Bedste stiksav:
Find den rette stiksav til dit næste projekt

Baseret på vores research og analyser Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

På grund af manglende opdatering har vi fjernet alle annoncelinks i artiklen.

11 udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag Handytools er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.

Står du og mangler en god, komfortabel og effektiv stiksav? Så er du kommet til det rette sted.

I denne artikel har vi samlet de bedste stiksave, som er på markedet lige nu. På den måde kan du hurtigt få et overblik over de forskellige savmaskiner, såvel som at du får muligheden for at kunne sammenligne deres mange egenskaber på kryds og tværs, sådan at du kan finde frem til hvilken maskine, der er det bedste valg for dig.

test-guiden

En test-guide, som denne, er en artikel, der analyserer produkter via en gennemgang af bl.a. anmeldelser og tests.

De 11 bedste i test-guiden 2023:

Se resten nedenfor

Det skal du overveje, før du køber en stiksav:

 • Brugervenlighed: Det siger måske sig selv, men det er altid en god ide at gå efter en model, som har en stor brugervenlighed. Dette er specielt vigtigt, hvis du ikke er vant til at bruge en stiksav.
 • Vægt: Da du netop skal holde stiksaven under arbejdet, så er det vigtigt, at du vælger en maskine, som du kan holde til at arbejde med. Dette er specielt vigtigt, hvis du laver et større projekt, hvor du skal stå længe med stiksaven.
 • Skæredybde: Alt efter hvilke projekter du laver, kan du nemlig have brug for en speciel skæredybde, hvilket du altså bør sikre dig, at stiksaven kan leve op til, inden du træffer dit endelige valg.

arrow-more

Sådan vurderer og udvælger vi produkterne i artiklen

Vores research team har gennemgået og analyseret markedet for at finde nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med de fleste store forhandlere, og selvom disse kan have indflydelse på udvalget af produkterne til artiklen, beror vores anbefalinger endeligt på redaktionens professionelle, subjektive vurdering af de bedste produkter.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på baggrund af:

  1
 • Eventuelle officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes mening om produktet
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren
 • 5
 • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig. Det er vigtigt at notere, at rækkefølgen af produkter ikke skal forstås som en rangering, men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov, ønsker og prisklasser.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Vores udvalgte stiksave

Bosch PST 650 Stiksav
Lager

Bosch PST 650 Stiksav

Gå til bedste pris
374 Kr. hos happii.dk
Læs vores anmeldelse
Lager
Makita DJV181Z Solo
Lager

Makita DJV181Z Solo

Gå til bedste pris
1.549 Kr. hos BygXtra
Læs vores anmeldelse
Lager
Ryobi One+ R18JS-0
Lager

Ryobi One+ R18JS-0

Gå til bedste pris
649 Kr. hos Johannes Fog
Læs vores anmeldelse
Lager
Bosch GST 18 V-LI B Akkustiksav
Lager

Bosch GST 18 V-LI B Akkustiksav

Gå til bedste pris
1.249 Kr. hos Shopexpert
Læs vores anmeldelse
Lager
Black & Decker BDCJS18
Lager

Black & Decker BDCJS18

Gå til bedste pris
449 Kr. hos 10-4
Læs vores anmeldelse
Lager
Bosch GST 90 E
Lager

Bosch GST 90 E

Gå til bedste pris
1.049 Kr. hos Shopexpert
Læs vores anmeldelse
Lager
Bosch GST 12V-70 Professional
Lager

Bosch GST 12V-70 Professional

Gå til bedste pris
953 Kr. hos Staypro
Læs vores anmeldelse
Lager
Dewalt DCS335N Solo
Lager

Dewalt DCS335N Solo

Gå til bedste pris
1.429 Kr. hos 10-4
Læs vores anmeldelse
Lager
Metabo STA 18 LTX 140 Stiksav
Lager

Metabo STA 18 LTX 140 Stiksav

Gå til bedste pris
1.695 Kr. hos Dorch & Danola A/S
Læs vores anmeldelse
Lager
Makita 4351 CTJ Stiksav
Lager

Makita 4351 CTJ Stiksav

Gå til bedste pris
999 Kr. hos Shopexpert
Læs vores anmeldelse
Lager

Bemærk, vi har ikke kunne finde uvildige tests i dette emne, og har primært analyseret på kundens egen "test" af produktet i form af alle de kundeanmeldelser, vi har kunne finde om de pågældende produkter, og holdt op imod produktdata og pris.

Bosch PST 650 Stiksav - kraftfuld gør-det-selv stiksav

Denne Bosch PST 650 Stiksav har scoret hele 4,4 ud af fem mulige stjerner blandt brugeranmeldelserne på Pricerunner. Disse anmeldelser fremhæver bl.a. disse egenskaber ved maskinen:

Dagens bedste priser og tilbud på Bosch PST 650 Stiksav:

 • God til byg-selv-opgaver
 • Letvægts maskine
 • ”Low vibration” funktion

Mere om Bosch PST 650 Stiksav

SPECIFIKATIONER

 • Skæredybde – træ: 65 mm, stål: 4 mm.
 • Vægt: 1,9 kg.
 • Opbevaringskuffert og savklinge inkluderet.
 • Indbygget blæser til støv og savsmuld.

Stiksavene fra Bosch har efterhånden sneget sig ind på denne liste flere gange, men både deres grønne og blå serie byder altså på en række fantastiske stiksave – og dette gør sig også gældende for Bosch PST 650 stiksaven. Denne stiksav er udstyret med den smarte grønne farve, som altså indikerer, at maskinen er designet til at blive brugt af gør-det-selv personer.
Selvom stiksaven dermed ikke er lavet specifikt til professionel brug, så er det stadig en stiksav, som har masser af power til at klare de fleste skæreopgaver.

Stiksaven kan dog ikke helt måle sig med mange af dens konkurrenter her på listen, men når man netop tager dens lave pris og gør-det-selv design i betragtning, så er det altså en maskine, som godt kan være værd at investere i.

Stiksaven er desuden udstyret med en ”low vibration” funktion, såvel som den har en indbygget blæser, som er med til at holde materialet rent under skærearbejdet, hvilket gør arbejdet meget nemmere. Hvis du derfor søger en god stiksav til en overkommelig pris, så er Bosch PST 650 stiksaven er godt valg.

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Bosch PST 650 Stiksav

Bosch Akku Stiksav PTS 18 LI Solo - god til figursavning

 • Bedst i test 2021 - Pricerunner

Denne Bosch Akku stiksav PTS 18 LI Solo er i Pricerunners test af stiksave blevet kåret til at være bedst i test, hvor den har scoret 4 ud af 5 stjerner. Dens høje placering på listen skyldes, at maskinen bl.a. indeholder disse gode egenskaber:

Dagens bedste priser og tilbud på Bosch Akku Stiksav PTS 18 LI Solo:

 • Hurtig opladning
 • God til figursavning
 • Svage vibrationer

Mere om Bosch Akku Stiksav PTS 18 LI Solo

SPECIFIKATIONER

 • Indbygget lys.
 • Vægt: 1,9 kg.
 • Skæredybde – træ: 80 mm, ikke-legeret stål: 5 mm.
 • Batteritid: 20 min.
 • Opladningstid: 30 min.

Hvis du står og mangler en lille fiks stiksav til f.eks. figurskæring, så er denne Bosch Akku stiksav helt sikkert noget for dig. Stiksaven ligger nemlig i den lettere ende af skalaen med sine 1,9 kg, hvormed den altså er ganske let at stå og arbejde med selv i de lidt vanskeligere vinkler.
Arbejdet gøres desuden endnu nemmere, da maskinen er udstyret med et indbygget lys, såvel som at den er god til at puste spåner væk fra materialet. Derudover så har du mulighed for at tilslutte en byggestøvsuger på udtaget bag på stiksaven.

Med denne Bosch Akku stiksav får du ca. 20 minutters brug pr. opladning, hvilket altså er ganske godt. Dog er maskinens opladningstid helt exceptionel, da den oplader på kun 30 minutter, hvilket bl.a. er grunden til, at den er blevet kåret til at være bedst i test.
Pricerunner påpeger dog, at denne stiksav egner sig bedst til figurskæring, da afkortning af grovere materialer kan blive for meget for batteriet i længden. Dog klarer stiksaven sig formidabelt i forhold til dens prisklasse.

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Bosch Akku Stiksav PTS 18 LI Solo

Makita DJV181Z Solo - alsidig og robust stiksav

Denne Makita DJV181Z Solo stiksav er enormt populær blandt brugerne af stiksaven, hvormed maskinen et superpopulært køb hos Proshop. Nogle af denne maskines gode egenskaber er bl.a.:

Dagens bedste priser og tilbud på Makita DJV181Z Solo:

 • God til hjemmeværkstedet
 • Et godt body-grip
 • Med udsugningsrør

Mere om Makita DJV181Z Solo

SPECIFIKATIONER

 • Skæredybde – træ: 135 mm, stål: 10 mm.
 • Fodplade af metal med plastdække.
 • Vægt: 2,5 kg.

Hvis du sammenligner denne stiksav med nogle af de andre maskiner på listen, så vil den placere sig i den lidt dyrere ende, når det kommer til prisen. Dog er denne Makita DJV181Z Solo sin pris værd. Det er nemlig en super alsidig maskine, som du kan bruge til lidt af hvert, hvormed det er en super tilføjelse til ethvert hjemmeværksted.

Hvis du vælger at investere i denne stiksav, så bør du dog være opmærksom på, at der ikke medfølger batteri og lader til maskinen. Dette vil du altså blive nødt til at købe ved siden af, hvis du ikke i forvejen har dette liggende hjemme i værkstedet.
Generelt er Makita DJV181Z Solo en super god og robust maskine, som rigtig mange brugere allerede har investeret deres penge i.

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Makita DJV181Z Solo

Ryobi One+ R18JS-0 - stisav med høj ydeevne

Denne Ryobi One+ R18JS-0 har scoret 4 ud af 5 stjerner i Pricerunners test af stiksave. Tildelingen af disse stjerner er bl.a. baseret disse egenskaber:

Dagens bedste priser og tilbud på Ryobi One+ R18JS-0:

 • Meget høj ydeevne og udholdenhed
 • Låsbar afbryderknap
 • Trinløs hastighedsindstilling

Mere om Ryobi One+ R18JS-0

SPECIFIKATIONER

 • Skæredybde – træ: 101 mm, stål: 6 mm, aluminium 10 mm.
 • Vægt: 2,5 kg.
 • Batteritid: 20 min.
 • Indbygget belysning.

Denne Ryobi stiksav kan være et super godt valg at investere i, hvis du søger en sav, som både kan bruges til figurskæring, såvel som til de mere hårde gennemskæringer af grovere materialer, hvor udholdenhed og styrke bliver nødvendigt.
Denne stiksav har et ret stort bord, men det spærrer ikke for udsynet, når maskinen er i brug. Ligeledes er maskinen udstyret med en batteriindikator, så du kan følge med i, hvor meget strøm maskinen har tilbage.

Ejer du flere Ryobi produkter, så kan du bruge det samme batteri på de forskellige maskiner, hvilket kan være en stor fordel for dig, da du dermed blot kan skifte batteri, når den ene løber tørt.
Sammenlignet med Pricerunners topscorer Bosch Akku stiksav PTS 18 LI Solo, så mangler Ryobi One desværre en god udsugning. Maskinen støver nemlig en del i brug, hvormed du manuelt bliver nødt til at fjerne støvet, så du kan se dit materiale ordentligt, hvilket altså er en minus ved maskinen. Det er ligeledes heller ikke muligt at fastsætte en støvsuger på stiksaven.

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Ryobi One+ R18JS-0

Bosch GST 18 V-LI B Akkustiksav - stiksav med god spånblæser

Denne Bosch GST 18 V-LI B Akkustiksav har scoret 3,5 ud af 5 stjerner i Pricerunners test. Maskinens resultater er bl.a. baseret på disse egenskaber:

Dagens bedste priser og tilbud på Bosch GST 18 V-LI B Akkustiksav:

 • God spånblæser
 • Godt håndtag
 • Medfølgende unbrakonøgle

Mere om Bosch GST 18 V-LI B Akkustiksav

SPECIFIKATIONER

 • Batteridrevet 18V.
 • Batteritid: 31 min.
 • Skæredybde – træ: 120 mm, stål: 20 mm.
 • Vægt: 2,47 kg – heraf batteri på 600 g.
 • Indbygget belysning.
 • Medfølgende kuffert og unbrakonøgle.

Bosch får sneget sig med på denne liste endnu gang med denne Bosch GST 18 V-LI B Akkustiksav. Pricerunner beskriver denne stiksav som værende velbygget, såvel som at den er udstyret med fire forskellige funktioner, som alle fungerer ganske godt.
Denne stiksav er bygget med fokus på de mere professionelle brugere, hvilket også afspejles i prisen. Dog er stiksaven ikke udstyret med et anslag, hvilket man næsten forventer, at den er i denne prisklasse. Til gengæld medfølger der både en unbrakonøgle – som på praktisk vis opbevares på maskinen – såvel som en god, solid kuffert til opbevaring.

Pricerunner beskriver desuden maskinen som ret standard; den er simpel og velfungerende, hvormed du kan bruge den til en lang række opgaver, men derudover er den ikke noget udover det sædvanlige. Derfor er Bosch Akkustiksav PTS 18 LI Solo muligvis et bedre køb alene af den grund, at den er nemmere i brug, såvel som at den koster langt mindre end Bosch GST 18 V-LI B.

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Bosch GST 18 V-LI B Akkustiksav

Black & Decker BDCJS18 - robust stiksav med lækre detaljer

Denne Black & Decker stiksav har fået tildelt 3 ud af 5 mulige stjerner i Pricerunners test. Resultatet er bl.a. baseret på disse egenskaber:

Dagens bedste priser og tilbud på Black & Decker BDCJS18:

 • Robust og tydeligt design
 • Fast unbrakonøgle
 • Enkelt klingeskift

Mere om Black & Decker BDCJS18

SPECIFIKATIONER

 • Batteridrevet 18V
 • Skæredybde – træ: 55 mm, stål: 8 mm.
 • Vægt: 2,3 kg.
 • Opladningstid: 4 timer 25 min.

Black & Decker stiksaven har den store fordel, at det er en robust stiksav, som er nem at bruge. Stiksaven kan nemlig starte fra alle vinkler, hvormed det altså er muligt at nå selv de sværere vinkler, hvilket er super praktisk.
Derudover så har denne stiksav også den lækre detalje, at der følger en unbrakonøgle med, som er fastgjort til selve maskinen. På den måde er den altid lige ved hånden, når du får brug for at stille fodpladen i en ny vinkel.

Selvom Black & Decker er en praktisk og robust maskine, så kan den ikke rigtig følge med de andre stiksave her på listen, når det kommer til batterilevetiden, som er væsentligt korte end mange af de andre maskiners. Dertil kommer der en lang opladningstid på 4 timer og 25 minutter, hvilket er for meget for en maskine, som du ofte vil få brug for.

Bosch GST 90 E - stiksav med nemt klingeskift

Denne Bosch GST 90 E er blevet testet af Proshop, som har vurderet den til at være den stiksav, som var bedst i test, såvel som en af de mest populære modeller. Dette resultat er bl.a. baseret på, at maskinen har:

Dagens bedste priser og tilbud på Bosch GST 90 E:

 • Hurtig fremdrift i arbejdet
 • God skærepræcision
 • Mulighed for at skifte klinge uden værktøj

Mere om Bosch GST 90 E

SPECIFIKATIONER

 • Skæredybde – træ: 90 mm, stål: 10 mm, aluminium: 20 mm.
 • 4-positioners pendulfunktion.
 • Click and Clean System.
 • Støvekstraktionsport.
 • Vægt: 2,3 kg.

Endnu en Bosch stiksav har fundet vej til denne liste, og det er der en god grund til. Denne Bosch GST 90 E skiller sig nemlig væsentligt ud fra mange af de andre stiksave på listen – hovedsageligt på grund af dens design.

Bosch GST 90 E er nemlig udstyret med et udsugningssæt, som gør arbejdet meget nemmere, når du bruger maskinen. På denne måde bliver du nemlig ikke generet af støv, da maskinen ganske enkelt fjerner savsmuld og støv undervejs. Dertil så kommer stiksaven også med splintbeskyttelse, hvilket altså er endnu et plus.

Bosch GST 90 E er dermed en ganske solid og fornuftig maskine, som har et robust design, såvel som at den er super alsidig i brug. Maskinen er udstyret med den kendetegnene blå farve, hvormed Bosch altså har udviklet stiksaven til professionelle håndværkere, hvilket den sagtens kan leve op til.

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Bosch GST 90 E

Bosch GST 12V-70 Professional - ledningsfri stiksav

Denne Bosch GST 12V-17 Professional er blandt de populæreste køb hos Proshop. Et udvalg af maskinens bedste egenskaber er bl.a.:

Dagens bedste priser og tilbud på Bosch GST 12V-70 Professional:

 • 3 Positioners Pendulfunktion
 • Støvekstraktionsport
 • Ledningsfri

Mere om Bosch GST 12V-70 Professional

SPECIFIKATIONER

 • Ledningsfri stiksav.
 • Skæredybde – træ: 70 mm, metal: 3 mm, aluminium: 3 mm.
 • Click and Clean System.
 • Vægt: 1,5 kg (Inkl. batteri).

Alene ud fra mængden af deres maskiner, som har fundet vej på denne liste, kan man altså afgøre, at Bosch har ret godt styr på at skabe gode, kvalitets stiksave – og dette gør sig også gældende for – og denne Bosch GST 12V-70 Professional er ingen undtagelse.

Denne stiksav skiller sig ud fra mængden, da den er utrolig let. Med sine kun 1,5 kg ligger denne Bosch stiksav sig altså gevaldigt i den lette ende af vægtskalaen, når det kommer til stiksave. Dette gør den nem at arbejde med, hvormed maskinen er super god til savning i kurver.

Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at der ikke følger et batteri med til denne ledningsfrie stiksav. Dermed skal du altså eje et 12V Bosch batteri i forvejen, eller også bliver du nødt til at investere i et ved siden af stiksaven.

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Bosch GST 12V-70 Professional

Denne Dewalt DCS335N Solo stiksav er blandt de mest populære savmaskiner på Pricerunner. Nogle af maskinens bedste egenskaber er bl.a.:

Dagens bedste priser og tilbud på Dewalt DCS335N Solo:

 • Innovative XR Li-Ion batteri-teknologi
 • Indbygget støvblæser
 • Anti-vibration modvægtsmekanisme

Mere om Dewalt DCS335N Solo

SPECIFIKATIONER

 • Skæredybde – træ: 135 mm, metal: 25 mm.
 • Vægt 2,1 kg.
 • Medfølgende udstyr: Kuffert, akku og lader.
 • XR Li-Ion batteri.

Hvis du søger en stiksav, som er effektiv, så bør du helt sikkert læse lidt nærmer omkring denne Dewalt DCS335N Solo. Denne savmaskine er nemlig bygget med fokus på effektivitet, såvel som på din komfort.
Denne stiksav er nemlig udstyret med en lang række forskellige designs, som er med til at gøre maskinen nem og behagelig at arbejde med. Denne stiksav er for det første udstyret med en støvblæser, som er med til at holde skærelinjen ren.

For det andet så har maskinen også en indbygget anti-vibration modvægtmekanisme, som er med til at øge styringen og kontrollen af værktøjet.
Det er dermed et utroligt behageligt stykke værktøj at arbejde med, da den netop er smækfyldt af de nyeste former for teknologier.

Denne Metabo STA 18 LTX 140 Stiksav er blandt de mest anbefalede stiksave hos Frishop.dk. Maskinen er blevet anbefalet ud fra bl.a. disse egenskaber:

Dagens bedste priser og tilbud på Metabo STA 18 LTX 140 Stiksav:

 • Ekstremt kraftig stiksav
 • Optimal gear- og motorudformning
 • Genstartsikring for øget sikkerhed

Mere om Metabo STA 18 LTX 140 Stiksav

SPECIFIKATIONER

 • Skæredybde – træ: 140 mm, metal (ikke jern): 35 mm, stål: 10 mm.
 • Plast- og spånbeskyttelsesplader og Metaloc Kuffertindlæg inkluderet.
 • Vægt: 2,9 kg.
 • Lithium-Ion Batteri 18V (ikke inkluderet).
 • Integreret LED-arbejdslys.

Hvis du søger en stiksav, som kan noget udover det sædvanlige, så bør du tage et nærmere kig på denne Metabo STA 18 LTX 140 stiksav. Denne stiksav er nemlig udstyret med VTC-elektronik, hvilket har den effekt, at maskinen kan tilpasse hastighederne, så de passer til det materiale, der arbejdes i, såvel som at hastigheden forbliver konstant under belastning.
Udover at det er en ekstremt kraftig maskine, så er denne stiksav også udstyret med nogle smarte funktioner, som er med til at gøre den sikker at arbejde med. Stiksaven har nemlig en indbygget genstartsikring, som forhindrer en utilsigtet start af maskinen efter batteriskift.

Ligesom det er tilfældet med flere andre stiksave her på listen, så kommer denne Metabo STA 18 LTX 140 stiksav ikke med et medfølgende batteri. Derfor vil du altså blive nødt til at investere i et batteri til maskinen ved siden af, hvis du ikke har et liggende i forvejen.

Denne Makita 4351 CTJ stiksav er blandt de mest anbefalede stiksave på Frishop.dk. Nogle af de egenskaber, som denne maskine indeholder, er bl.a.:

Dagens bedste priser og tilbud på Makita 4351 CTJ Stiksav:

 • Leveres med udsugningsrør
 • Let og handy i brug
 • Lyd- og vibrationssvag

Mere om Makita 4351 CTJ Stiksav

SPECIFIKATIONER

 • Skæredybde – træ: 135 mm, metal: 10 mm.
 • Udsugningsrør, 6-kant nøgle, klingesæt mm. inkluderet.
 • Indeholder MACPAC Systemkuffert str. 1.
 • Vægt: 2,5 kg.

Denne Makita 4351 CTJ stiksav er en fin, mindre stiksav, som egner sig perfekt til de mere kringlede udskæringer. Dens smalle design gør nemlig stiksaven nem at manøvre rundt, hvormed du sagtens kan nå de mere udfordrende vinkler.

Hvor mange af de andre stiksave på denne liste kører på batteri, så kører denne Makita stiksav på konstant elektronik. Dette kan muligvis anses for at være et minus, hvis du foretrækker, at ens stiksav kører på batteri, men det skaber faktisk den fordel, at stiksaven konstant kører med den samme hastighed – også selv om den skulle blive presset. Dette skaber et flot snit uden flosser.

Maskinen er desuden ganske behagelig i brug, da den er støj- og vibrationssvag. Dermed har du altså et godt greb på maskinen, hvilket gør arbejdet nemt og behageligt.

Beskrivelse af kilder og tests

Denne artikel er bygget på tests, som er foretaget af Pricerunner, som har afprøvet de forskellige savmaskiner i praksis, hvormed de har kunnet vurdere, hvad de kan holde til i realiteten. Dertil er der blevet hentet informationer fra Proshops liste af populære stiksave, såvel som Frishops anbefalede savmaskiner.

Derudover er der blevet inddraget brugeranmeldelser af de forskellige stiksave. På denne måde kan du nemlig få et indblik i, hvordan rigtige håndværkere og gør-det-selv personer har modtaget og vurderet maskinerne i virkeligheden.

Dermed har denne artikel samlet en række forskellige produkter fra rundt omkring på nettet, sådan at du nemt og hurtigt kan får et overblik over de stiksave, som er på markedet lige nu, såvel som hvordan de forskellige maskiner skiller sig ud fra hinanden.

På denne måde håber vi, at det er blevet nemmere for dig at træffe et kvalificeret valg næste gang, at du skal investere i en stiksav.

 

 

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme