Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Malersprøjte test-guide:
De 6 bedste malersprøjter ifølge eksperterne

Baseret på vores research og analyser Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund research..., men vi afgrænser os primært til produkter tilgængelige på prisportaler eller annonceplatforme. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Oplistningen er ikke et udtryk for en rangering af produkter, og annonceaftaler kan påvirke placeringen og udvælgelsen af vores produkter – læs mere her. Læs mere

6 udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag Handytools er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.

Hvis du ofte er i gang med malerprojekter, gør du klogt i at investere i en malersprøjte. Ujævnheder og overfladefejl er fortid med en malersprøjte, og du vil opnå et jævnt resultat af dit malerarbejde.

En malersprøjte fungerer ligesom en spraydåse. Tryk eller trykluft driver malingen ud af dysen, som bliver til en fin farvetåge, der lander på den tiltænkte overflade. Redskabet gør det muligt at dække store overflader hurtigere end pensler og malingruller. Arbejdsstillingen er samtidig mere hensigtsmæssig for din krop.

Vi har nøje gennemgået populære og anmelderroste modeller på markedet og præsenterer dig for et udvalg af de bedste malersprøjter lige nu. Vi guider dig til at finde den helt rigtige til formålet og sammenligner produkter, så du hurtigt kan finde din personlige favorit.

Vores udvalgte malersprøjter

Bosch PFS 5000 E malersprøjte
Lager

Bosch PFS 5000 E malersprøjte

Gå til bedste pris
1.219 Kr. hos Silvan
Læs vores anmeldelse
Lager
Einhell TC-SY 700 S malersprøjte
Lager

Einhell TC-SY 700 S malersprøjte

Gå til bedste pris
699 Kr. hos ComputerSalg
Læs vores anmeldelse
Lager
Wagner 250 M malersprøjte
Lager

Wagner 250 M malersprøjte

Gå til bedste pris
3.149 Kr. hos Mal og Spar
Læs vores anmeldelse
Lager
Wagner W 690 Flexio
Lager

Wagner W 690 Flexio

Gå til bedste pris
1.466 Kr. hos happii.dk
Læs vores anmeldelse
Lager
Wagner W 950 Flexio - perfekt maler
Lager

Wagner W 950 Flexio - perfekt maler

Gå til bedste pris
1.499 Kr. hos Silvan
Læs vores anmeldelse
Lager
Black & Decker HVLP400
Lager

Black & Decker HVLP400

Gå til bedste pris
832 Kr. hos ComputerSalg
Læs vores anmeldelse
Lager

Seneste ændring:

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

Sådan vurderer og udvælger vi produkterne i artiklen

Vores research team har gennemgået og analyseret markedet for at finde nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med de fleste store forhandlere, og selvom disse kan have indflydelse på udvalget af produkterne til artiklen, beror vores anbefalinger endeligt på redaktionens professionelle, subjektive vurdering af de bedste produkter.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på baggrund af:

  1
 • Eventuelle officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes mening om produktet
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren
 • 5
 • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig. Det er vigtigt at notere, at rækkefølgen af produkter ikke skal forstås som en rangering, men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov, ønsker og prisklasser.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Bosch PFS 5000 E malersprøjte - jævn og hurtig påføring

Der er ikke noget at sige til, at Bosch PFS 5000 E er udnævnt som bedst i test ved den tyske platform Haus.de. Sitet konkluderer blandt andet om modellen: ”Malingen påføres jævnt, og du kan arbejde på store områder over kort tid”. Du kan se en videopræsentation af produktet fra maj 2018 her.

Redskabet er populært blandt forbrugerne, som giver den 4,1 ud af 5 stjerner hos Amazon.co.uk. ”Arbejder til perfektion”, skriver en tilfreds bruger. Anerkendelsen fra forbrugere og eksperter kan blandt andet forklares med:

Dagens bedste priser og tilbud på Bosch PFS 5000 E malersprøjte:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Bedste model på markedet
 • Til alle spraymaterialer
 • Høj kvalitet

Mere om Bosch PFS 5000 E malersprøjte

SPECIFIKATIONER

 • Energikilde: Ledning
 • Arbejdshastighed: 3 m2 pr. minut
 • Effekt: 1200 Watt
 • Beholderkapacitet: 2 x 1 liter
 • Slangelængde: 4 meter
 • Vægt: 4,8 kilo

Bosch PFS 5000 E er af ekstra høj kvalitet sammenlignet med andre modeller på markedet. Med en arbejdshastighed på 3 m2 pr. minut arbejder den hurtigt og effektivt. Her får du en mere alsidig malersprøjte end de fleste, der egner sig til enhver type spraymateriale. Produktet bliver leveret med dyse til lakker, lasurer og vægmaling.

ALLPaint-teknologi gør det muligt at sprøjte med alle typer af maling uden fortynding. Rengøringen er nem, og du kan hurtigt efterfylde maling takket være SDS-systemet. Luftmængden kan indstilles trinløst, så du kan regulere den til mængden af maling.

Med en lang luftslange på 4 meter og integrerede hjul har du her et fleksibelt og mobilt redskab. Slangelængden er i oversigten kun overgået af Wagner 250 M’s. Maskinen har en gennemsnitlig vægt på 4,8 kilo sammenlignet med oversigtens andre produkter.

Bosch PFS 5000 E kommer med fodkontakt til at tænde og slukke maskinen. En anden praktisk funktion er opbevaringsfunktionen til dyser og slange, der gør modellen pladsbesparende.

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Bosch PFS 5000 E malersprøjte

Einhell TC-SY 700 S malersprøjte - velegnet til større maleropgaver

TC-SY 700 S er den billigste mulighed i oversigten her – og her kan de fleste være med. Ved det tyske website Testberichte.de har den fået mærkatet ”God” i april 2019, og den angives for velegnet til mellemstore til store malingsopgaver.

Forbrugerne giver også en god bedømmelse med 4 ud af 5 stjerner ved Amazon.co.uk. En tilfreds køber skriver: ”Det er let at bruge og rengøre produktet”. Andre af produktets styrker er:

Dagens bedste priser og tilbud på Einhell TC-SY 700 S malersprøjte:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Aftageligt sprøjtehoved
 • Behageligt blødt greb
 • 3 stråleformer

Mere om Einhell TC-SY 700 S malersprøjte

SPECIFIKATIONER

 • Lodret, vandret og rund stråle
 • Energikilde: Ledning
 • Arbejdshastighed: 1 liter pr. minut
 • Effekt: 700 watt
 • Beholderkapacitet: 1 liter
 • Slangelængde: 3,5 meter
 • Vægt: 3,1 kilo

Realiser dit kreative DIY-projekt med den alsidige Einhell TC-SY 700 S. Den elektriske malersprøjte er velegnet til spraymaling med lak, lasur og vægmaling. Brug den for eksempel til at male møbler, planker, stakit eller terrasse. Motoren på 700 watt er oversigtens mest kraftfulde, og det gør modellen velegnet til mange forskellige typer opgaver.

Luftslangen på 3,5 meter er ikke oversigtens længste, men den giver den tilstrækkelige bevægelsesfrihed, som er nødvendig ved malerarbejde på mellemstore til store flader.

Redskabet er lettere at håndtere end mange andre modeller, da slangen ikke drejer sig under arbejdet.

Sprøjtehovedet er aftageligt for nem rengøring, og du kan regulere farvemængden. Dysen er justerbar til lodret, vandret og rund stråle, alt efter hvilket malerprojekt du er i gang med.

Mens du arbejder, sørger softgrip for et fast og komfortabelt greb. Modellen er en af de letteste i vores oversigt, og vægten på 3,1 kilo er også med til at sikre den gode komfort.

Fordele og ulemper ved Einhell TC-SY 700 S malersprøjte

Fordele

Ulemper

Wagner 250 M malersprøjte - højeffektiv luftløs teknologi

Hvis du er villig til at betale ekstra for dit Airless sprøjteanlæg får du med Wagner 250 M en model i topklasse. Modellen er topscorer ved det tyske website Testberichte.de, der har givet den bedømmelsen ”Meget god” i juni 2017. ”Den giver dig mulighed for at sprøjte i lang tid uden afbrydelse”, begrunder sitet.

Forbrugerne anerkender også Wagner 250 M med 4,3 ud af 5 stjerner hos Amazon.co.uk. En køber skriver: ”Tidsbesparende redskab. Det, der plejede at være to ugers arbejde, udføres nu på 4 dage”. Modellen byder på fordele som:

Dagens bedste priser og tilbud på Wagner 250 M malersprøjte:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Højeffektiv luftløs teknologi
 • Praktisk bærehåndtag
 • Meget komfortabel

Mere om Wagner 250 M malersprøjte

SPECIFIKATIONER

 • Energikilde: Ledning
 • Arbejdshastighed: 1,25 liter pr. minut
 • Effekt: 550 Watt
 • Slangelængde: 9 meter
 • Vægt: 7,6 kilo

Wagner 250 M er et kompakt førsteklasses Airless sprøjteanlæg med behagelig to-finger-aftrækker. Det egner sig til alt fra gør-det-selv-projekter af nybegyndere til professionelle sprøjteopgaver.

Den 9 meter lange højtryksslange bidrager til stor fleksibilitet og komfort under arbejdet. Slangen er klart den længste sammenlignet med oversigtens andre produkter.

Forstøvningen af materialer sker med teknologien High Efficiency Airless med mindsket tryk. Den sørger for optimalt dækkende påføring stort set uden sprøjtetåge. Du har her god kontrol over redskabet, så du undgår stribede resultater, og det er også takket være den opgraderede konstruktion af dysen.

Med sine 7,6 kilo har Wagner 250 M den tungeste vægt i oversigten her. Et påmonteret bærehåndtag gør den dog håndterbar.

Brug produktet til latex- og dispersionsmaling og til opløsningsmiddelholdig og vandbaserede lakker, lasurer og træbeskyttelsesmidler.

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Wagner 250 M malersprøjte

Wagner W 690 Flexio - maling på store områder på kort tid

Hvis du søger en DIY-sprøjte til en overkommelig pris, så kan W 690 Flexio appellere til dig”. Sådan skriver websitet Toolnerds.com, der giver produktet en god anmeldelse og en vurdering på 4 ud af 5 stjerner. Ved den tyske platform Haus.de er malersprøjten topscorer. ”Maling på store områder over kort tid er muligt med Wagner W 690 Flexio”, skriver sitet.

Køberne giver malersprøjten en samlet god bedømmelse på 4,2 ud af 5 stjerner ved Amazon.co.uk. Modellen får 4 ud af 5 stjerner for at være let både at bruge og rengøre. ”Jeg vil bestemt anbefale produktet, da det kan dække store rum og male med kvalitetsfinish”, skriver en køber. Andre styrker ved W 960 Flexio er:

Dagens bedste priser og tilbud på Wagner W 690 Flexio:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Adskillelig letvægtspistol
 • Egnet til både inde og ude
 • Lige resultat

Mere om Wagner W 690 Flexio

SPECIFIKATIONER

 • Energikilde: Ledning
 • Arbejdshastighed: 15 m2 på 6 minutter
 • Effekt: 630 Watt
 • Beholderkapacitet: 1,8 liter
 • Slangelængde: 3,5 meter

Wagner 690 Flexio er en universel el-malersprøjte med to sprøjtemalersystemer, der gør den velegnet til både indendørs og udendørs brug – og du betaler kun for det ene system.

Selv ved vanskelige overflader kan du opnå et jævnt resultat med 690 Flexio. Det gælder, uanset om du gør brug af vægmaling til indendørs arbejdsflader, eller du påfører lakker eller træbeskyttelse i udendørs omgivelser.

I-Spray-dysen sørger for ideel forstøvning og god, dækkende påføring på overflader uden ujævnheder. Du kan regulere sprøjtestrålen individuelt, og luftmængden kan trinløst justeres. Beholderen har en stor kapacitet på 1,8 liter, som er større end ved oversigtens andre produkter. Det betyder, at du ikke skal påfylde nær så ofte som med en mindre beholder.

Fordele og ulemper ved Wagner W 690 Flexio

Fordele

Ulemper

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Wagner W 690 Flexio

Wagner W 950 Flexio - perfekt maler - malersprøjte til højere lofter

Står du overfor at skulle male vægge og lofter, er Wagner W 950 Flexio oplagt til formålet. Sprøjtepistolen er skabt til at realisere mellemstore til store hobbyprojekter. Det skriver det tyske website Testberichte.de, som har tildelt modellen mærkatet ”God” i oktober 2016.

Let vægt, let at opsætte og endnu lettere at bruge”, skriver en tilfreds køber hos Amazon.co.uk. Forbrugerne udviser her generel tilfredshed med produktet med 3,9 ud af 5 stjerner. Med Wagner W 950 Flexio får du klare fordele som:

Dagens bedste priser og tilbud på Wagner W 950 Flexio - perfekt maler:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Medium til stort omfang
 • God til højere lofter
 • Træthedsfri sprøjtning grundet lav vægt

Mere om Wagner W 950 Flexio - perfekt maler

SPECIFIKATIONER

 • Arbejdshastighed: 15 m2 på 5 minutter
 • Effekt: 630 Watt
 • Beholderkapacitet: 800 ml
 • Slangelængde: 3,5 meter
 • Vægt: 5,5 kilo

Funktionalitet og brugervenlighed er nøgleord, der beskriver Wagner W 950 Flexio. Nu kan du med større lethed male større flader som vægge og lofter uden stort besvær takket være den 70 cm lange sprøjtelanse, der letter malerarbejdet.

Wagner W 950 Flexio har beholderen med den mindste kapacitet i vores oversigt. Beholderkapaciteten er på 800 ml. Selvom det betyder flere påfyldninger end ved de andre modeller, har redskabet til gengæld en lav vægt – også selvom det i sig selv vejer mere end andre af oversigtens produkter med en vægt på 5,5 kilo.

Det betyder, at du kan arbejde i længere tid ad gangen uden at blive udmattet. Redskabet egner sig til både større og mindre projekter.

W 950 Flexio er selvrensende som følge af et innovativt rengøringssystem, som renser sig selv på få minutter. Du får altså her et både innovativt og praktisk redskab til alsidig brug. Du kan også anvende sprøjtesystemet til lasurer, træbeskyttelse og lakker ved hjælp af den medfølgende adapter og ekstra sprøjtepistol.

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Wagner W 950 Flexio - perfekt maler

Black & Decker HVLP400 - perfekt malersprøjte til mindre projekter

Black & Decker HVLP400 er en brugervenlig malersprøjte, som giver god værdi for pengene. Det fremhæver forbrugerne ved amerikanske Amazon.com, hvor modellen får 3,7 ud af 5 stjerner. ”Jeg er ikke professionel, men mere end DIY’er, og sprøjten er nem at bruge”, skriver en køber.

Det amerikanske magasin Familyhandyman.com giver en god anmeldelse af Black & Decker HVLP400. Blandt mange fordele får du med modellen:

Dagens bedste priser og tilbud på Black & Decker HVLP400:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • 3-trins malerdyse
 • Flow Control: Grafisk
 • Glat og let påfyldning

Mere om Black & Decker HVLP400

SPECIFIKATIONER

 • Energikilde: Ledning
 • Effekt: 450 Watt
 • Beholderkapacitet: 1,2 liter
 • Slangelængde: 6 meter
 • Vægt: 2,8 kilo

Black & Descker HVLP400 med 3-trins malerdyse er velegnet til mindre projekter. Modellen har den laveste vægt i oversigten på 2,8 kilo, men både beholderen og slangen er større end ved flere af de andre modeller. Du kan smidigt og let påfylde fra siden med HVLP400.

Den lave vægt gør selvsagt malerarbejdet nemmere og mindre anstrengende. Modellen er også brugervenlig, når det kommer til montering og rengøring, der er hurtigt klaret.

Flow Conrol giver en grafisk indikation af reguleringsmængden, og det gør det nemt kan bruge indstillingen igen. Piktogram af strålestørrelsen gør det enkelt at vælge den rigtige indstilling.

Det skal du vide inden køb af en malersprøjte

Der findes i dag et bredt udvalg af sprøjtepistoler til ethvert behov. I din søgen efter det rette produkt til dig, kan du med fordel være opmærksom på faktorer som:

Arbejdshastighed

Giver en idé om, hvor hurtigt malerarbejdet vil kunne klares. Arbejdshastigheden bliver ofte angivet i m2 eller liter pr. minut.

Slangelængde

Slangelængden svinger fra få til flere meter, og længden kan have betydning for fleksibiliteten af dit arbejde, så hav det med i tankerne.

Dyse

Dysen afgør, hvordan malingen rammer en overflade – med et lodret, vandret eller rund stråle

Beholder

Beholderen varierer i størrelse fra produkt til produkt. En stor beholder er lig med færre påfyldninger, men højere vægt.

Vægt

Jo højere vægt des hårdere er arbejdet selvsagt, og det kan have betydning ved særligt større malerprojekter.

Budget

Dit budget spiller naturligvis en afgørende rolle for, hvilken malersprøjte du kan vælge. Hvis du vil have en god model, koster den typisk minimum nogle hundrede kroner og gerne mere. Professionelle bruger normalt malersprøjter til flere tusinde kroner.

Er du villig til at betale mere for ekstra høj kvalitet og ydeevne, kan du overveje Wagner 250 M, som vi har udnævnt som Premiumvalget i oversigten nedenfor. I den lave ende af prisskalaen anbefaler vi oversigtens Bedst til prisen-model Einhell TC-SY 700 S.

Vi gør det let for dig og opstiller vigtige oplysninger i punktform under hvert produkt, så du hurtigt kan danne dig et overblik over udvalget – se dem under ”Udvalgte specifikationer”.

Læs om brugen af pensel eller malersprøjte

Er det bedst at bruge pensel eller sprøjtepistol? Svaret afhænger af flere forhold, ikke mindst din personlige præference. Du kan med fordel være opmærksom på faktorer som:

Tid

En malersprøjte gør det muligt at dække store overflader, kroge og sprækker hurtigere end en pensel. Selve afdækningen er dog nemmere klaret med pensel, hvor en malersprøjte godt kan kræve lidt flere kræfter. Som tommelfingerregel kan du være fem gange længere tid om at male en vægoverflade med malerrulle frem for malersprøjte. Pensler er endnu mere tidskrævende en ruller.

Vejrforhold

Penselarbejde giver mere fleksibilitet hvad angår vejrforhold. Ved sprøjtearbejde er det nødvendigt, at der er vindstille, så vinden ikke griber de små malerpartikler.

Arbejdsstilling

Ved store malerprojekter giver sprøjtemaling en mere ergonomisk arbejdsstilling, da du ikke skal bruge tid og kræfter på at komme ind i kroge og sprækker, hvor du kan ende i uhensigtsmæssige stillinger. Samtidig går malerarbejdet hurtigere med en sprøjtepistol, så kroppen bliver skånet bedst muligt.

Overfladestruktur

Det er individuelt, hvad din foretrukne overfladestruktur er. Ønsker du en mere glat og jævn overflade uden de store overfladefejl, er malersprøjten at foretrække. Er du mere til et mere rustikt og personligt udtryk med penselstrøg, kan du vælge penslen.

Rengøring

Efterhånden har malersprøjten fået en simpel konstruktion med velvalgte materialer, der typisk gør den hurtigere at rengøre end en pensel. Rengør altid begge redskaber efter brug.

Om brug af en malersprøjte til dit DIY-projekt

Kun fantasien sætter grænser for, til hvilke kreative DIY-projekter du kan bruge en sprøjtepistol. Redskabet egner sig for eksempel godt til at give et møbel nyt liv. Med pensel kan det være svært at nå ind i kroge og sprækker, og her er malersprøjten derfor oplagt. Andre muligheder er stakit, loft og vægge, som du ønsker at give en ny, jævn overflade.

Som gør-det-selv-person holder du måske af at eksperimentere med malerarbejdet, og det er malersprøjten også velegnet til. De bedste modeller er i stand til at sprøjte i forskellige mønstre – lodrette, vandrette og runde. Hvis det interesserer dig, er Einhell TC-SY 700 S fra vores oversigt et godt bud til dig. Den kan både male med lodret, vandret og rund stråle.

Hvis det er muligt, er udendørs malerarbejde ofte at foretrække, så længe det er vindstille. Husk at dække underlaget godt med aviser eller magasiner. Følg også altid producentens regler for sikkerhed og opsætning, og spray aldrig på et dyr eller en person. Øjenbeskyttelse og maske er optimalt.

Nogen malersprøjter har ikke en kompressor inkluderet. I de tilfælde skal du tilkøbe en kompressor ved siden af.

Beskrivelse af kilder og tests

OBS: Selvom følgende kilder har været anvendt i forbindelse med artiklen siden publicering, kan der som følge af udgåede/slettede produkter være kilder, der ikke længere anvendes. Det skyldes tekniske problemer, og vi arbejder lige nu på at forbinde alle henvisninger til kilder med reference, samt slette gamle kilder (April 2024).

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests

Ekspert- og testkilder

Haus.de

Den tyske internetplatform Haus.de er et opdateret opslagsværk med information om alt inden for hjemmet, herunder DIY-projekter, dekorationsideer og renovering.

Platformen har testet Bosch PFS 5000 E, som her er udnævnt som testvinder. Udnævnelsen baserer sig på en test, der kommer omkring kategorierne: forberedelse, håndtering, lydstyrke, rengøring, hastighed og ydeevne. Haus.de opvejer fordele og ulemper, og konkluderer blandt andet: ”Malingen påføres jævnt, og du kan arbejde på store områder over kort tid”.

Testen er udført i: 2021
Læs hele testen her

I samme test har Haus.de testet Wagner W 690 Flexio, som her er topscorer. Malersprøjten er blevet bedømt ud fra samme parametre som Bosch PFS 5000 E. Den får en god anmeldelse og flere plusser som ”præcist arbejde”, ”jævnt resultat” og ”stor beholder”.

Testen er udført i: 2021
Læs hele testen her

Testberichte.de

Testberichte er Tysklands største uafhængige forbrugerportal til kompetente købsbeslutninger. Webstedet udarbejder testresultater fra 500 tysksprogede magasiner, køberes meninger og teknisk data. Missionen er at gøre produkter sammenlignelige for forbrugerne.

Webstedet har vurderet Einhell TC-SY 700 S, som får en middel vurdering med mærkatet ”God”. Sitet fremhæver flere styrker og enkelte svagheder ved produktet baseret på blandt andet beholder, effekt, slange og trykindstilling.

Anmeldelsen er skrevet den: 23. april 2019
Læs hele anmeldelsen her

Toolnerds.com

Toolnerds.com er et websted dedikeret til at finde og teste nogle af de bedste elektriske værktøjer, der er tilgængelige på markedet. Det erfarne team går grundigt til værks i alt fra deres søgen efter de bedste produkter til anmeldelsen af produkterne.

Webstedet har bedømt den elektriske malersprøjte Wagner 690 Flexio, som her har fået 4 ud af 5 stjerner. Anmeldelsen lister en lang række fordele og få ulemper ved modellen baseret på blandt andet håndtering, sprayindstillinger, beholder og dyse. Konklusionen lyder: ”Hvis du er på jagt efter en DIY-sprøjte til en overkommelig pris, så kan Flexio 690 appellere til dig”.

Anmeldelsen er opdateret den: 17. februar 2021
Læs hele anmeldelsen her

Familyhandyman.com

Family Handyman tilbyder en række trykte og digitale ressourcer til gør-det-selv-husejere. Missionen er at give komplette og nøjagtige instruktioner til at forbedre boligen. Magasinet Family Handyman er en af de ældste og største publikationer for DIY’er.

Det amerikanske magasin giver en god anmeldelse af Black & Decker HVLP400, som får en samlet positiv vurdering. Testen er udført med fokus på dækning, sprøjtemønster og malingspartikelstørrelse for at vurdere sprøjtens ydeevne. Også funktioner og komponenter er blevet testet, skriver sitet.

Testen er udført: Ikke oplyst
Læs hele testen her

FAQ

Hvordan virker en malersprøjte?
På samme måde som en spraydåse. Malersprøjtens trykluft eller tryk driver malingen ud af dysen, som bliver til en farvetåge, der lander på den tiltænkte overflade
Det afhænger af flere forhold som præference og malerprojekt. Se vores oversigt ovenfor for at danne dig et overblik over udvalget
Hvordan bliver en malersprøjte gjort ren?
Du kan bruge en børste til at rense malersprøjten i en spand vand

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme