Fliserenser test-guide:
De 6 bedste fliserensere

Baseret på vores research og analyser Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

6 udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag Handytools er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.
ANNONCER Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Du har brug for en fliserenser, hvis du har en fliseterrasse eller fliser i din indkørsel. Det er en nem og effektiv måde at rengøre dine fliser på.

Fliserenseren er udstyret med en stålbørste, som fjerner ukrudt, mos og lignende. I vores oversigt finder du forskellige fliserensere, som er blevet vurderet af eksperter. Vi har udvalgt nogle af de bedste på markedet, som samtidig afspejler et bredt udvalg, så du kan finde den fliserenser, der vil egne sig bedst til dit behov.

Du finder modellerne i mange prisklasser, med varierende kapacitet og forskellige funktioner, som du kan læse mere om ved hvert enkelt produkt.

test-guiden

En test-guide, som denne, er en artikel, der analyserer produkter via en gennemgang af bl.a. anmeldelser og tests.

De 6 bedste i test-guiden 2023:

Det skal du overveje, før du køber en ny fliserenser:

 • Hvad er dit budget? Hvor mange penge vil du investere i en fliserenser maskine? Det kan være godt at afgøre med dig selv, inden valget falder på den ene eller anden slags.
 • Skal den være trådløs eller med kabel? Nogle synes, det er en ulempe, at fliserenseren er drevet på strøm. Det kan det være, hvis det er et meget stort område, du skal rense. Hvis ikke kan det være lige så fint med en drevet på strøm.
 • Skal den have flere børster? Nogle af fliserenserne har multibørster eller både nylonbørste og stålbørste. Det kommer an på, hvilke materialer og områder, du skal bruge fliserenser maskinen på.
 • Skal den være en del af Power-X-Change? Power-X-Change batterier findes inden for forskellige produkter. Det betyder, at ét batteri kan passe til mange forskellige produkter inden for samme mærke. Når først du har anskaffet batteriet, er det super smart og kan nemt passe til din fliserenser. Det betyder dog også, at denne type fliserensere kommer uden batteri, så du skal tilkøbe det. Det gælder ofte Einhells produkter og Ryobi.

arrow-more

Sådan vurderer og udvælger vi produkterne i artiklen

Vores research team har gennemgået og analyseret markedet for at finde nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med de fleste store forhandlere, og selvom disse kan have indflydelse på udvalget af produkterne til artiklen, beror vores anbefalinger endeligt på redaktionens professionelle, subjektive vurdering af de bedste produkter.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på baggrund af:

  1
 • Eventuelle officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes mening om produktet
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren
 • 5
 • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig. Det er vigtigt at notere, at rækkefølgen af produkter ikke skal forstås som en rangering, men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov, ønsker og prisklasser.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Vores udvalgte fliserensere

Gloria Multibrush Speedcontrol
Lager

Gloria Multibrush Speedcontrol

GOD VÆRDI FOR PENGENE Gå til bedste pris
995 Kr. hos 10-4
Læs vores anmeldelse
Lager
Ryobi ONE+ 18V - RY18PCA-0
Ukendt Lager

Ryobi ONE+ 18V - RY18PCA-0

GODT VALG MED SMART DESIGN Gå til bedste pris
899 Kr. hos Johannes Fog
Læs vores anmeldelse
Ukendt Lager
Ryobi Multirenser RY18PCB-0
Lager

Ryobi Multirenser RY18PCB-0

PREMIUM VALG Gå til bedste pris
1.299 Kr. hos BygXtra
Læs vores anmeldelse
Lager
Einhell Picobella
Ukendt Lager

Einhell Picobella

Gå til bedste pris
849 Kr. hos Silvan
Læs vores anmeldelse
Ukendt Lager
Einhell GE-CC 18 Li
Ukendt Lager

Einhell GE-CC 18 Li

Gå til bedste pris
399 Kr. hos Silvan
Læs vores anmeldelse
Ukendt Lager
Gloria Weedbrush 300W
Lager

Gloria Weedbrush 300W

Gå til bedste pris
675 Kr. hos 10-4
Læs vores anmeldelse
Lager

Bemærk, vi har ikke kunne finde uvildige tests i dette emne, og har primært analyseret på kundens egen "test" af produktet i form af alle de kundeanmeldelser, vi har kunne finde om de pågældende produkter, og holdt op imod produktdata og pris.

