Kort om Handytools

 

Handytools er et online forbrugermagasin til formål at hjælpe vores læsere via inspiration og vejledning i at finde det rette produkt til den rette pris ved at lave gennemarbejdet indhold inden for forbrugsgoder inden for værktøj, og byggerelaterede produkter.

 

Hvem står bag Handytools?

 

Handytools er i dag en del af det digitale mediehus, Obsidian Media. Vi er en dansk virksomhed med hovedkontor i Aarhus.

 

Obsidian Media ApS
NIVOU, Søndergade 44, 2.
8000 Aarhus C
CVR: 40483667
kontakt@obsidianmedia.dk

 

Vores vision er både simpel og ambitiøs; vi ønsker at være verdens bedste forbrugermagasin. Det betyder, at vi vil være forbrugernes foretrukne platform, når de skal indsamle viden om forbrugsgoder

Vi arbejder målrettet på at optimere og opdatere vores medier, hvor vi bestræber os på at skabe maksimal værdi for vores læsere ved at udføre grundige research i de emner, vi berører i vores artikler.

 

Deraf er vores mission, at vi skal hjælpe forbrugeren med at få inspiration og nyttig viden, der hjælper dem med, at få dette produkt til den rette pris, der matcher netop deres behov.

 

Tag endelig fat i os via ovenstående e-mail med spørgsmål, kommentarer, ris/ros eller andre henvendelser. Vi svarer så hurtigt vi kan, men det kan tage op til 7 hverdage.

 

Redaktionelle retningslinjer, samarbejdspartnere og annoncer

 

Vi er et annoncefinansieret medie, hvor vi linker ind til udvalgte samarbejdspartnere for de produkter og ydelser, vi promoverer i vores guides. Det fungerer via den såkaldte “affiliate marketing” model, hvor vi som medie refererer vores læsere videre til vores partnere, og såfremt vedkommende køber produktet, bliver vi belønnet med en mindre kommission.

 

Det er vores model, og det er vi meget åbne om, da det finansierer vores arbejde med fortsat at skabe gode værdiskabende forbrugerguides online. Det betyder også, at vi er både ambassadører og en slags “sælgere” for vores partnere, da vi har en økonomisk interesse. Med det nævnt, er det meget vigtigt at understrege, at vi først og fremmest forsøger at skabe værdi og godt indhold til vores læsere, hvilket tydeligvis også skinner igennem i vores artikler.

 

Det er ligeledes vigtigt at nævne, at vi ikke tester produkterne selv, men via en kompliceret dataindsamling og research samler eksterne tests, kundeanmeldelser og priser ét sted, så du ikke behøver at lede mere.

 

Hvordan finder vi de bedste produkter?

 

Mange af vores artikler er forbrugerguides, der handler om, hvordan du som kunde finder det bedste produkt til dine behov. Dette stiller høje krav til vores research-arbejde, hvor det er vores fornemmeste opgave at identificere de bedste produkter på markedet til ethvert behov.

 

Det er ikke muligt for os på nuværende tidspunkt at teste alle produkterne selv. Dér, hvor vi gerne vil skabe værdi, er samle alt information ét sted og sammenholde produkterne op imod hinanden på forskellige specifikationer og egenskaber.

 

Når vi vurderer, hvilke produkter, der skal med i artiklen, og hvilke der skal anbefales/fremhæves, samler vi vurderinger fra andre tests og eksperter på området:

 

  • Officielle forbrugerråd såsom danske Forbrugerrådet TÆNK, svenske Råd og Rön, norske ForbrukerRådet, britiske Which, amerikanske ConsumerReports samt flere andre. 
  • Officielle tests fra større medier som Politiken, Jyllands-posten, NY Times, BBC og mange andre. 
  • Ekspertråd fra danske og udenlandske medier inden for produktets nicher som fx Flatpanels, BoBedre, T3 Magazine, KitchenArena, TechGearLab, GoodHouseKeeping etc.

 


Disse tests og ekspertråd sammenholder vi med, hvordan forbrugeren tager imod produktet, hvilket sker ved at samle forbrugernes anmeldelser af produkter på tværs af webshops som Amazon, Coop, Elgiganten, Power, Whiteaway, Matas, hvor kunderne selv har anmeldt produktet.

 

Baseret på ovenstående, kombineret med en masse research ved at tale med de store forhandlere/leverandører, gennemgå online portaler, YouTube anmeldelser og diverse fora, kommer vi med en række anbefalinger på, hvilket produktet vi mener overordnet klarer sig bedst i test.

 

Med test mener vi derved både officielle tests og “den ultimative test”, som jo netop er forbrugernes egen dom. Vi mener, at kombinationen af dette giver et retvisende billede på, hvilke produkter vi vurderer, at vores læsere får mest værdi for pengene på.

 

For at øge value-for-money yderligere, laver vi ligeledes en prissammenligning på produktet, så vores læsere får anbefalet det bedste og billigste sted at købe produktet.

 

Vores to research ansvarlige, Maria og Vladimir, står for det daglige arbejde med produkt-research.

 

Forbehold

 

Vi Handytools og Obsidian Media tager forbehold for tastefejl eller ved forkerte angivne oplysninger relateret til de produkter og services vi belyser på vores sites. Selvom vi bruger enormt meget tid på research og kvalitetssikring, kan der opstå fejl i vores artikler, og vi anbefaler altid, at du som læser/kunde altid tjekker produktinformationer hos forhandleren eller leverandøren af produktet.

 

Det er ligeledes vigtigt at nævne, at vi i løbet af 2020 har opkøbt og overtaget en række hjemmesider omhandlende forbrugsgoder, som vi har været – og stadig er – i en proces for at gennemgå for fejl eller misinformation.

Om Handytools

Handytools er et online forbrugermagasin til formål at hjælpe vores læsere via inspiration og vejledning i at finde det rette produkt til den rette pris inden for værktøj og byggerelaterede produkter. Du kan læse mere om de enkelte kategorier nedenfor. 

 

Handytools – din guide til det bedste værktøj

På Handytools har vi samlet en række artikler med et gennemarbejdet indhold, hvor vi har fokus på det bedste værktøj inden for elværktøj, håndværktøj, gør-det-selv og byggematerialer. Vi giver dig tips og vejledning til at vælge det rette produkt ved hjælp af en grundig research og med udgangspunkt i en række bedst-i-test oversigter. Handytools er din online guide, som kan vejlede dig i mulighederne på markedet, når du skal købe nyt værktøj. 

 

De fleste undersøger forbrugsgoder på nettet, inden vi skal lægge en vis sum penge. Men her på siden har vores dygtige research-team og skribenter gjort arbejdet for dig. Vi præsenterer resultaterne fra tests af værktøj og byggematerialer fra diverse officielle forbrugerråd i Danmark og i sammenlignelige lande. Herudover anvender vi tests og guides fra troværdige kilder såsom velansete danske og udenlandske dagblade og medier. Vi samler al viden i gennemarbejdede artikler, hvor vi gennemgår de forskellige produkter, sammenholder dem med kundeanmeldelser og sammenligner priser med links til forhandlere. Du kan læse mere om, hvordan vi udvælger produkter i vores redaktionelle retningslinjer nedenfor. 

 

Med vores gennemarbejdede indhold får du flere vinkler på produktet, men det er i sidste ende dig selv, der tager købsbeslutningen. Vi er glade for at kunne være med til at klæde de danske forbrugere på til at foretage velovervejede køb til gør-det-selv og byggeprojekter. Læs mere om vores indhold i de enkelte kategorier herunder: 

 

Elværktøj

Det elektriske værktøj kan være en ret dyr udskrivning, men skal også samtidig have en vis kvalitet, så det kan holde i mange år. Har du intentioner om at købe nyt elværktøj, så kig med her hos Handytools, hvor du får vejledning i at vælge det værktøj, der bedst matcher dit behov og dine krav. Er du på udkig efter en bajonetsav, en overfræser, en vinkelsliber eller noget helt fjerde, så skal du kigge på vores artikler om elværktøj, der er testet bedst i test. 

 

Håndværktøj

Der er rigtig meget håndværktøj at vælge mellem, når man først får blik for markedet – uanset om der er tale om manuelt eller elektrisk værktøj. Det kan være svært at navigere i den jungle af muligheder, der findes. Derfor har vi hos Handytools sat os for at guide vores læsere til at finde det bedste håndværktøj inden for en række produkter og mærker. Du finder blandt andet testoversigter, der viser dig de bedste topnøglesæt, slagnøgler, slagboremaskiner og meget andet. 

 

Gør-det-selv

Selvom man ikke er uddannet tømrer, kan man godt have lidt held med sine fingerfærdigheder. Er du gør-det-selv-typen eller drømmer du om at blive det? Så har du brug for god vejledning og godt værktøj, inden du går i gang med dit første projekt. I denne gør-det-selv kategori har vi samlet en række DIY guides, som kan hjælpe dig godt fra start. Du kan blandt andet læse en komplet guide til nedgravning af trampolin, som er et projekt rigtig mange familiefædre kaster sig ud i. Eller du kan kaste dig over vores artikler om at lægge nyt tag med tagpap eller udskiftning af vinduer. 

 

Byggematerialer

Skal du i gang med at bygge carport, haveskur eller lægge nyt tag? Så tag et kig i vores artikler omkring byggematerialer til gør-det-selv projekter i hus og have. Det, du bygger, bliver aldrig bedre end materialerne, det er gjort af. Så det er vigtigt ikke at købe for dårlige og billige materialer, hvis du gerne vil have et brugbart resultat og en løsning, der kan holde i mange år. Se for eksempel vores guide til at vælge ny tagbelægning eller at finde de rette materialer til et fedt betongulv i New Yorker-stil.

 

 

Om skribent