Det ultimative test-overblik over de bedste sikkerhedssko

Udgivet 14.10.2020|Senest redigeret 14.10.2020 | Denne artikel indholder reklamelinks

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.

Testvinder
Airtox MR2 Sikkerhedssko

✅ Powerbreeze-tekstil
✅ Tåkappe af aluminum
✅ Varmeresistent op til 300 o C

Bedst til prisen
Albatros ENDURANCE LOW SRC 641350-43 Sikkerhedssko S3

✅ FAP-sømværn
✅ Med tåkappe
✅ Materiale: Læder

Premiumvalg
Airtox UL1-P Sikkerhedssko

✅ Whitelayer sømværn
✅ Sikkerhedsklasse SRA
✅ Materiale: Gummi, mikrofiber

Det er enormt vigtigt med de helt rigtige sikkerhedssko, hvis du har et arbejde, hvor det er påkrævet og nødvendigt, at du går med sådanne. Det er vigtigt, at sikkerhedsskoene er komfortable og fleksible, så du er sikret god mobilitet. 

I denne artikel giver vi dig et overblik over, hvilke sikkerhedssko, der findes på markedet, og hvordan disse er blevet vurderet i forskellige tests. 

På denne måde vil det blive lettere for dig at finde ud af, hvilke sikkerhedssko, som er de bedste for dig. Hermed bliver du bedre rustet til at få købt de rette sikkerhedssko næste gang, det bliver tid hertil.

Airtox MR2 Sikkerhedssko

Testvinder

 

Introduction

Airtox MR2 Sikkerhedssko er en bestseller hos Homeshop indenfor sikkerhedssko. Det er et par ultra stilede sikkerhedssko, som er behagelige og fleksible om foden samtidig med, at de yder optimal beskyttelse under arbejdet.

Med teknologier som Powerbreeze, Whitelayer, EVA-sål samt Cool&Me fugttransport, er du sikret en sikkerhedssko, som kan det hele. Der er kort sagt tale om en af de bedste sikkerhedssko på markedet.

✅ Powerbreeze fabric
✅ Aluminum toe cap
✅ Heat resistant up to 300 o C

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Om Airtox MR2 Sikkerhedssko

Airtox MR2 Sikkerhedssko er en sikkerhedssko i enormt høj kvalitet. Det er en af de absolut bedste sikkerhedssko på markedet. 

Airtox MR2 sikkerhedssko er udstyret med et væld af din nyeste teknologier, som skal sikre dig den bedst mulige oplevelse og beskyttelse, når du bruger dine sikkerhedssko på arbejdet. Airtox MR2 sikkerhedssko er blandt andet lavet i Powerbreeze tekstil, som er tekstil, der er meget åndbart og dermed sikrer ventilation til dine fødder, så dine fødder har det rart og tørt hele dagen. 

Derudover er Airtox MR2 sikkerhedssko udstyret med en tåkappe i aluminum, som skal beskytte dine tæer. Aluminium er et velvalgt materiale, fordi det er stærkt men også let. 

Ligesom mange andre sikkerhedssko fra Airtox er Airtox MR2 Sikkerhedssko designet med Whitelayer sømværn, som er en teknologi, der beskytter dine fødder mod søm og andre skarpe genstande, som kunne være at finde på din arbejdsplads. 

Airtox MR2 Sikkerhedssko placerer sig prismæssigt i midten. Grundet disse sikkerhedsskos høje kvalitet er du dog garanteret mere for pengene end med mange andre sko, som koster ca. det samme.

Udvalgte specifikationer

✅ Powerbreeze tekstil

✅ Tåkappe af aluminium

✅ Whitelayer sømværn

✅ Varmeresistent op til 300 o C

✅ Olie- og syreresistent

✅ Med Cool&Me fugttransport

✅ Med EVA superlight mellemsål

Albatros ENDURANCE LOW SRC 641350-43 sikkerhedssko S3

Bedst til prisen

 

Introduktion

Albatros ENDURANCE LOW SRC 641350-43 sikkerhedssko S3 er en af de mest populære sikkerhedssko hos Computersalg. Der er tale om et par sikkerhedssko, hvor du i den grad får noget for pengene med en pris på bare 488 kr.

Skoene er lavet i et simpelt og elegant design med rene linjer, som bringer tankerne hen på almindelige sko. Med Albatros ENDURANCE LOW SRC 641350-43 sikkerhedssko S3 er det nærmest ikke til at se, at du har sikkerhedssko på.

✅ FAP-sømværn
✅ Med tåkappe
✅ Materiale: Læder

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Om Albatros ENDURANCE LOW SRC 641350-43 sikkerhedssko S3

Albatros ENDURANCE LOW SRC 641350-43 sikkerhedssko S3 er et par udmærkede sikkerhedssko prisen taget i betragtning. Skoen fra Albatros er ikke bygget med brug af de samme nye teknologier som fx Airtox MR2. Til gengæld koster Albatros ENDURANCE LOW SRC 641350-43 sikkerhedssko S3 også væsentligt mindre end denne sko. 

Albatros ENDURANCE LOW SRC 641350-43 sikkerhedssko S3 er lavet af læder, hvilket er et slidstærkt materiale. Det er dog tungere, end fx den mikrofiber som Z5 sikkerhedsskoen fra HKSDK er lavet af. Ligesom Z5 fra HKSDK er denne sikkerhedssko fra Albatros antistatisk. 

Albatros ENDURANCE LOW SRC 641350-43 sikkerhedssko S3 er vandafvisende. Det er derudover en sikkerhedssko, som er lavet med en oliebestandig og punkterfri sål. Albatros ENDURANCE LOW SRC 641350-43 sikkerhedssko S3 er derudover designet med en FAP-sømværn, som beskytter dine fødder fra skarpe genstande som fx søm. For at beskytte dine tæer er Albatros ENDURANCE LOW SRC 641350-43 sikkerhedssko S3 også udstyret med en tåkappe.

Albatros ENDURANCE LOW SRC 641350-43 sikkerhedssko S3 er lavet i et simpelt og tidløst design, hvilket læderet som materiale understøtter. Det er en glimrende sikkerhedssko, som fås til enormt billige penge.

Udvalgte specifikationer

✅ Materiale: Læder

✅ Antistatisk

✅ Oliebestandig og punkterfri sål

✅ Vandafvisende

✅ FAP-sømværn

✅ Med tåkappe

Airtox UL1-P sikkerhedssko

Premiumvalg

 

Introduktion

Airtox UL1-P sikkerhedssko er nogle af de bedste sikkerhedssko på markedet, og de er ofte blevet placeret blandt de bedste i test. Airtox UL1-P sikkerhedssko er en populær model, som blandt andet er vurderet til at ligge i rank 4 i kategorien for arbejdssko hos Pricerunner.

Med Airtox UL1-P sikkerhedssko er der tale om letvægtssikkerhedssko, som egner sig til både damer og herrer. Skoenes popularitet skyldes flere forskellige ting.

✅Whitelayer sømværn
✅ Sikkerhedsklasse SRA
✅ Materiale: Gummi, mikrofiber

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Om Airtox UL1-P sikkerhedssko

Airtox UL1-P sikkerhedssko har en vægt på under 300 gram og er hermed verdens letteste sikkerhedssko. Det er rart med en let sikkerhedssko, fordi dette gør dig bedre i stand til at bevæge dig frit og nemt, hvilket i længden giver dig bedre vilkår for at gøre et godt stykke arbejde. 

Airtox UL1-P sikkerhedssko er ligesom samtlige andre Airtox-sikkerhedssko udstyret med Whitelayer sømværn. Dette er en teknologi, som beskytter dine fødder mod skarpe genstande som fx søm. Whitelayer-teknologien adskiller sig fra fx FAP-sømværn, som Albatros ENDURANCE LOW SRC 641350-43 sikkerhedssko S3 er udstyret med, ved at være gjort i et lettere, stærkere og mere fleksibelt materiale. 

Airtox UL1-P sikkerhedssko er åndbare og fugtabsorberende sikkerhedssko, hvilket sikrer dig optimal komfort. Sikkerhedsskoene er designet med en ny Air-sål, som består af en todelt aluminiumsform, som kombineres med nanoteknologi. Dette sikrer dig en fleksibel og let sikkerhedssko.

Airtox UL1-P sikkerhedssko er den dyreste sikkerhedssko blandt sikkerhedsskoene i dette test-overblik. Til gengæld går du på ingen måde på kompromis med kvaliteten, og du får en sikkerhedssko, som er enormt komfortabel og fleksibel at gå i – samtidig med, at dine fødder ydes optimal beskyttelse.

Udvalgte specifikationer

✅ Materiale: Gummi, mikrofiber-tekstil

✅ Whitelayer sømværn

✅ Sikkerhedsklasse SRA

✅ ESD-godkendt

✅ Åndbar

✅ Med tåkappe

HKSDK Z5 S1P Sikkerhedssko

Populær sikkerhedssko hos Pricerunner

 

Introduktion

HKSDK Z5 S1P Sikkerhedssko er en enormt populær model, som er vurderet til rank 7 i kategorien for arbejdssko hos Pricerunner. Det er en sko, som har et lækkert og moderne udtryk, og så er det en af de mere lette sko på markedet. 

I Z5 sikkerhedsskoene fra HKSDK er der indbygget tåbeskyttelse, så du er beskyttet på arbejdet. Der er tale om et par komfortable samt solide sikkerhedssko.

✅ Materiale: Mikrofiber
✅ Med tåkappe af aluminum
✅ Olie-, syre- og benzinresistent

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Om HKSDK Z5 S1P Sikkerhedssko 

HKSDK Z5 S1P Sikkerhedssko er praktiske, behagelige og lækre sikkerhedssko. Med Z5 sikkerhedsskoene fra HKSDK er du garanteret fuld beskyttelse af dine fødder, når du arbejder. Sikkerhedsskoene er nemlig udstyret med en aluminiumståkappe, som sørger for at beskytte dine tæer. Derudover er Z5 sikkerhedsskoen fra HKSDK varmeresistent samt resistent overfor olie, syre og benzin. 

HKSDK Z5 S1P Sikkerhedssko er lavet af mikrofiber. Med en tåkappe af aluminium samt tech-fiber sømværn er der tale om en ekstremt let sikkerhedssko rent vægtmæssigt. Dette er af større betydning, end man måske skulle tro – du vil nemlig ikke slæbe rundt på et par for tunge sko, som konstant gør dig bevidst om, at du har sikkerhedssko på. 

Z5 sikkerhedsskoen fra HKSDK er designet med den smarte HKS Air-sål. Sålen i Z5 sikkerhedsskoen er den 5. variant af HKS Air-sålen. Denne er designet til at være stødabsorberende på hårde underlag. Dette sikrer dig en behagelig gang i og med, at skoens sål er så fleksibel og blød mod din fod. 

HKSDK Z5 S1P Sikkerhedsskoen er beklædt med PowerBreeze, hvilket sørger for at give din fod luft. 

Udvalgte specifikationer

✅ Materiale: Mikrofiber

✅ Med tåkappe af aluminium

✅ Olie-, syre- og benzinresistent

✅ Antistatisk

✅ Tech-fiber sømværn

✅ Beklædt med PowerBreeze

✅ Varmeresistent op til 150 o C

Airtox TX22 S3 Sikkerhedssko

Elegant sikkerhedssko med smart snøringssystem

 

Introduktion

Airtox TX22 S3 Sikkerhedssko er et par sikkerhedssko, der – ligesom samtlige andre sikkerhedssko fra Airtox – er kendt for deres gode kvalitet og funktionalitet. 

Airtox TX22 S3 Sikkerhedssko er en af de mere populære modeller hos Pricerunner, og sikkerhedsskoen er blevet vurderet til rank 9 i kategorien for arbejdssko hos Pricerunner.

   ✅ Mikrofibermateriale
   ✅ Smart snøringssystem
   ✅ Med NEO-stål tåkappe

   FORHANDLER

   TOTAL PRIS

   GÅ TIL

   Om Airtox TX22 S3 Sikkerhedssko

   Sikkerhedsskoen TX22 S3 fra Airtox er lavet af mikrofiber, hvilket minimerer dens vægt og gør den let. Det er en funktionel sikkerhedssko i et lækkert design, som vil falde i de flestes smag. 

   Airtox TX22 S3 Sikkerhedssko skiller sig ud fra fx en sikkerhedssko som Z5 fra HKSDK ved at være udstyret med Uturn smart lacing, hvilket gør skoen utroligt nem og hurtig at få af og på. Ligesom fx Z5 fra HKSDK er Airtox TX22 også varmeresistent op til 150 o C og resistent overfor olie og syre. 

   Prismæssigt placerer Airtox TX22 S3 Sikkerhedssko sig ca. i midten – dog nok lidt i den dyre ende af midten. Til gengæld er Airtox TX22 S3 Sikkerhedssko også udstyret med Whitelayer sømværn, som er en af de bedste sømværn på markedet. Whitelayer sømværn udgør et meget kraftigt anti-penetrationslag, som sørger for beskyttelsen af din fod. 

   Til at beskytte dine fødder er Airtox TX22 S3 Sikkerhedssko foruden Whitelayer sømværn også udstyret med en let NEO-stål tåkappe, som sikrer dine tæer mod at blive mast. Airtox TX22 S3 Sikkerhedssko er fleksible at gå i, så du gnidningsfrit og med nydelse kan bevæge dig rundt på arbejdspladsen. Det er ligeledes sko, som giver dine fødder mulighed for at ånde.

   Udvalgte specifikationer

   ✅ Materiale: Mikrofiber

   ✅ Smart snøringssystem

   ✅ Whitelayer sømværn

   ✅ Varmeresistent op til 150 o C

   ✅ Olie- og syreresistent

   ✅ Med NEO-stål tåkappe

   Airtox SR5 sikkerhedssko

   En sikkerhedssko til herrer som garanterer ultimativ åndbarhed

    

   Introduktion

   Airtox SR5 sikkerhedssko er en yderst populær sikkerhedssko, som er blevet placeret i rank 11 i kategorien for arbejdssko hos Pricerunner. Disse sikkerhedssko er lavet til herre, og det er en sko, som sørger for at give masser af luft og komfort til dine fødder, når du udfører hårdt arbejde. 

   Det er vigtigt med de rette par sikkerhedssko, når du arbejder i en branche, hvor sikkerhedssko er påkrævet. Måske er Airtox SR5 sikkerhedssko de rette for dig?

     ✅ AIR-System 3.0 mellemsål
     ✅ Beskyttelsesklasse S1P
     ✅ Superlight NEO-stål tåkappe

     FORHANDLER

     TOTAL PRIS

     GÅ TIL

     Om Airtox SR5 sikkerhedssko

     Airtox SR5 sikkerhedssko er en herre-sikkerhedssko. Det er skoen til dig, som går meget op i, at dine tæer kan ånde og bliver grundigt ventileret, mens du arbejder. Med en høj ventilation i din sikkerhedssko er du garanteret tørre fødder hele dagen, som ikke kommer til at svede for meget. 

     Airtox SR5 sikkerhedssko er udstyret med en række forskellige teknologier. Blandt disse tæller blandt andet PowerBreeze Airflow system, som er det system, som blandt andet sikrer, at dine fødder får rigelig med frisk luft. Derudover er skoene bygget med den såkaldte AIR-System 3.0 mellemsål, som garanterer høj komfort samt fleksibilitet og bevægelighed, når du har sikkerhedsskoene på. 

     Airtox SR5 sikkerhedssko er designet med Tech-Fiber sømværn, som skal beskytte dine fødder mod at blive spiddet af søm eller andre skarpe genstande. 

     Airtox SR5 sikkerhedssko ligger i den forholdsvis billige ende i forhold til de andre sikkerhedssko i dette test-overblik. Der er dog tale om en fuldt ud kompetent sikkerhedssko, som gør det, den skal – nemlig yde beskyttelse af dine fødder samtidig med, at komforten er i højsædet.

     Udvalgte specifikationer

     ✅ AIR-System 3.0 mellemsål

     ✅ PowerBreeze Airflow system

     ✅ FreshTech indlægssål

     ✅ Tech-Fiber sømværn

     ✅ Beskyttelsesklasse S1P

     ✅ Varmeresistent op til 150 o C

     ✅ Olie- og syreresistent

     ✅ Superlight NEO-stål tåkappe

     Brynje 480 B-Dry S3 SRC Sikkerhedssko

     Dame og herre all-round sikkerhedssko

      

     Introduktion

     Brynje 480 B-Dry S3 SRC Sikkerhedssko “trender” lige nu på Pricerunner. Derudover har det også generelt gennem længere tid været en af de mest populære modeller på Pricerunner indenfor kategorien “arbejdssko”.

     Brynje 480 B-Dry S3 SRC Sikkerhedssko er en sko, som er velegnet til både dame og herre. Det er generelt en sko, som passer til de fleste formål, og som kan bruges indenfor mange forskellige brancher.

     ✅ Materiale: Gore-Tex, læder og aluminium
     ✅ Vandtæt og åndbar
     ✅ Med søm- og tåværn

     FORHANDLER

     TOTAL PRIS

     GÅ TIL

     Om Brynje 480 B-Dry S3 SRC Sikkerhedssko

     Sikkerhedsskoen 480 B-Dry fra Brynje er en sikkerhedssko, som egner sig perfekt til mange forskellige formål. Sikkerhedsskoen er lavet af læder, som er et slidstærkt og holdbart materialer, der samtidig giver foden mulighed for at ånde. Det er ligesom fx Z5 sikkerhedsskoen fra HKSDK en antistatisk sko.

     Skoens ydersål er stødabsorberende, hvilket sikrer dig både optimal bevægelighed og sikkerhed, når du laver hårdt fysisk arbejde. 

     Brynje 480 B-Dry S3 SRC Sikkerhedssko har et sømværn i fiber samt et tåværn i aluminium, så dine fødder er beskyttet både fra mindre skarpe genstande, som måtte ligge på jorden – fx søm – samt store og tunge ting, som kunne falde ned over dine fødder på arbejdet. 

     Brynje 480 B-Dry S3 SRC Sikkerhedssko er udstyret med svedabsorberende inderfor. Skoen er en del tungere end de sikkerhedssko, som er lavet af mikrofiber, hvilket skyldes, at læder som materiale er tungere. Dette gælder også for en sikkerhedssko som fx Albatros ENDURANCE LOW SRC 641350-43 sikkerhedssko S3.

     Brynje 480 B-Dry S3 SRC Sikkerhedssko har et enormt stilrent design. 

     Udvalgte specifikationer

     ✅ Materiale: Gore-Tex, læder og aluminium

     ✅ Antistatisk

     ✅ Fastgøres med snøre

     ✅ Olieresistent

     ✅ Vandtæt og åndbar

     ✅ Sikkerhedsklasse S3

     ✅ Med søm- og tåværn

     Airtox MA6 S3 Sikkerhedssko

     Designet med blik for detaljen

      

     Introduktion

     Airtox MA6 S3 Sikkerhedssko både “trender” lige nu og er generelt en populær sikkerhedssko indenfor kategorien “arbejdssko” hos Pricerunner

     Det er en funktionel sikkerhedssko, som garanterer dig fuld beskyttelse af dine fødder. Derudover er det en ultra komfortabel sko, som er rar at bevæge sig rundt i samt være fysisk aktiv i generelt.

     ✅ Aqua-Cell-membran
     ✅ Whitelayer sømværn
     ✅ Varmeresistent op til 300 o C

     FORHANDLER

     TOTAL PRIS

     GÅ TIL

     Om Airtox MA6 S3 Sikkerhedssko 

     Airtox MA6 S3 Sikkerhedssko er en sikkerhedssko med mange af de kvaliteter som sikkerhedssko fra Airtox er berømte for. Skoen har mange ligheder med testvinderen i dette test-overblik – nemlig Airtox MR2 sikkerhedsskoen. De fælles specifikationer er blandt andet den ultralette EVA-mellemsål, som giver en fleksibel og slidstærk sko, samt en varmeresistens på helt op til 300 o C. 

     Sikkerhedsskoen MA6 fra Airtox skiller sig ud fra de andre sikkerhedssko fra Airtox, som også vurderes i dette test-overblik, ved at være udstyret med den såkaldte Aqua-Cell-membran. Med sin syningsfri oversko øges komforten såvel som holdbarheden af sikkerhedsskoen. 

     Airtox MA6 S3 Sikkerhedssko er en enormt beskyttende sikkerhedssko. Dette skyldes de smarte teknologier Whitelayer sømværn og tåkappen af aluminium, som findes i skoen. Begge bidrager til at skabe øget sikkerhed samtidig med, at det er nogle teknologier, som er designet med sans for elegance, fleksibilitet og letvægt. 

     Airtox MA6 S3 Sikkerhedssko er ESD godkendt, og den er lavet med den smarte funktion Cool&Me fugttransport, som sørger for, at holde dine fødder tørre, mens du arbejder – også selvom du sveder, eller det regner kraftigt. 

     Udvalgte specifikationer

     ✅ Aqua-Cell-membran

     ✅ Whitelayer sømværn

     ✅ Syningsfri oversko

     ✅ Aluminium tåkappe

     ✅ Varmeresistent op til 300 o C

     ✅ Olie- og brændstofsresistent

     ✅ Med Cool&Me fugttransport

     ✅ Med EVA superlight mellemsål

     ✅ ESD godkendt

     HKSDK B3 S3 Sikkerhedssko

     En moderne sikkerhedssko til både dame og herre

      

     Introduktion

     HKSDK B3 S3 Sikkerhedssko “trender” på Pricerunner inden for kategorien for arbejdssko. Modellen har gennem længere tid været populær hos Pricerunner, hvilket kan skyldes flere ting. Blandt andet er HKSDK B3 S3 Sikkerhedssko en sikkerhedssko, som lever op til alle de ting, som en sikkerhedssko skal kunne. Derudover er dens design moderne, og skoen har et friskt udtryk.

       ✅ Med tåkappe af aluminium
       ✅ Tech-fiber sømværn
       ✅ Olie-, syre- og benzinresistent

       FORHANDLER

       TOTAL PRIS

       GÅ TIL

       Om HKSDK B3 S3 Sikkerhedssko

       HKSDK B3 S3 Sikkerhedssko en en sikkerhedssko med et moderne og friskt design. Sikkerhedsskoen er designet med den velkendte brede pasform, som er perfekt til dig, som skal udføre hårdt arbejde med skoene på. HKSDK B3 S3 Sikkerhedssko er en robust og slidstærk sko, som dog samtidig er forholdsvis let, hvilket øger din mobilitet og fleksibilitet, når du bevæger dig i skoene. 

       HKSDK B3 S3 Sikkerhedssko er ligesom HKSDK Z5 S1P Sikkerhedssko designet med en tåkappe af aluminium samt et Tech-Fiber sømværn. Disse to teknologier er begge designet til at skulle garantere dig fuld beskyttelse under dit arbejde. Det særegne ved disse teknologier er dog, at de er designet med vægten for omtanke. Hos HKSDK har man ønsket at lave en letvægtig sikkerhedssko, og dette er i den grad lykkedes. 

       HKSDK B3 S3 Sikkerhedssko er designet til at skulle kunne klare lidt af hvert. Skoen er olie-, syre- og benzinresisten og kan derudover klare temperaturer på op til 150 o C. Dette er en høj varmeresistens, men dog ikke lige så høj som Airtox MA6 sikkerhedsskoen, hvis varmeresistens er 300 o C.

       HKSDK B3 S3 Sikkerhedssko ligger prismæssigt ca. i midten.

       Udvalgte specifikationer

       ✅ Med tåkappe af aluminium

       ✅ Olie-, syre- og benzinresistent

       ✅ Antistatisk

       ✅ Tech-fiber sømværn

       ✅ Varmeresistent op til 150 o C

       ✅ ESD godkendt

       Ejendals JALAS 3400A MONZA SPORT Sikkerhedssko

       Stilfulde lædersikkerhedssko med velcro-lukning

        

       Introduktion

       Ejendals JALAS 3400A MONZA SPORT Sikkerhedssko er en af de populære modeller hos Computersalg indenfor sikkerhedssko. Dette skyldes flere ting. 

       Blandt andet er der med Ejendals JALAS 3400A MONZA SPORT Sikkerhedssko tale om et par yderst stilfulde sikkerhedssko gjort i læder. Sikkerhedsskoene har samtidig alle de funktioner, som en sikkerhedssko skal have. Dette tæller fx tåkappe samt energiabsorption i hælområdet.

       ✅ Materiale: Læder
       ✅ Oliebestandig sål
       ✅ Fastgøres med velcro

       FORHANDLER

       TOTAL PRIS

       GÅ TIL

       Om Ejendals JALAS 3400A MONZA SPORT Sikkerhedssko 

       Ejendals JALAS 3400A MONZA SPORT Sikkerhedssko er i sammenligning med mange af de andre sikkerhedssko i dette test-overblik en enormt elegant sko. Det er en tidløs og stilren sikkerhedssko, som er lavet i læder, og som du hurtigt kan få af og på ved hjælp af fastgørelsen til foden med velcro. Dette er en yderst praktisk løsning. 

       Ejendals JALAS 3400A MONZA SPORT Sikkerhedssko er antistatisk og udstyret med en oliebestandig sål. Sikkerhedsskoen har en lukket hæl, som derudover også er designet med energiabsorption rundt om hælen. Dette betyder, at du er sikret et par skridsikre sko, som selv er gode til at tage fra ved mere eller mindre voldsomme stød mod underlaget. 

       Ejendals JALAS 3400A MONZA SPORT Sikkerhedssko er ligesom de andre sikkerhedssko i denne artikel udstyret med en tåkappe, som skal beskytte dine tæer fra skarpe objekter. Sikkerhedsskoen fra Ejendals tilhører beskyttelsesklasse S1. Du er altså garanteret beskyttelse af dine fødder, når du arbejder. 

       Ejendals JALAS 3400A MONZA SPORT Sikkerhedssko er i modsætning til fx en sko som Airtox SR5 designet til både at egne sig til mænd og kvinder. Det er altså en sikkerhedssko, som de fleste vil kunne få meget glæde af.

       Udvalgte specifikationer

       ✅ Materiale: Læder

       ✅ Antistatisk

       ✅ Oliebestandig sål

       ✅ Beskyttelsesklasse S1

       ✅ Med tåkappe

       ✅ Energiabsorption i hælområdet

       ✅ Fastgøres med velcro

       Uvex 1 8516 S3 Sikkerhedssko

       Topprodukt med Climazone-teknologi

        

       Introduktion

       Uvex 1 8516 S3 Sikkerhedssko er blevet vurderet som et topprodukt hos Test-Vergleiche.com. Sikkerhedsskoen fra Uvex egner sig glimrende til arbejde på byggepladser samt inden for forskellige håndværk. Det er også et par arbejdssko, som er velegnede indenfor den mekaniske industri eller transportindustrien. 

       Uvex 1 8516 S3 Sikkerhedssko er sikkerhedssko til en rimelig pris, som kan sørge for at beskytte dine fødder, når du er på arbejde og udfører fysisk og risikofyldt arbejde.

         ✅ Materiale: Mikrofiber
         ✅ Climazone-teknologi
         ✅ Skridsikker PU-sål

         FORHANDLER

         TOTAL PRIS

         GÅ TIL

         Om Uvex 1 8516 S3 Sikkerhedssko

         Uvex 1 8516 S3 Sikkerhedssko er lavet i mikrofiber og uden nogen form for krom og metal i skoen. Dette sikrer dig et letvægtssikkerhedssko, hvilket optimerer dine muligheder for fri og ubekymret bevægelse i skoene. 

         Uvex 1 8516 S3 Sikkerhedssko er lavet med den særlige Climazone-teknologi. Dette er en teknologi, som skal sikre, at dine fødder bevarer nogenlunde den samme temperatur. På denne måde undgår du ekstreme mængder sved og den medfølgende fugtighed i skoen. I stedet er du sikret et tørt og godt klima for dine fødder, hvormed du opnår bedre komfort. 

         Uvex 1 8516 S3 Sikkerhedssko er udstyret med tåhætte og sømværn, hvilket medvirker til beskyttelsen af dine fødder. Sikkerhedsskoene fra Uvex er derudover også designet med en skridsikker PU-sål. Dette øger din sikkerhed på jobbet, idet du ikke behøver frygte at falde eller glide i fx væske. 

         Sikkerhedsskoen fra Uvex har en lukket bagkappe. Uvex 1 8516 S3 Sikkerhedssko befinder sig prismæssigt i midten i forhold til de andre sikkerhedssko i denne artikel. Det er et par sikkerhedssko, som klart lever op til de forventninger, som man har til en sikkerhedssko.

         Udvalgte specifikationer

         ✅ Materiale: Mikrofiber

         ✅ Sikkerhedsniveau S3

         ✅ ESD godkendt

         ✅ Climazone-teknologi

         ✅ Med tåhætte og sømværn

         ✅ Skridsikker PU-sål

         ✅ Krom- og metalfri

         JALAS 1738 Zenit Easyroll S3 Sikkerhedssko

         Vandt 2.-pladsen i test hos EB

          

         Introduktion

         JALAS 1738 Zenit Easyroll S3 Sikkerhedssko er blevet kåret af Ekstrabladet.dk til at være de næstbedste sikkerhedssko i test. På Ekstrabladet.dk er begrundelsen for denne placering: “God komfort og super smart spændesystem giver placering i toppen”. 

         JALAS 1738 Zenit Easyroll S3 Sikkerhedssko beskrives på Ekstrabladet.dk især som nogle enormt komfortable sko – dette også grundet deres minimale vægt.

           ✅ BOA-lukkesystem
           ✅ Med tåkappe af aluminium
           ✅ ERGOTHAN støddæmpningssystem

           FORHANDLER

           TOTAL PRIS

           GÅ TIL

           Om JALAS 1738 Zenit Easyroll S3 Sikkerhedssko

           JALAS 1738 Zenit Easyroll S3 Sikkerhedssko er en letvægtssikkerhedssko, hvor det er komforten, som er i fokus. Komforten sikres blandt andet af ERGOTHAN støddæmpningssystemet, som skoene er udstyret med, og som sikrer dig fleksibilitet og blød komfort, når du bevæger dig rundt i skoene. 

           JALAS 1738 Zenit Easyroll S3 Sikkerhedssko er særligt berømte for deres BOA-system, som er ganske unikt for skoene, og som mange kunder sætter stor pris på.  Med BOA-systemet er det mere end nemt at komme af og i skoene. 

           Sikkerhedsskoene er ligesom blandt andet B3 og Z5 sikkerhedsskoene fra HKSDK designet med en tåkappe af aluminium. Denne har funktion til at beskytte dine tæer, men på grund af materialet sikrer det dig også en letvægtssko. 

           JALAS 1738 Zenit Easyroll S3 Sikkerhedssko er antistatiske og vandafvisende. Det er en yderst praktisk og komfortabel sko, og prismæssigt befinder JALAS 1738 Zenit Easyroll S3 Sikkerhedssko sig nogenlunde i midten i forhold til de andre sko i dette test-overblik. Skoene er yderligere enormt rare at se på. Med deres sporty udtryk er det næsten ikke til at se, at der er tale om et par sikkerhedssko.

           Udvalgte specifikationer

           ✅ BOA-lukkesystem

           ✅ Med tåkappe af aluminium

           ✅ ERGOTHAN støddæmpningssystem

           ✅ Antistatisk

           ✅ Oliebestandig ydersål

           ✅ Vandafvisende

           ✅ ESD godkendt

           Brynje Athletic 640s Sikkerhedssko

           Sikkerhedsskoen som minder om en sportssko

            

           Introduktion

           Brynje Athletic 640s Sikkerhedssko er en af de mest populære modeller indenfor sikkerhedssko hos Wattoo. Brynje Athletic 640s Sikkerhedssko er noget af det tætteste, du kommer på en sportssko, som samtidig har de evner, som en sikkerhedssko skal have.

           Hermed er der med Brynje Athletic 640s Sikkerhedssko tale om en sikkerhedssko, som sikrer dig optimal bevægelsesfrihed og mulighed for at være aktiv.

             ✅ Elastisk snøresystem
             ✅ Ydersål af EVA-gummi med stabiliserende gelenk
             ✅ Tåkappe af aluminium

             FORHANDLER

             TOTAL PRIS

             GÅ TIL

             Om Brynje Athletic 640s Sikkerhedssko

             Brynje Athletic 640s Sikkerhedssko er sikkerhedsskoen til dig, som forventer maksimal bevægelsesfrihed og et par sko, som er velegnede til at være fysisk aktiv i. Brynje Athletic 640s Sikkerhedssko er særligt designet til dig, som er maler, tømrer eller elektriker, eller dig, som arbejder indenfor autobranchen, på lager, indenfor transportindustrien eller den lette industri. 

             Brynje Athletic 640s Sikkerhedssko er udstyret med et smart elastisk snøresystem, som gør det nemt og hurtigt for dig at få sikkerhedsskoen af og på. 

             Selvom der er tale om en sko, som er designet til at skulle minde om en sportssko, er det stadig en sko, som sikrer dig beskyttelse på din arbejdsplads. Denne beskyttelse sikres gennem et sømværn af fiber, som beskytter dig mod skarpe genstande som fx søm. Derudover er Brynje Athletic 640s Sikkerhedssko udstyret med en tåkappe af aluminium, som udover at være et stærkt materiale, som garanterer beskyttelse, også er et let materiale. 

             Ligesom blandt andet Airtox MA6 er Brynje Athletic 640s Sikkerhedssko skabt med en EVA-sål. Dette er en sål, som garanterer fleksibilitet. I dette tilfælde er denne fleksibilitet kombineret med en stabiliserende gelenk, som optimerer din sikkerhed. 

             Udvalgte specifikationer

             ✅ Sømværn af fiber

             ✅ Med tåkappe af aluminium

             ✅ Elastisk snøresystem

             ✅ Godkendt S1-P

             ✅ Ydersål af EVA-gummi m. stabiliserende gelenk

             ✅ Inkl. to ekstra snørebånd

             Testkilder

             Herunder kan du se en oversigt over de sider, som vi har baseret dette test-overblik på. Når vi laver et test-overblik som dette, har vi nemlig desværre ikke selv mulighed for at teste de forskellige produkter – men det er der heldigvis andre, som har! På de nedenstående sider har vi fundet informationer om- og testresultater af de bedste sikkerhedssko på markedet. 

             Pricerunner

             Pricerunner er et online medie, som sammenligner et væld af forskellige produkter. Dette gøres særligt med henblik på prisen. På Pricerunner kan du søge på et bestemt produkt, hvorefter du vil kunne se samtlige steder, hvor dette produkt sælges, og hvad det sælges for. Til det enkelte produkt er der ofte også samlet oplysninger såsom nogle udvalgte specifikationer.

             Computersalg

             Computersalg er en af de største webshops i Danmark. Her sælges alt indenfor forbrugerelektronik, samt grej til hus og have, boligen, sport og fritid. Vi har brugt Computersalg til at kigge på, hvilke nogle sikkerhedssko, som er de mest populære, ud fra hvor mange som sælges hos Computersalg af en given variant.

             Test-vergleiche

             Test-Vergleiche er en tysk organisation, som tester forskellige produkter på en række områder. Udfra deres tests og sammenligninger i pris finder de frem til, hvilke produkter, som er blandt de bedste på markedet.

             Hvordan udvælges produkterne i artiklen?

             Produkterne i artiklen er udvalgt på baggrund af ovennævnte testkilder. Vi har benyttet disse til at finde frem til, hvilke sikkerhedssko som er de bedste på markedet. Vi har altså taget de sko, som er blevet bedst rangeret på en række forskellige andre sider, og så er det alle disse “vinder”-produkter, som vi giver dig et overblik over i artiklen. 

             På denne måde bliver du sparet for en masse tid, som du kunne have brugt på at surfe rundt på nettet og scrolle dig igennem diverse tests og undersøgelser af de bestemte produkter. Vi har nemlig gjort dette arbejde for dig, og du har nu et lettere overskueligt overblik over de bedste sikkerhedssko, som findes på markedet.

             Hvad skal jeg overveje, når jeg skal vælge et par nye sikkerhedssko?

             Inden du køber dig et par nye sikkerhedssko og beslutter dig for, hvilke du kunne tænke dig, er der en del ting, som det er vigtigt, at du får overvejet. Disse overvejelser er vigtige, fordi de danner grundlaget for, at du gør dig det rette køb.

             Hvad er mit budget?

             Først og fremmest bør du overveje, hvad dit budget er. Hvor mange penge har du mulighed for at investere i et par sikkerhedssko, og hvor mange penge har du lyst til at bruge?

             Det økonomiske er grundlaget for dit køb, når du vælger sko, da du jo ellers bare skulle gå med “testvinder”- eller “premiumvalg”-sikkerhedsskoen, da dette uden tvivl er de bedste sikkerhedssko i dette test-overblik. Dog er det vigtigt at huske, at der også findes mange andre fremragende sikkerhedssko, som kan fås til lidt billigere penge. 

             Hvilken sikkerhedssko egner sig bedst til mit felt?

             Du bør også overveje, hvilke sikkerhedssko som egner sig bedst til din profession. Ved nogle af skoene er det angivet, hvilke erhverv de især egner sig godt til. Dette gælder fx for Brynje Athletic 640s Sikkerhedssko, som blandt andet er et godt par sikkerhedssko til dig, som er tømrer, maler eller elektriker.

             Det kan være en god idé at undersøge, om der er krav på din arbejdsplads om, hvad sikkerhedsskoene skal være i stand til. Ved nogle af sikkerhedsskoene i dette testoverblik er der angivet en “sikkerhedsklasse” eller et “beskyttelsesniveau”. Er der på din arbejdsplads et bestemt beskyttelsesniveau, som dine sikkerhedssko skal leve op til? Du bør også finde ud af, om dine sko skal være ESD godkendte.

             Hvilket design kan jeg bedst lide mine sikkerhedssko har?

             Det er ikke ligegyldigt, hvordan dine sikkerhedssko ser ud. Der er enormt stor forskel på dette i forhold til de sko, som vi har samlet til dig i dette test-overblik. Du bør tage stilling til, hvad du synes er pænt, og hvad der falder i din smag, inden du beslutter dig for et par sko. 

             Selvom sikkerhedssko primært er designet for at skulle være praktiske og funktionelle – de skal jo trods alt være i stand til at beskytte dine fødder! – er det ikke ligegyldigt, hvordan skoene ser ud. Det er nogle sko, som du kommer til at gå med næsten hver dag, og derfor skal du selvfølgelig også synes, at skoene er pæne. 

             Nogle af sikkerhedsskoene i dette test-overblik nærmer sig stilmæssigt looket på en sportssko. Dette synes mange er rart, da det betyder, at skoene er mindre bastante og ofte mere elegante. Hvad synes du, er flot, når det kommer til sikkerhedssko?

             Gå ikke på kompromis med komforten når du vælger sikkerhedssko

             Dette er ikke en overvejelse, du bør gøre dig, men mere et godt råd, som vi gerne vil give dig: Gå aldrig på kompromis med din komfort, når du vælger sikkerhedssko. 

             Sikkerhedssko er nyttige og praktiske sko, som du kommer til at bruge sandsynligvis stort set hver dag, når du arbejder. Du skal med stor chance udføre en del fysisk hårdt arbejde i skoene. Derfor er det vigtigt, at skoene er behagelige at have på og sidder, som de skal. 

             Ofte er sikkerhedsskoenes vægt og materiale med til at bestemme din komfort, når du bruger skoene, så hold øje med dette. Derudover har det stor betydning, hvordan skoene fastgøres og tages af. Det er ikke ift. din komfort, du bør gå på kompromis.

             Denne side er anmeldt af: Lucas S. Jensen Rating 10/10

             https://handytools.dk/author/freelance/

             Alexander V. Christiansen

             handytools.dk

             Dette indlæg har fået 4,5 stjerner - baseret på 14 anmeldelser fra vores brugere.
             Bedøm denne artikel

             Om skriben

             Alexander er redaktør for Obsidian Media ApS

             Find mere information her

             Skriv et svar

             Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.