GOD VÆRDI FOR PENGENE test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Gloria Multibrush Speedcontrol - fliserenser til mange overflader

Gloria Multibrush Speedcontrol er topscorer, fordi det er den bedste til jobbet, simpelthen. Den har fleksibel hastighedskontrol, og den fungerer godt på både våde og tørre overflader. Du kan arbejde tæt på kanterne med den. Den scorer også 5/5 stjerner hos Tueftler-und-heimwerker.de, som er en tysk hjemmeside. De er meget begejstrede for produktet, både på grund af dets brede børste, men også fordi det er ideelt til beton, sten og træoverflader.

Gloria Multibrush Speedcontrol
GOD VÆRDI FOR PENGENE

Dagens bedste priser og tilbud på Gloria Multibrush Speedcontrol:

 • Fleksibel hastighedskontrol
 • Kan arbejde tæt på kanter
 • Fantastisk på våde og tørre overflader

Mere om Gloria Multibrush Speedcontrol

SPECIFIKATIONER

 • 230 V-motor og 500 W effekt
 • Vægt: 3,7 kg
 • TÜV- og GS-testet (godkendt sikkerhed)
 • CE-mærke

Forbrugerne viser også tilfredshed med 4,2/5 stjerner på Amazon. En forbruger skriver sådan om produktet: ”Denne enhed er fantastisk, nem at montere og så nem at bruge, jeg fjernede ukrudt meget hurtigt med skiven. Intet spild af vand og på ingen tid har du fjernet et stort område af betonblokke fra mos og græs. Jeg kan kun anbefale det.”

Gloria er en multifunktionel elektrisk børste, der kan indstilles til forskellige hastigheder.

Man kan bruge en nylonbørste til stenoverflader eller en messingbelagt stålbørste til fuger. Børsten er nem at rengøre efter brug, hvilket gør arbejdet endnu mere optimalt. Gloria Multibrush har en variabel hastighedskontrol på 630-1260 o/min for fugebørsten og 450-900 o/min for rullebørsten.

Ved hjælp af et guidehjul får den præcis styring, når du bruger fugebørsten. Med et asymmetrisk design kan den arbejde tættere på kanterne. Den er behagelig at arbejde med et ergonomisk håndtag, der har et blødt gummigreb og en integreret kabelstrammer, som kan højdejusteres.

Du vil dermed opleve, at arbejdet bliver optimeret i høj grad med Gloria Multibrush.

Fordele og ulemper ved Gloria Multibrush Speedcontrol

Fordele

 • Fleksible hastighedsindstillinger
 • God til forskellige underlag
 • Præcis kontrol

Ulemper

 • Stenbørsten rengør ikke 100 %
 • Man skal bruge forlængerledning

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Gloria Multibrush Speedcontrol
GODT VALG MED SMART DESIGN test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Ryobi ONE+ 18V - RY18PCA-0 - ergonomisk fliserenser maskine

Ryobi PCA-0 har en god ergonomi, er let at bære rundt på, og batteriet kan udskiftes. Smartson.se har anerkendt produktet og givet det 85 %.
Forbrugerne på Amazon giver produktet 4,5/5 stjerner, hvilket viser stor tilfredshed. En af brugerne skriver: “This Ryobi 18+ version is light, powerful and you can just use it when you feel like it ANYWHERE without looking for extensions or power sockets.”

Ryobi ONE+ 18V - RY18PCA-0
GODT VALG MED SMART DESIGN

Dagens bedste priser og tilbud på Ryobi ONE+ 18V - RY18PCA-0:

 • God ergonomi
 • Letvægt
 • Udskifteligt batteri

Mere om Ryobi ONE+ 18V - RY18PCA-0

SPECIFIKATIONER

 • Spænding: 18V
 • Batteri medfølger ikke
 • Motor: Akku

Smartson har selv testet produktet, hvor de giver den gode point. De evaluerer produktet efter testen med billeder, video og indhold.

71 har testet produktet. Den har en god ergonomi, konkluderer testerne, og den er effektiv og nem at håndtere.

Ryobi RY18PCA-0 er Ryobis ONE+ 18V udgave. Den rengør let fliserne for mos og græs mellem planker og stenbelægning. Den kommer med stålbørste, som nemt kan udskiftes. Desuden har den et ultra smart design med justerbart håndtag og teleskopgreb.

Det gør rengøringen mere behagelig for dig. Du skal desuden ikke bekymre dig om at have en forlængerledning klar, for den er drevet på batterier. Det giver dig større fleksibilitet. Den er en del af Ryobis One+ system.

Det betyder, at du kan bruge samme batteri til forskellige redskaber og værktøjer fra Ryobi. Med et One+ batteri kan du komme i gang med fliserenseren med det samme – det er super smart.

Fordele og ulemper ved Ryobi ONE+ 18V - RY18PCA-0

Fordele

 • Letvægtig
 • Mulig at udskifte batterier på tværs af produkter fra Ryobi
 • God ergonomi

Ulemper

 • Nogle brugere havde svært ved at fjerne svært tilgængeligt ukrudt

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Ryobi ONE+ 18V - RY18PCA-0
PREMIUM VALG test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Ryobi Multirenser RY18PCB-0 - brugervenlig elektrisk fliserenser

Her får du en fliserenser, der er meget nem at bruge, og som er perfekt til flere forskellige overflader. Den er lidt dyrere i prisen end de andre, men du får også god kvalitet. 4,5/5 stjerner får den fra forbrugerne på Amazon, hvor en forbruger skriver: “Very easy to use, lightweight, value for money, using it to do my block paving drive, much cleaner than doing it with a power washer, would highly recommend!!”

Ryobi laver kvalitetsmateriale, og fliserenseren RY18PCB-0 er ingen undtagelse.

Ryobi Multirenser RY18PCB-0
PREMIUM VALG

Dagens bedste priser og tilbud på Ryobi Multirenser RY18PCB-0:

 • God kvalitet
 • Let at bruge
 • Perfekt til forskellige overflader

Mere om Ryobi Multirenser RY18PCB-0

SPECIFIKATIONER

 • Spænding: 18 V
 • Batterier medfølger ikke
 • Motor: Akku

Ryobi er et kvalitetsmærke, der længe har produceret gode varer. Multirenseren rengør meget nemt forskellige overflader. Det gør arbejdet betydeligt nemmere for dig; du skal ikke ligge på knæ mere og gøre dem rent.

Nu kan du bruge multirenseren, som har et justerbart håndtag, teleskopgreb, så du behageligt kan stå med den i længere tid.

Det gør rengøringen meget mere behagelig for dig. Grebet er gummibelagt, som sørger for endnu mere komfort for dig. Du kan nemt skifte tilbehøret uden brug af værktøj. Du får god værdi for pengene, selvom Ryobi laver lidt dyrere produkter, er kvaliteten altid i top.

Fordele og ulemper ved Ryobi Multirenser RY18PCB-0

Fordele

 • Skal ikke bruge værktøj til skift af tilbehør
 • Let at bruge
 • Egner sig godt til forskellige overflader

Ulemper

 • Lidt tung at gå rundt med

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Ryobi Multirenser RY18PCB-0

Einhell Picobella - automatisk fliserenser og multicleaner

Einhell Picobella får du til en rigtig god pris, samtidig med at det er god kvalitet. Det er nemt at skifte børsten, og du kan bruge multibørsten til både våde og tørre områder.

Den har fået 4,2/5 stjerner på Amazon og gode anmeldelser fra Technikzuhause og Etm-testmagazin. Etm-testmagazin skriver om multibørsten: ”Den trådløse Picobella-overfladebørste bliver et nyt medlem af Power X-Change trådløs familie fra Einhell fra marts 2020. Enheden tilbydes med flere børsteudstyr for optimal rengøring af forskellige overflader. Takket være den integrerede haveslangeforbindelse er vådrengøring også mulig.”

Dagens bedste priser og tilbud på Einhell Picobella:

 • God værdi
 • God pris
 • Kan bruges på både våde og tørre områder

Mere om Einhell Picobella

SPECIFIKATIONER

 • Arbejdsbredde: 215 mm
 • Volt: 18V

Einhells Picobella er et multiværktøj, der bruges til rensning og opfriskning af stenbelægninger, træbelægninger, kunstgræs og kanter. Picobella fjerner mos fra glatte og ru overflader. Picobella bruger hverken batteri eller lader. Det genopladelige batteri fra Power-X-Change kan bruges til multibørsten. Den kan bruges overalt i hjemmet og haven, du skal nemlig ikke tilslutte den strøm.

Man kan tilmed tilslutte en haveslange for yderligere rensning. Børsterne skiftes nemt ved et tryk på en knap, og du skal derfor ikke bruge værktøj for at skifte det. Multibørsten har en særlig sidebørste, som nemt renser helt ind til muren og kanterne.

Snavset ledes i den rigtige retning ved hjælp af en skærm. Børsterne er ekstra brede, hvilket betyder et hurtigere resultat. De kører tilmed både foran og bagpå, som giver et endnu bedre resultat.

Du kan justere hastigheden på børsten, og du kan justere højden, så den nemt tilpasses dig. Picobella giver dig et ergonomisk håndtag og et støttegreb med en slangetuds til haveslangen.

Fordele og ulemper ved Einhell Picobella

Fordele

 • Kan bruges på både våde og tørre områder
 • God værdi
 • God pris

Ulemper

 • Den slukker automatisk, hvis presset er for stort

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Einhell Picobella

Einhell GE-CC 18 Li - billigste batteridrevne multibørste

Einhells GE-CC 18 Li kører på batteri. Batteriet har en lang levetid, hvilket er en fordel. Den kommer uden batteri, så det skal tilkøbes. Du får alt i alt rigtig meget for pengene med Einhells multibørste. Det er den absolut billigste, og du får stadigvæk god værdi for pengene. På Amazon får børsten 4 ud af 5 stjerner. Hos den anerkendte tyske hjemmeside får den en fjerdeplads, hvilket er en rigtig god placering for en så billig børste. De giver den 2,2 og ”gut”.

Dagens bedste priser og tilbud på Einhell GE-CC 18 Li:

 • Lang levetid på batteriet
 • Nylon og stålbørste
 • Topunktssikkerhedsknap

Mere om Einhell GE-CC 18 Li

SPECIFIKATIONER

 • Volt: 18V
 • Diameter på børste: 10 cm
 • Hastighed ubelastet: 1200 min^-1

De skriver følgende om produktet: ”Du kan opnå en god rengøringseffekt med stålbørsten, men desværre har nylonbørsten det svært selv med mos. Batteriet holder længe, ​​en opladning (2 Ah) er nok til cirka 25 minutter og 25 m² terrasseareal. For mennesker over 1,80 m er håndtaget for kort, og beskyttelseslæben holder kun flyvende snavs i begrænset omfang væk. Samlet set skal vurderes som god.”

Einhell GE-CC 18 Li akku-ukrudtsbørste er meget praktisk, når det er tid til, at fliserne skal renses. Det er slut med hårdt fysisk arbejde, du kan meget nemmere få det ordnet med den her løsning. Einhells multibørste giver et flot resultat.

Den kommer med en nylonbørste og en stålbørste, som du kan skifte, alt efter hvad du skal bruge. Det justerbare teleskopskaft muliggør at stå op under arbejdet, så dine knæ og ryg ikke belastes. Den har et justerbart støttegreb og et styrehjul, som sørger for yderligere komfort.

Fliserenseren er en del af Power X-Change-familien. Alle batterier i Power X-Change-familien kan bruges til fliserenseren.

Fordele og ulemper ved Einhell GE-CC 18 Li

Fordele

 • Nylon og stålbørste
 • Lang levetid på batteriet
 • Topunktssikkerhedsknap

Ulemper

 • Kan blive ukomfortabel for højere mennesker

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Einhell GE-CC 18 Li

Gloria Weedbrush 300W - populær kvalitetsbørste med kraftig motor

Gloria Weedbrush 300 W har en kraftig motor og er nem at betjene. Det er et kendt mærke, men den er stadig til at betale. Den får 4,2/5 stjerner på Amazon, hvor en forbruger skriver: Fugerenseren er fantastisk. Har en brolagt gård på omkring 200m2. Det tog mig cirka 3 uger at fjerne ukrudt, græs og mos. Jeg fjernede snavs inden for 3 dage med Glorias fugerenser. Trådrullen er så kraftig, at jeg virkelig kan lide at arbejde.”

Desuden får den en god vurdering fra magasinet Selbst. De roser den for dens grundige gennemgang, kraftige motor og behagelige komfort. Ulempen er, at den kun kan betjenes med kabel.

Dagens bedste priser og tilbud på Gloria Weedbrush 300W :

 • Blødt ergonomisk håndtag
 • Kraftig motor
 • Nem at betjene

Mere om Gloria Weedbrush 300W

SPECIFIKATIONER

 • Messingbelagt stålbørste til fuger (diameter: 110 mm, 15 mm bred)
 • 230 V-motor og 300 W effekt
 • Omdrejningshastighed 1.800 o/min.
 • TÜV- og GS-testet
 • CE-mærket
 • Rundtgående skærm sørger for rent arbejde
 • Vægt: 2,4 kg

Gloria Weedbrush er en elektrisk fliserenser, der børster ukrudt væk og som bruges som praktisk rengøring af eksempelvis fuger mellem fliser.

Den har et ergonomisk håndtag med et blødt gummigreb, der sørger for, at du får en behagelig oplevelse, når du er i gang med arbejdet. Den er nem at betjene, så du kan hurtigt komme i gang med arbejdet.

Prismæssigt ligger den i midten af skalaen.

Fordele og ulemper ved Gloria Weedbrush 300W

Fordele

 • Kraftig motor
 • Blødt ergonomisk håndtag
 • Nem at betjene

Ulemper

 • Kan kun bruges med kabel

Sådan fjerner du flisepest på terrassen

Flisepest kan fjernes ved hjælp af tre metoder, skriver Jyllands-Posten i et indlæg. Det kan ske ved:

 1. En opblanding med brun sæbe
 2. Fugesand og kost
 3. Terrassevasker til højtryksrenser

Du kan læse nærmere om de tre metoder her:

 1. Opblanding med brun sæbe skal du bruge 1,5 dl brun sæbe og 5 liter vand. Du skal hælde det på området, der skal renses, og derefter handler det om at skrubbe med en stiv kost eller børste. Området skylles med vand, så den brune sæbe ikke efterlades på fliserne. Det fjerner flisepesten, men den kan komme tilbage igen efter et års tid. Ulempen er, at det er et kemisk produkt og kræver en del arbejde.
 2. Med kost og sand kan du fjerne flisepest. Sandet skal bruges som en slags slibepapir. Det er dog et hårdt og stort stykke arbejde. Det er svært at fjerne flisepesten helt, og det kommer hurtigt tilbage. Fordelen er, at du ikke bruger kemiske midler.
 3. En terrassevasker, patio cleaner eller fliserenser, gør arbejdet bedst. Man kan eksempelvis bruge en Nilfisk cleaner. Det må ikke være en almindelig højtryksrenser, da det kan skade fliserne. Terrassevaskeren er en roterende børste, der sammen med vand fjerne flisepest. Skyl til sidst fliserne med vand. Det er den mest effektive måde at fjerne flisepest på. Det er tilmed hurtigt og nemt og bruger ingen kemiske midler. Ulempen er, at fugerne skal fyldes med fugesand efterfølgende.

Kilde: Jyllands-posten

Hvis du gerne vil fjerne andet snavs med vand, så kan du med fordel læse vores guide om Nilfisk højtryksrensere, hvor vi har fundet nogle af de bedste fra Nilfisk, som er en af de førende mærker indenfor området.

Bliv klogere på hvad flisepest egentlig er

Flisepest kaldes også for lav eller likener. Det er en dobbeltorganise, som består af svamp i en symbiose med grøn- og blågrønalge. Der findes 900 lavarter i Danmark, og de kan nemt leve som flisepest på din terrasse. Hvis terrassen ligger i fuld sol, er der mindre risiko for det, da de trives bedst i skygge. Solen kan være med til at tørre det ud.

Bolius har undersøgt, hvordan flisepest bedst fjernes. Det kan du læse mere om i foregående afsnit. Flisepest ser ud som grimme, lyse plamager, der kan ligne fugleklatter. På trods af navnet er flisepest ikke en sygdom. Det er meget harmløst, men kan se grimt ud på fliserne. Det er primært for æstetiske årsager, at man fjerne flisepest. Du skal ikke bruge en almindelig højtryksrenser, når du gør det, da det kan skade fliserne, hvilket ikke er meningen. Du skal generelt set være varsom, når du renser fliserne med kemikalier eller lignende.

Overvejer du at rense fliser? Læs her hvordan du skal gøre

Flisepestrens kan være meget virksomt, når du skal rense dine fliser for flisepest. I forhold til de førnævnte metoder er fliserens et kemisk produkt. Derfor kan det være en ulempe. Udover det er det utrolig virksomt, og nok det bedste middel der findes. Området skal først vandes og så påføres fliserens og vand, der er blandet op. Se på etiketten for blandingsforhold. Fliserenset skal have lov til at virke i 20-30 minutter, hvorefter fliserne igen skylles med vand. Så skal der skures med en stiv børste. Det er lidt mere tidskrævende end terrassevaskeren, men umiddelbart også mere effektivt. Fliserens går i dybden og virker godt her, hvilket betyder, at du kan se det over tid.

Hvis du skal rense dine fliser, men ikke for flisepest, er fliserenseren en oplagt mulighed. Den vil hjælpe dig med effektivt og nemt at fjerne mos, alger og lignende. Det er med til at holde dine fliser pæne, og det kræver ikke fysisk hårdt arbejde af dig, hvilket det kan gøre manuelt med en kost eller lignende.

Det kan være, når du er i gang med at gøre huset rent, at det bliver nødvendigt at bruge en fugerenser. Vi har derfor samlet de bedste fugerensere, så du ikke behøver at lede selv.

Hvis dine fliser til gengæld ikke kan reddes ved at blive renset, så kan du overveje at lægge nye fliser i din indkørsel. Det kan være en god idé at gøre det selv, hvis du har lidt erfaring med gør-det-selv-projekter. Det kan spare dig penge og give dig en følelse af tilfredshed ved at have udført arbejdet selv. Du kan blive klogere på processen ved at lægge fliser i vores DIY guide, hvor vi har inkluderet alle de vigtigste overvejelser, man skal gøre sig, før man påbegynder sit projekt.

 

FAQ

Hvordan anvendes en fliserenser?
Du sætter fliserenseren i gang ved nemt at skubbe den ved håndtaget. Det er forskelligt, om den er drevet på strøm eller batteri.
Det er op til dig, hvilken fliserenser der er bedst for dig. Det kommer an på, hvad dit behov er. Der findes mange gode, og du skal gøre op med dig selv, om det er vigtigt for dig, at den er trådløs, god at holde ved, billig eller lignende.
Hvordan fjerner man flisepest?
Man kan fjerne flisepest på forskellige måder. Det mest effektive har vist sig at være fliserens eller en terrassevasker. Det kræver mindst arbejde, og det er samtidig mest effektivt.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme