+ GCE Professional

SPECIFIKATIONER

 • Skæredybde: 47,5-63 mm

Den kraftfulde Bosch GKS 55+ GCE Professional er produceret af det anerkendte mærke Bosch, og det sikrer en vis kvalitet. Den 1350W motor giver med sin konstantelektronik og grearkasse i to trin en optimal skærehastighed og -dybde, der gør dit arbejde lettere.

Savens kompakte design gør vægten lavere, så den er komfortabel at arbejde med i længere tid og ergonomisk at betjene. Det betyder, du kan arbejde i længere tid uden gener.

Bosch GKS 55+ GCE Professional kan med sit variable omdrejningstal tilpasse skærehastigheden og motorbremsen, så du er sikret et godt savearbejde. Det er også muligt at lave en blød opstart.

Maskinen kan og bør kun bruges med føringsskinne.

Fordele og ulemper ved Bosch GKS 55+ GCE Professional

Fordele

 • God dybde
 • Meget kraftig
 • Hastighedsjusterbar

Ulemper

 • Bliver meget varm

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Bosch GKS 55+ GCE Professional

Ryobi R18CS-0 ONE+ - dyksav med rigtig god performance

Ryobi R18CS-0 ONE+ er af det typiske Ryobi-design. Det er en dyksav af høj kvalitet, der har fået fine anmeldelser rundtom på nettet. På PriceRunner har den fået 4 ud af 5 stjerner, mens kunderne på Amazon overgår den med 4,7 ud af 5. Den britiske side Justoffbase giver den 9,4 ud af 10.

Maskinen har en masse smarte funktioner, der både er beregnet til at gøre dit arbejde med den sundere og lettere.

Dagens bedste priser og tilbud på Ryobi R18CS-0 ONE+:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Godt greb
 • Avanceret børsteløs motorteknologi
 • Fremragende skæredybde

Mere om Ryobi R18CS-0 ONE+

Ryobi R18CS-0 ONE+ leveres ikke med batteri. Det er fordi, Ryobi har en hel kollektion, der fungerer med samme batteri. På den måde kan du spare penge, og du behøver ikke lade masser af batterier op på én gang.

Ryobi R18CS-0 ONE+ har en imponerende skærekapacitet og en roterbar støvport, der hjælper dig med at holde din savlinje ren og overskuelig. På den måde kan du opnå det bedst mulige resultat, samt arbejde i et rent og sundt miljø.

Der er både dybde- og geringsindstilling på maskinen, uden at du behøver at finde værktøjet frem.

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Ryobi R18CS-0 ONE+

Makita DHS680Z - forbrugernes favorit

Makita DHS680Z er udført i Makitas klassiske blå farve. Der medfølger ikke batteri eller oplader, men der er til gengæld tale om en stærk maskine.

Saven er beskyttet mod overbelastning af den kulløse motor, så du kan bruge den i længere tid.

Makita DHS680Z har fået imponerende og sjældne 5 ud af 5 stjerner fra ikke bare én, men tre anmeldere. Det drejer sig om Housejunkie.co.uk, Diygarden.co.uk og Powertoolworld.co.uk. Som du kan se, så er maskinen populær hos anmeldere, men hvad med forbrugerne?

På Amazon falder scoren kun ganske lidt. Forbrugerne har nemlig globalt set givet Makita DHS680Z et gennemsnit på 4,8 ud af 5.

Dagens bedste priser og tilbud på Makita DHS680Z:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Motor med 5.000 RPM
 • Elektrisk bremse og begrænser
 • Ekstremt høj omdrejningsfrekvens

Mere om Makita DHS680Z

SPECIFIKATIONER

 • Skæredybde: 41-57 mm

Ligesom Ryobi har Makita et system med ét batteri, der passer til flere produkter. Makita DHS680Z bruger Makita Li-ion på 18 volt, der kan bruges til flere maskiner.

Det integrerede LED-lys sikrer dig et veloplyst arbejdsområde, og sammen med blow-off dyssen får du et sikkert arbejdsmiljø, hvilket mindsker risikoen for ulykker.

Fordele og ulemper ved Makita DHS680Z

Fordele

 • Motor med 5.000 RPM
 • Elektrisk bremse og begrænser
 • Ekstremt høj omdrejningsfrekvens
 • Blæser og dobbelt LED for bedste udsyn
 • Meget rene snit

Ulemper

 • Skal have skiftet batteri ofte hvis arbejdet tager mere end 3-4 timer

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Makita DHS680Z

Hvad skal du overveje, før du køber et dyksave

 • Har du sikkerhedsudstyret? Det er vigtigt, at du ikke udsætter dig selv eller andre for fare, bare fordi du ikke har investeret i ordentligt sikkerhedsudstyr.
 • Skinne: Når du kigger på ny dyksav, så se efter, om den kræver skinne, og om den i så fald medfølger.
 • Batteri: Hold øje med batterityperne. Måske er der maskiner, der matcher andre, du allerede har – i så fald kan du spare penge på batterier.
 • Hvor stort er dit behov? Der er stor forskel på, om du kun bruger en dyksav en gang imellem, eller om du skal bruge den til professionelt eller semiprofessionelt brug.

arrow-more

Hvilken type sav er bedst til de forskellige opgaver?

Der findes mange forskellige save end bare ”sav”, og det kan være svært at finde ud af, hvilken én du skal bruge. Derfor håber vi, vores lille guide kan hjælpe dig.

Savtyper

Der er primært 4 typer save, ud over den traditionelle manuelle – stiksav, rundsav, bajonetsav, multisav. Men hvor er dyksaven?

Dyksaven er en type rundserv, der er mere fleksibel og kan starte længere inde. Ligesom en rundserv bruges den oftest til at lave præcise og lige snit, og især til længere stræk er den ideel, da der er tale om en kraftig type.

En stiksav er en meget alsidig savtype – den bruges som regel til at skære kurver og rette linjer så præcist som muligt. Der findes mange forskellige klinger til stiksave, og de er fænomenale til at skære kurver.

Bajonetsaven lyder lidt uhyggelig, men det er simpelthen bare en sav, der bruges til grove skæringer, beskæringer og nedbrydninger. Det unikke ved bajonetsaven er, at den kan fås med flere klinger, så du kan skære i alt fra træ til metal.

Sidst kommer multisaven, der er rigtig god til at skære i mange forskellige materialer. El-værktøjet kan bruges til langt de fleste opgaver, og den kan benyttes med alle mulige slags savklinger, så du kan tilpasse den til lige præcis dit behov. De kan købes i mange forskellige byggemarkeder, og bør ikke være et problem at få fat på.

Savmærker

Så det var så de primære typer af save, der findes – men hvad med mærkerne?

Når du leder efter en dyksav, skal det så være en Makita dyksav, en Dewalt dyksav eller Bosch dyksav?

Det afhænger rigtig meget af dine præferencer. Du er allerede godt på vej ved bare at læse den her artikel og liste.

Hvis du før har erfaring med et mærke, du kan lide, så er det en rigtig god idé at læse op på, hvad de kan tilbyde. Har du erfaring med deres produkter, så har du et bedre billede af, hvordan de skal fungere.

I sidste ende er det ikke altid mærket, der dikterer kvaliteten, men en anerkendt producent ligger typisk ikke på den lade side. Hvad end det er Ryobi eller Makita, du helst vil handle med, eller hvis du ikke har nogen forudsætninger overhovedet, så lav din research og følg din mavefornemmelse.

Det kan også være en god idé at høre naboer eller bekendte ad, for at få anbefalinger fra folk, du stoler på.

Mere intelligente dyksave hitter

Der er nogen, der mener, at alting skal være som i gamle dage. Men innovation og forbedringer gavner os på utrolig mange måder, og når det kommer til farlige maskiner som en dyksav, så skal sikkerheden være i top!

Det er lige meget, som du har læst hver eneste scheppach dyksav test på nettet – defekter eller uforudsete problemer kan forekomme, og det kan komme til at koste liv og lemmer.

Lige netop af den grund er intelligente dyksave blevet mere populære. Den kraftfulde maskine holdes i skak, så du kan holde sig sikker og arbejde roligt.

Hvad betyder det, at en dyksav er intelligent?

I dag er mange dyksave lavet med det intelligente system, KickbackStop. KickbackStop mindsker risikoen for ulykker under arbejdet og er en innovativ måde at holde dig og dit arbejde mere sikker.

KickbackStop stopper helt utrolig hurtigt, hvis der skulle opstå et tilbageslag i forbindelse med savningen eller en uventet neddykning. Følekilen registrerer det, og maskinen stopper, før den overhovedet kan nå at springe op.

Sådan arbejder du sikkert

Uanset om du arbejder med en dyksav, lamelfræser eller en kompressor, så skal du sørge for at have styr på sikkerheden.

Som minimum bør du arbejde med arbejdsbriller og -handsker. Sørg for at have styr på, hvordan maskinen, du arbejder med, fungerer, og lad være med at undervurdere dens styrke. Selvom du kender teknikken, så kan der altid komme uforudsete udfordringer.

Husk at dække dig selv til. Du bør aldrig arbejde med bar overkrop eller for meget blottet hud, da løse dele kan ramme dig og forårsage skade. Et par sikkerhedssko vil være en god løsning, hvis du vil passe på fødderne.

Undervurder ikke, hvor vigtigt sikkerhed er. Du skal være sikkert og forsvarlig klædt på, uanset om du arbejder professionelt eller privat i hjemmet. Har du små eller yngre børn, så hold dem altid væk fra arbejdet og værktøjet, også selvom maskinerne ikke er i gang.

Når du arbejder med farlige maskiner, er både din egen og andres sikkerhed dit ansvar.Beskrivelse af kilder og tests

Beskrivelse af kilder og tests

OBS: Selvom følgende kilder har været anvendt i forbindelse med artiklen siden publicering, kan der som følge af udgåede/slettede produkter være kilder, der ikke længere anvendes. Det skyldes tekniske problemer, og vi arbejder lige nu på at forbinde alle henvisninger til kilder med reference, samt slette gamle kilder (April 2024).

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests

Ekspert- og testkilder

PriceRunner

PriceRunner er en side, der sammenligner priser for at danne et overskud for den almene forbruger. De anmelder og tester også produkter, og fungerer således som et mekka for forbrugere. Da siden er annonce baseret, kan du desuden regne med, at alle anmeldelser er uafhængige.

PriceRunner har anmeldt masser af rundsave og dyksave. De har samlet nogle af dem på en liste, der gennemgår deres 10 favoritter, så du nemt og hurtigt kan danne dig et overblik. Du kan læse om, hvad de baserer deres bedømmelser på, og lære mere om produkterne.

Listen er fra den: 22. februar 2021
Du kan se testen her

Testberichte

Testberichte er Tysklands største produktanmelderside. Med hovedsæde i Berlin er det dedikerede hold hver dag på arbejde for at sammenligne allerede udgivne tekster, samt lave sine egne. På hjemmesiden kan du læse alt om en lang række forskellige ting, lige fra biler til sport og sundhed.

Testberichte har anmeldt en masse dyksave. Savene er blevet samlet på en overskuelig liste, så du nemt kan gennemgå dem og finde dem, du vi læse mere om. Du kan se bedømmelsen og antallet af stjerner, samt et kort citat, uden at klikke ind på anmeldelsen.

Anmeldelsen er fra: februar 2021
Du kan se anmeldelsen her

Werkzeug-abc.de

Werkzeug-ABC er en guide til værktøj, lige fra skruetrækkere til græsslåmaskiner. Den tyske side laver lister og anmeldelser, så du får det bedst mulige grundlag for køb. Siden anmelder også værktøjer til husets andre rum, for eksempel køkkenet.

Werkzeug-ABC har lavet en test og sammenligning af dyksave, der dækker de bedste på markedet i 2021. Listen er lang og går i dybden med emnet, men grafikken tillader dig også nemt at finde det, du har brug for at vide.

Listen er opdateret den: 14. maj 2021
Du kan se listen her

Handlasmart.se

Handalsmart.se er en ret ny side, der blev lanceret i 2020. Hjemmesiden er baseret på de klassiske forbrugertjenester, og målet er at anbefale de bedste produkter og butikker, så forbrugerne kan tage de bedst mulige valg. Siden drives af annoncelinks, så alle anmeldelser er upartiske.

Handlasmart.se har kigget på de bedste dyksave i 2021 og samlet dem på en liste, så du nemt kan overskue og se, hvilken er bedst i test og bedst til prisen. Med priser og 5-stjernesystemer kan du nemt se, hvilke produkter har fået hvilken score.

Listen er opdateret den: 12. marts 2021
Du kan se hele listen her

Best-i-test

Best-i-test er en svensk forbrugerside, der tester produkter og anmelder dem. På siden lover de, det faktisk er dem, der tester produkterne, og at producenter ikke får indflydelse på resultatet. De kigger på, om produkterne lever op til forventningerne, og om de holder i brug.

Best-i-test har testet 10 dyksavsmodeller og sat dem op på en liste. Listen er på svensk og kan ikke oversættes i URL-feltet, men sproget er nemt at forstå, så snart du har styr på de enkelte fagtermer. Du kan selvfølgelig også kigge på den visuelle bedømmelse.

Testen er opdateret: Maj 2021

Du kan se testen her

Computerbild.de

Computerbild.de er en testside, der tester lidt af hvert – både elektronik og møbler. Du kan læse masser af anmeldelser på denne tyske side, der kan oversættes oppe i URL-feltet, hvis du ikke kan sproget. Anmeldelserne er også lette at forstå rent visuelt, hvis du bare gerne vil have et hurtigt overblik.

Du kan se anmeldelsen her

Stern.de

Stern.dk er en forbrugerside med et dedikeret hold, der hver dag anmelder en masse forskellige ting og skriver artikler om dem. Deres mission er at gøre det lettere for forbrugeren at træffe et valg, og på hjemmesiden kan du også få et indblik i, hvordan de arbejder.

Stern.de har anmeldt 11 forskellige dyksave. Du kan læse om dem og nemt overskue, hvilke bedømmelser hvilke save har fundet. Siden kan oversættes med Google Translate oppe i søgefeltet, hvis du ikke kan tysk, så du kan få alle detaljerne med.

Du kan se listen her

Werkzeugmagazin.net

Werkzeugmagazin.net er en testside, der fokuserer på værktøj til alle mulige formål, dog oftest i den traditionelle forstand. Du kan læse en masse forskellige artikler og anmeldelser på siden, der kan oversættes til dansk via URL-feltet.

Werkzeugmagazin har testet en række dyksave efter skrappe standarder, så du kan finde den, der passer bedst muligt til dit formål. Du kan læse om dem sammensat på en nem og overskuelig liste, der hver dag opdateres med nutidige priser.

Du kan se listen her

Justoffbase.co.uk

Justoffbase.co.uk er en engelsk side, der engagerer sig for maskiner og maskinværktøjer. Det er en uafhængig side, der tjener penge via belønning, når du køber fra de links, der videresender dig til Amazon.

Justoffbase har testet Ryobi R18CS-0 One+ i en dybdegående og letlæselig anmeldelse, der følges af en video, så du kan se den i brug. Anmeldelsen går ned i nøglefunktioner og unikke ting ved lige netop den her dyksav, så du kan få et godt indblik i dens funktion.

Du kan se anmeldelsen her

Housejunkie.co.uk

Housejunkie mener, at alle skal kunne gøre et hus til et hjem, og derfor bestræber de sig på at forbedre den almene forbrugers viden om huslige apparater og nødvendigheder. Siden bliver hver dag besøgt af tusindvis af mennesker, og alle på teamet bestræber sig på at levere de bedst mulige artikler.

Housejunkie har testet de bedste rund- og dyksave i 2021 og sammenlignet de 10 bedste, så du kan få en idé om, hvordan de har klaret sig i forhold til hinanden. Anmeldelserne er ganske korte og hurtige at læse, og du får et godt overblik over både fordele og ulemper.

Anmeldelsen er fra den: 22. februar 2021

Du kan se listen her

Diygarden.co.uk

DIYGarden er en engelsk haveside, der blev startet i 2016 af Clive Harris. Siden fokuserer primært på unikke haveideer og guides, så du kan skabe en moderne og interessant have, der skiller sig ud fra dine naboers. Holdet er vokset til et betragteligt team, der hver dag arbejder på at levere nye artikler og anmeldelser.

DIY Garden har samlet de 9 bedste dyksave på en grundig liste, så du kan få det bedst mulige overblik over de forskellige maskiner og sidens mening om dem. Du får alle de detaljer, du har brug for, for at danne dig et billede af produkterne.

Testen er opdateret den: 14. maj 2021
Du kan se testen her

Powertoolworld.co.uk

PowertoolWorld er en britisk side, der fokuserer på maskinværktøjer til både privat og erhverv. På siden kan du læse om en masse forskellige maskiner og tilbehør, så du kan få en god idé om, hvad du bør købe. Siden er reklamedrevet, så alle anmeldelser er uafhængige.

PowertoolWorld har anmeldt Makita DHS680. Anmeldelsen er nem at forstå og hurtig at gennemgå, og med gode og unikke punkter giver den et godt overblik over maskinens egentlige funktion. De kommer godt rundt, så du kan danne dig et billede af maskinen, inden du køber den.

Anmeldelsen er fra den: 8. marts 2015
Du kan se anmeldelsen her

Dan Pattison

Dan Pattison er en YouTube kanal drevet af Dan Pattison, hvor der anmeldes maskiner og elektronik til værkstedet. De grundige videoanmeldelser kommer godt rundt, og du får en mere visuel idé om, hvordan værktøjet faktisk fungerer.

Dan Pattison har anmeldt Makita SP6000 i en 13,5 minutter lang anmeldelse, hvor du også kan se maskinen demonstreret. Så kan du få en god idé om, hvordan den faktisk fungerer.

Anmeldelsen er fra den: 26. marts 2016
Du kan se anmeldelsen her

Kundeanmeldelser

Amazon

Amazon er en amerikansk hjemmeside, der i dag er verdens største handelsplads, digitalt og fysisk lagt sammen. Siden har eksisteret i over 20 år og kan levere alt, hvad hjertet begærer. Det er desuden muligt at anmelde og stille spørgsmål om produkterne.

Du kan se anmeldelserne af Festol TS 55 her
Du kan se anmeldelserne af Bosch GKS 55+ her
Du kan se anmeldelserne af Ryobi R18CS-0 her
Du kan se anmeldelserne af Makita DHS680Z her

FAQ

Hvad er en dyksav?
En dyksav er en maskine, du kan skære i træ med. Ofte er en dyksav med skinne, så du kan arbejde sikkert.
En dyksav bruges til arbejde med forskellige typer træ og spånplader. Du kan skære helt lige og lige hvor du vil.
Hvad er forskellen på dyksav og rundsav?
Når det kommer til dyksav vs. rundsav, kan det være svært at se. Men en dyksav kan starte sit snit inde midt på en træflade – det kan en rundsav ikke.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme