Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Bordrundsav test-guide:
6 effektive og nøjagtige bordrundsave

Baseret på vores research og analyser Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund research..., men vi afgrænser os primært til produkter tilgængelige på prisportaler eller annonceplatforme. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Oplistningen er ikke et udtryk for en rangering af produkter, og annonceaftaler kan påvirke placeringen og udvælgelsen af vores produkter – læs mere her. Læs mere

6 udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag Handytools er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.

En bordrundsav er et musthave for alle, der interesserer sig for træarbejde. Maskinen kan som ingen anden save effektivt og præcist på langs, på tværs og i vinkler. 

Udfør en lang række opgaver sikkert, hurtigt og nøjagtigt med en bordrundsav. Mens sav og klinge står stille, skal du blot bevæge emnet. På det lange løb kan du spare mange penge ved for eksempel selv at save lister.

Udvalget af bordrundsave er i dag stort, og vi har gennemgået de mest hypede modeller på markedet. Med afsæt i testresultater og en nøje gennemgang af produkterne præsenterer vi her et udvalg af de absolut bedste bordrundsave lige nu. Vores udvalgte maskiner varierer i pris, ydeevne og design, og der er gode chancer for, at du kan finde en favorit iblandt.

Vores udvalgte bordrundsave

Bosch GTS 10 XC Professional
Lager

Bosch GTS 10 XC Professional

Vores anbefaling Gå til bedste pris
5.999 Kr. hos 10-4
Læs vores anmeldelse
Lager
Einhell TC-TS 2025
Lager

Einhell TC-TS 2025

Bedste bordrundsav i lavprisklassen Gå til bedste pris
1.099 Kr. hos Proshop.dk
Læs vores anmeldelse
Lager
Festool TKS 80
Ukendt Lager

Festool TKS 80

Bedste bordrundsav i premiumklassen Gå til bedste pris
17.495 Kr. hos Dorch & Danola A/S
Læs vores anmeldelse
Gå til bedste pris I samarbejde med Pricerunner
17.495 Kr. hos Dorch & Danola A/S
Ukendt Lager
DeWalt DWE 7485
Lager

DeWalt DWE 7485

Gå til bedste pris
3.740 Kr. hos happii.dk
Læs vores anmeldelse
Lager
Metabo TS 36-18 LTX BL 254
Lager

Metabo TS 36-18 LTX BL 254

Gå til bedste pris
6.949 Kr. hos Frishop.dk
Læs vores anmeldelse
Lager
Metabo TKHS 315
Lager

Metabo TKHS 315

Gå til bedste pris
4.150 Kr. hos Homeshop.dk
Læs vores anmeldelse
Lager
test-guiden

En test-guide, som denne, er en artikel, der analyserer produkter via en gennemgang af bl.a. anmeldelser og tests.

De 6 bedste i test-guiden 2024:

Sådan vurderer og udvælger vi produkterne i artiklen

Vores research team har gennemgået og analyseret markedet for at finde nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med de fleste store forhandlere, og selvom disse kan have indflydelse på udvalget af produkterne til artiklen, beror vores anbefalinger endeligt på redaktionens professionelle, subjektive vurdering af de bedste produkter.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på baggrund af:

  1
 • Eventuelle officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes mening om produktet
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren
 • 5
 • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig. Det er vigtigt at notere, at rækkefølgen af produkter ikke skal forstås som en rangering, men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov, ønsker og prisklasser.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Vores anbefaling test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Bosch GTS 10 XC Professional - bordrundsav med professionelle funktioner

 • Testvinder hos Computerbild
 • Fået 4,6 ud af 5 stjerner på Amazon

”GTS 10 XC er en fremragende sav, der efterlever professionelle krav”. Sådan skriver den tyske hobbyblog om træbearbejdning Hobbyholzwuermer.de i en positiv dybdegående anmeldelse. Bordsaven er også testvinder ved det tyske website Computerbild.de.

Forbrugerne giver modellen 4,6 ud af 5 stjerner ved Amazon.co.uk. Bordrundsaven får her 4,6 stjerner for både alsidighed, nøjagtighed, nem montering og tykkelse. Blandt de største styrker ved GTS 10 XC Professionel er:

Bosch GTS 10 XC Professional
Vores anbefaling

Dagens bedste priser og tilbud på Bosch GTS 10 XC Professional:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Bedste bordsav
 • Kraftig og alsidig
 • Selvjusterende parallelanslag

Mere om Bosch GTS 10 XC Professional

SPECIFIKATIONER

 • Indgangseffekt: 2100 W
 • Hastighed: 3200 rpm
 • Klingediameter: 254 mm
 • Mål: H: 34,3 x B: 77,5 x L: 76,8 cm
 • Vægt: 35 kg

Bosch GTS 10 XC Professional er i flere sammenhænge udnævnt som den bedste bordsav på markedet. Det skal ses i lyset af den høje funktionalitet til prisen. Modellen åbner op for mange anvendelsesmuligheder med en integreret slæde med bordforlænger i længden og bredden. Her kan du arbejde med emner med forskellige mål.  Maskinen kommer med en effektiv 2100 watt motor med motorbremse til hurtigt stop på savklingen, som forbedrer sikkerheden.

Constant Speed-funktion giver optimale resultater, også ved mere krævende arbejdsopgaver.

Andre fordele er selvjusterende parallelanslag til nøjagtige snit, startstrømsbegrænsning og overbelastningssikring. 

GTS 10 XS fra Bosch kommer med støvpose, som forbedrer arbejdsmiljøet. Savklingen er inkluderet i prisen, og det samme er vinkelanslag og parallelanslag. Saven har praktisk opbevaringsplads til de medfølgende dele.

Bedste bordrundsav i lavprisklassen test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Einhell TC-TS 2025 - praktisk bordrundsav med 2 i 1 indstillingsgreb

 • 3. plads i test hos Computerbild
 • Fået 4,3 ud af 5 stjerner på Amazon

Einhell TC-TS 2025 er den billigste løsning i oversigten her. På trods af den lave pris får bordrundsaven en høj bedømmelse på 4,3 ud af 5 stjerner af forbrugere ved Amazon.co.uk. Den får her mere end 4 stjerner for både nøjagtighed, robusthed og nem montering. 

Hos det tyske website Computerbild.de er Einhell TC-TS 2025 listet som en af de bedste bordsave. Den er her topscorer med en 3. plads.

Einhell TC-TS 2025
Bedste bordrundsav i lavprisklassen

Dagens bedste priser og tilbud på Einhell TC-TS 2025:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Enhåndsjusteringer
 • Hurtig klemme-afskærmning
 • Med bordforlængelse

Mere om Einhell TC-TS 2025

SPECIFIKATIONER

 • Indgangseffekt: 2000 W
 • Hastighed: 5000 rpm
 • Strømkilde: El
 • Mål: H: 33,3 x B: 62,5 x L: 71,9 cm
 • Vægt: 18,8 kg

Hvis du ønsker en mere billig bordrundsav i test, der leverer et godt og præcist stykke arbejde, så er Einhell TC-TS 2025 den mest budgetvenlige i oversigten her. Saven egner sig godt til gør-det-selv-brug, og den kan save i mange forskellige materialer som træ og fiberplader. Tomgangshastigheden på 5000 rpm er en af de højeste i oversigten, og det betyder at saven også kan klare mere robuste træsorter.

Modellen har praktisk 2-i-1-indstillingsgreb, så du kan indstille klingens vinkel og højde med bare en hånd. Opnå nøjagtige langsgående snit med det optimerede parallelstyr, og få gode resultater af smigskæring med krydsstoppet og den vipbare savklinge. 

Med Einhell TC-TS 2025 giver bordforlængelse dig ekstra arbejdsplads på savbordet. Når arbejdet står på, er kabinettets og klingeskærmens støvudsugningsstuds med til at holde luften ren. Det er mere hensigtsmæssigt for dit helbred, og samtidig giver det bedre udsyn til emnet. 

Saven har praktisk opbevaringsplads til de medfølgende dele.

Bedste bordrundsav i premiumklassen test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Festool TKS 80 - førsteklasses bordrundsav med SawStop teknologi

Hvis du er villig til at betale mere for din bordrundsav, er du garanteret høj sikkerhed og effektivitet med den kraftfulde Festool TKS 80 EBS. Maskinen beskytter dit mest værdifulde værktøj, nemlig dine fingre. Sådan skriver det tyske website Festool.de i en informativ anmeldelse fra marts 2020. 

Maskinen får også en god vurdering for at være fleksibel, kraftfuld og sikker af det engelske website Knowledge.axministertools.com. Med Festool TKS 80 EBS får du fordele som:

Festool TKS 80
Bedste bordrundsav i premiumklassen

Dagens bedste priser og tilbud på Festool TKS 80:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • SawStop-teknologi
 • CLEANTEC-udsugningskappe
 • Super præcise geringssnit

Mere om Festool TKS 80

SPECIFIKATIONER

 • Indgangseffekt: 2200 W
 • Hastighed: 3500 rpm
 • Klingediameter: 254 mm
 • Strømkilde: El
 • Mål: H: 90 x B: 85 x L: 72 cm
 • Vægt: 37 kg

Festool TKS 80 er en førsteklasses bordrundsav, som kræver en højere betaling end oversigtens andre modeller. Her får du en kraftfuld maskine med en indgangseffekt på 2200 watt, der gør det muligt at opnå meget nøjagtige resultater, selv ved solide materialer. 

En anden fordel ved modellen her er en 80 mm skæredybde og en udvidet arbejdsflade, der giver mulighed for at arbejde fleksibelt, også med store emner. CLEANTEC-udsugningskappen sørger for støvfrit arbejde. Den er skånsom for dit helbrede og giver et godt udsyn til emnet

Den vigtigste funktion ved Festool TKS 80 er i manges øjne SawStop-teknologien, der beskytter dine fingre og reducerer risikoen for alvorlige skader. Teknologiens følsomme sensorer gør savningen mere tryg.

I løbet af 5 millisekunder stopper savklingen ved kontakt med menneskehud. Det er ikke en ubetydelig detalje med tanke på, at flere tusinde kommer til skade ved brug af rundsave om året. Om nødvendigt er det dog muligt at deaktivere teknologien, hvis du vil save i ledende materialer.

DeWalt DWE 7485 - En sav til ethvert sted

”Hvis du har strøm og en plan, er saven her vejen til at få jobbet gjort rigtigt. Første gang”. Sådan udtrykker Homefixated.com, der har givet en positiv vurdering af DeWalt DWE 7485 i juli 2020.

Den brugervenlige maskine er i høj grad anerkendt af forbrugerne. Den får 4,8 ud af 5 stjerner ved den amerikanske netbutik Amzon. Køberne giver mere end 4,5 ud af 5 stjerner for blandt andet produktets lethed, bærbarhed, nøjagtighed og sikkerhedsfunktioner. DeWalt DWE 7485 byder på fordele som:

Dagens bedste priser og tilbud på DeWalt DWE 7485:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Nem justering
 • Forskellige nedskæringer
 • Holdbarhed på arbejdsstedet

Mere om DeWalt DWE 7485

SPECIFIKATIONER

 • Indgangseffekt: 1850 W
 • Hastighed: 5800 rpm
 • Klingediameter: 210 mm
 • Strømkilde: El
 • Mål: H: 33 x B: 60,5 x L: 60,5 cm
 • Vægt: 22 kg

DeWalt DWE 7485 er kendetegnet ved en høj hastighed på 5800 rpm, som er den andenhøjeste hastighed i oversigten her næstefter Bosch AdvancedTableCut 52. Klingen på Ø210 mm er i diameter oversigtens mindste, og det gør maskinen mere egnet til hjemmebrug end til professionel brug, hvor klingen typisk har en større diameter. 

Vægten på 22 kg er også i den lave ende, så du lettere kan transportere modellen. DeWalt DWE 7485 har samtidig en mere kompakt størrelse end de fleste, og det gør den både fiks og flytbar.

Du kan anvende den kompakte maskine til mange forskellige materialer, alt efter hvilken opgave du ønsker udført. Saven bliver beskyttet mod slag af beskyttelsesbøjler i stål. Overbelastningsbeskyttelse giver maskinen en ekstra lang levetid. 

Der er tænkt brugervenlighed ind i designet på forskellig vis. Her får du smiglåsning med stor, letlæselig skala, så du hurtigt og nemt kan indstille korrekt. Anslaget indstilles med en tandstandsdrevet mekanisme. Det låses både for og bag, så det bliver hvor det skal. Det er muligt at tilslutte en støvsuger til maskinen.

Metabo TS 36-18 LTX BL 254 - meget mobil model

”Metabo TS 36-18 LTX BL 254 bordsav fra Metabo er designet til mobilt brug. Den tilbyder support under omfattende private byggeprojekter, men også på professionelle byggepladser”. Sådan skriver det tyske website Testberichte.de, der har givet en positiv vurdering af modellen i januar 2018.  

Modellen har også fået en positiv anmeldelse med videodemonstration af fagfolk ved Schreinerzeitung.ch i april 2018. Som styrker ved modellen kan vi blandt andet fremhæve:

Dagens bedste priser og tilbud på Metabo TS 36-18 LTX BL 254:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Trådløs bordrundsav
 • Trolley-funktion for maksimal mobilitet
 • Motorbremse til hurtigt stop på savklingen

Mere om Metabo TS 36-18 LTX BL 254

SPECIFIKATIONER

 • Hastighed: 5000 rpm
 • Klingediameter: 254 mm
 • Strømkilde: Batteri
 • Spænding: 18 V
 • Vægt: 34,5 kg

Som den eneste i oversigten her er Metabo TS 36-18 LTX BL 254 trådløs. Driften er effektiv på 36 volt med to Metabo 18 volt-batterier. Ultra-M-teknologi bidrager til skånsom opladning og en ideel udnyttelse af energien. For ekstra mobilitet er maskinen med praktisk trolley-funktion. 

Softstart forbedrer komforten, og det samme gør den interne udsugning, som stort set forhindrer støv under arbejdet. Motoren har en lang levetid takket være overbelastningssikringen.

sikkerhed er også tænkt ind i designet, som er med genstartssikring og motorbremse for hurtigt stop på savklingen. 

For kraftfuld savning har Metabo TS 36-18 LTX BL 254 en kulfri motor med stor effekt på linje med en ikke trådløs maskine. At motoren er kulfri betyder, at den er nem at vedligeholde og har en lang holdbarhed. 

Savklinge og støvkappe er inkluderet i købet, og det er batteri og lader ikke.

Metabo TKHS 315 - professionel bordrundsav til hjemmebrug

“Metabo har bragt en fantastisk maskine til hjemmebrug på markedet. Enhver, der søger en startmodel, som de kan arbejde professionelt med, anbefales denne maskine”. Sådan skriver den tyske blog Intensiv-tester om Metabo TKHS 315 i en positiv anmeldelse den 13. marts 2018. 

Modellen får en 2. plads i gennemgang og sammenligning af Metabo-save ved websitet Heimwerken.net de 2. juni 2020. Styrker ved Metabo TKHS 315 er blandt andet:

Dagens bedste priser og tilbud på Metabo TKHS 315:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Genstartssikring
 • Hurtig opsætning til enhver brug
 • Nem justering af savklingen

Mere om Metabo TKHS 315

SPECIFIKATIONER

 • Indgangseffekt: 4200 W
 • Hastighed: 2990 rpm
 • Klingediameter: 315 mm
 • Strømkilde: El
 • Mål: H: 100 x B: 70 x L: 170 cm
 • Vægt: 77 kg

Metabo TKHS 315 er en universel bordrundsav, der er velegnet til både værkstedet og byggepladsen. Med den kan du skabe flotte og nøjagtige resultater af dit træarbejde.   

I omfang er Metabo TKHS 315 den største i oversigten her, og den har tilmed den største klingediameter på 315 mm. Bordrundsaven leverer et præcist og kraftigt stykke arbejde, og den egner sig godt til savning af plader, brædder og lignende træmaterialer. Indgangseffekten på 4200 watt er meget høj – også sammenlignet med oversigtens andre modeller.

Med en vægt på 77 kilo er maskinen markant tungere end oversigtens andre produkter. Det kan give ekstra tryghed at vide, at maskinen står ekstra robust og stabilt under arbejdet. Bordrundsaven er gennemgående fremstillet i massive og holdbare materialer. For eksempel er bordpladen bygget i stål med en bordplade, som er galvaniseret – det vil sige beskyttet mod at ruste. 

Savklingen kan nemt justeres trinvist i højden. Du er beskyttet mod en utilsigtet start efter strømafbrydelse med genstartssikring. Som bonus er maskinens induktionsmotor en af de mere støjsvage på markedet.

Hvad skal du overveje, før du køber et bordrundsave

Det afhænger af dine personlige behov og præferencer, hvilken bordrundsav der er bedst til dig. I jagten på den rette maskine er det dog en god idé at være opmærksom på faktorer som:

 • Effekt (watt): Jo højere effekt des mere kraft og effektivitet. Professionelle maskiner arbejder typisk med 1400 W eller derover.
 • Tomgangshastighed (rmp): Tomgangshastigheden angiver savklingens mulige omdrejninger pr. minut (rmp). Til robuste og tykke træsorter kræves der en højere hastigheder.
 • Savklingens diameter (mm): Professionelle maskiner vil ofte have en savklinge på op til 350 mm i diameter, mens andre mere simple varianter ofte har en savklinge på omkring 250 mm.
 • Vægt: Bordrundsave kan variere en del i vægt. Ønsker du en transportabel variant, er det en god idé at være opmærksom på det, når du sammenligner modeller.
 • Størrelse: Ligesom med vægten kan du med fordel overveje en mere kompakt maskine, hvis du gerne vil have en bærbar bordrundsav.
 • Strømkilde: Fortrækker du en trådløs version på batteri, eller er el din foretrukne strømkilde?
 • Budget: Dit budget har selvfølgelig betydning for, hvilken model du ender op med. Priserne kan variere med mange tusinde kroner, og ofte vil du få bedre kvalitet og ydeevne for en højere pris. Der findes dog udemærkede modeller til en lavere pris.

 

Vi anbefaler vores udvalgte ”bedst til prisen”-model Einhell TC-TS 2025 i oversigten nedenfor. Ofte kan det også betale sig at holde øje med tilbud på bordrundsav. Vil du gerne investere mere i ekstra kvalitet og ydeevne, anbefaler vi oversigtens ”premiumvalg” Festool TKS 80.

Vi gør det let for dig og opstiller vigtige oplysninger i punktform under hvert produkt, så du hurtigt kan danne dig et overblik over udvalget.

arrow-more

Til disse typer opgaver anvendes en bordrundsav

Bordrundsaven kan skære nøjagtigt på langs, på tværs og i vinkler. Det er et alsidigt værktøj, som kan løse mange forskellige projekter i hjemmet og på byggepladsen. Træ er det typiske materiale, som bordrundsaven anvendes til, selvom den også kan anvendes til andre materialer som for eksempel fiberplader. 

Hvis du skal have masseproduceret træelementer i en fart, er bordrundsaven god at have. Det kan for eksempel være relevant, hvis du er ved at bygge et reolsystem eller stakit. Med boremaskine og bordrundsav, er du her godt dækket ind på værktøjsfronten. 

Bordrundsaven bliver typisk brugt til opgaver som at:

 •   Skære små og store plader til
 •   Flække brædder på langs til lister
 •   Flække helt tynde lister eller rundstok
 •   Save skrå snit på op til 45o – ideelt til trekantlister og geringssamlinger 
 •   Save lange vinklede snit på langs af tynde lister

Bemærk, at der findes vendbare bordrundsave, hvis det er at foretrække til dine arbejdsopgaver. Hvis der ikke er plads til at operere med en rundsav, kan du overveje at supplere med en stiksav.

Sådan skal en bordrundsav ikke anvendes

Ved brugen af en bordrundsav er der en række fejl, som ofte går igen. Fejlene kan resultere i et mindre nøjagtigt snit eller reduceret sikkerhed. Her har vi listet tre almindelige fejl, som du kan være opmærksom på at få korrigeret. 
Fejl 1: Frihåndsskæring
Beskyt dine fingre, og skær aldrig uden afskærmning. 
Fejl 2: Manglende skubbepind
Du bør føre træ gennem saven ved hjælp af noget andet end dine fingre for at beskytte dem. Ofte kommer maskinen med en praktisk skubbepind til formålet, men mange ved ikke, at det er ideelt at benytte to – en til at skubbe træet frem, og en til at presse det nedad. 
Fejl 3: Overstramning af møtrik
Undgå at stramme møtrikken mere end højst nødvendigt, når du installerer klingen. Mange overgør det, fordi de tror, det er mere sikkert, men det er en fejl. Hvis møtrikken ikke er til at få løsnet langsomt, når du vil fjerne klingen, kan du risikere, at det sker i ét ryk, som kan skade dine hænder. Stram møtrikken, til den stopper. 

Læs mere om forskellen mellem en bordrundsav og en rundsav

Bør jeg købe en bord rundsav eller en rundsav? Det er et almindeligt og legitimt spørgsmål, som mange stiller, når de står over for et køb af nyt værktøj. Her kan du blive klogere på forskellen på de to typer redskaber.  

Kort fortalt er en rundsav en sav med en elektrisk drevet, cirkelrund savklinge. En bord rundsav er i princippet blot en rundsav, der er indbygget i et kabinet med opadvendt klinge. På den måde bliver det muligt at indstille klingen i den foretrukne savehøjde, og klingen kan tiltes i en ønsket vinkel. 

Bordrundsaven adskiller sig fra rundsaven ved at kunne levere et mere nøjagtigt resultat og en mere hensigtsmæssig arbejdsstilling, da det her er træet du bevæger frem for maskinen. Dermed ikke sagt at rundsaven ikke også kan være god at have, da den kan gøre arbejdsgangen mere fleksibel. Mange vælger at investere i begge maskiner for optimalt træarbejde.

Mangler du en anden form for sav til at fuldende samlingen, så kan du med fordel se vores artikel om Makita dyksave her.

Beskrivelse af kilder og tests

OBS: Selvom følgende kilder har været anvendt i forbindelse med artiklen siden publicering, kan der som følge af udgåede/slettede produkter være kilder, der ikke længere anvendes. Det skyldes tekniske problemer, og vi arbejder lige nu på at forbinde alle henvisninger til kilder med reference, samt slette gamle kilder (April 2024).

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Ekspert- og testkilder

Festool.de

Det tyske brand Festool har i mere end 80 år produceret elværktøj, der er kendetegnet ved lang levetid, robusthed og funktionalitet. Festool.de fører også en blog med information, guides og anmeldelser af elværktøj.   

TKS 80 bliver gennemgået på websitet i form af et interview med to tømrere fra firmaet Raumdynamik, der har testet produktet. Tømrerne deler blandt andet deres mening om saven og fremhæver de vigtigste fordele ved den. 

Anmeldelsen er udført: juni 2020

Du kan se anmeldelsen her

Knowledge.axmistertools.com

Den engelske webside har over 45 års erfaring inden for værktøjs- og maskinindustrien. Sitet udbyder et stort sortiment af tilgængelige kvalitetsprodukter og tilbyder også købervejledninger i elværktøj. 

Det engelske website har givet en god vurdering af TKS 80 i en informativ anmeldelse af produktet. Anmeldelsen giver et overblik over produktets nøglefunktioner og fordele ved at komme omkring blandt andet fleksibilitet, præcision og bordrundsav tilbehør. 

Anmeldelsen er udført den: 30. marts 2020

Du kan se anmeldelsen her

Testberichte.de

Testberichte er Tysklands største uafhængige forbrugerportal til kompetente købsbeslutninger. Webstedet udarbejder testresultater fra 500 tysksprogede magasiner, køberes meninger og teknisk data. Missionen er at gøre produkter sammenlignelige for forbrugerne. 

Webstedet har givet en positiv vurdering af Metabo TS 36-18 LTX 254. Anmeldelsen besvarer tre spørgsmål: 1. Hvilke anvendelsesområder er saven egnet til?, 2. Kan teknologien overbevise?, og 3. Er prisen overbevisende?”. I hver besvarelse er anmelderen positivt stemt. 

Anmeldelsen er udført den: 30. januar 2018

Du kan se anmeldelsen her

Homefixated.com

Teamet bag Home Fixated har en ambition om at forbedre forbrugeres hjem gennem anmeldelser af værktøj, nyheder og vejledninger. 

Websitet har givet en positiv anmeldelse af DeWalt DWE 7485. Anmeldelsen kommer blandt andet rundt om produktets funktioner, indstillinger, sikkerhed og anvendelse. Konklusionen lyder: ”Hvis du har strøm og en plan, er denne sav en måde at få arbejdet gjort rigtigt på. Første gang”. Indlægget er sponsoreret af værktøjsforhandleren The Home Depot. 

Anmeldelsen er udført den: 5. juli 2020

Du kan se anmeldelsen her

Schreinerzeitung.ch

ScreinerZeitung er en førende fagjournal inden for snedkerindustrien, der hver uge leverer et nyt fagmagasin. I trykt version eller online kan forbrugere finde relevante nyheder, guides og anmeldelser af relevans for branchen.    

Metabo TS 36 LTX BL 254 har her fået en positiv anmeldelse med videodemonstration. Her har redaktionen optaget deres førstehåndsindtryk af produktet fra Metabo, og de afprøver bordrundsaven på forskellig vis. 

Anmeldelsen er udført den: 13. april 2018

Du kan se anmeldelsen her

Heimwerken.net

Heimweken.net sammenligner og vurderer nogle af de bedste værktøjer på markedet til hus og have. Missionen er at hjælpe forbrugere med at træffe en fornuftig købsbeslutning. 

Websiden anmelder og sammenligner Metabo-save, hvor TKHS 315 C får en 2. plads. Her kan forbrugere få et overblik over produktets egenskaber, fordele og ulemper.

Guiden er udført den: 2. juni 2020

Du kan se guiden her

FAQ

Hvad kan en bordrundsav anvendes til?
Til nøjagtig skæring i træ på langs, på tværs og i vinkler
Hvilken bordrundsav skal jeg købe?
Det afhænger af dit behov, budget og præference. Vi anbefaler at kigge på vores oversigt ovenfor, hvor vi præsenterer et varieret udvalg
Hvordan fjernes rust på en bordrundsav?
Mineralsk spiritus, en skuresvamp og et par handsker kan gøre underværker

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme