Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Bedste fliseskærer:
2 smarte fliseskærer til gør-det-selv projekterne

Baseret på vores research og analyser Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund research..., men vi afgrænser os primært til produkter tilgængelige på prisportaler eller annonceplatforme. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Oplistningen er ikke et udtryk for en rangering af produkter, og annonceaftaler kan påvirke placeringen og udvælgelsen af vores produkter – læs mere her. Læs mere

2 udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag Handytools er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.

Flere danskere er blevet interesserede i gør-det-selv projekter og smårenoveringer i hjemmet. Der kan være både tid og penge at spare, når du gør tingene selv. Samtidig kan du sikre dig, at dit nye badeværelse eller din nye terrasse bliver præcis, som du vil have.

Til mange projekter i både køkken, badeværelse, bryggers og udenfor er fliser, der lagt omhyggeligt, prikken over i’et. Derfor kan en fliseskærer være en rigtig god investering.

Vi har samlet nogle af de bedste fliseskærere på markedet. Du finder maskiner til til enhver smag, uanset om du er nybegynder eller garvet handyman, der leder efter et godt fliseskærer-tilbud.

OBS: Denne artikel fremhæver lige nu 2 produkter, da de tidligere udvalgte produkter enten er udsolgte eller ikke forhandles mere. Vi er opmærksomme på problemet og er i fuld gang med at lave ny research, så du lige om lidt igen kan få overblikket over de bedste produkter på markedet i dag – de er lige på trapperne.

Vores udvalgte fliseskærere

2G fliseskærer
Ukendt Lager

2G fliseskærer

Gå til bedste pris
1.235 Kr. hos Dorch & Danola A/S
Læs vores anmeldelse
Ukendt Lager
Boxer Fliseskærer 32800
Lager

Boxer Fliseskærer 32800

Gå til bedste pris
165 Kr. hos Globaltools.dk
Læs vores anmeldelse
Lager

Seneste ændring:

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

test-guiden

En test-guide, som denne, er en artikel, der analyserer produkter via en gennemgang af bl.a. anmeldelser og tests.

De 2 bedste i test-guiden 2024:

Sådan vurderer og udvælger vi produkterne i artiklen

Vores research team har gennemgået og analyseret markedet for at finde nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med de fleste store forhandlere, og selvom disse kan have indflydelse på udvalget af produkterne til artiklen, beror vores anbefalinger endeligt på redaktionens professionelle, subjektive vurdering af de bedste produkter.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på baggrund af:

  1
 • Eventuelle officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes mening om produktet
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren
 • 5
 • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig. Det er vigtigt at notere, at rækkefølgen af produkter ikke skal forstås som en rangering, men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov, ønsker og prisklasser.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Bemærk, vi har ikke kunne finde uvildige tests i dette emne, og har primært analyseret på kundens egen "test" af produktet i form af alle de kundeanmeldelser, vi har kunne finde om de pågældende produkter, og holdt op imod produktdata og pris.

2G fliseskærer - præcist og skarpt snit

En af ulemperne ved at have en forkærlighed for værktøj og have gang i diverse gør-det-selv projekter er, at du hurtigt får fyldt dit værksted op. En fliseskærer er bestemt et godt stykke værktøj at investere i for de fleste, men de har også en tendens til at fylde meget. Det er dog ikke tilfældet med 2G fliseskærer fra Sigma.

2G fliseskærer er meget let og kompakt. Det er en fordel, hvis du har pladsmangel, eller bare gerne vil kunne transportere den rundt uden besvær.

Dagens bedste priser og tilbud på 2G fliseskærer:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Præcist og skarpt snit
 • Kompakt model
 • Skridsikre gummifødder

Mere om 2G fliseskærer

SPECIFIKATIONER

 • Skærelængde: 37 cm
 • Diagonal: 26 x 26 cm
 • Skærehøjde: 15 mm
 • Kraft: 600 kg
 • Vægt: 2,6 kg

På redaktionen er vi imponerede over hvor meget kraft, der er i den lille Sigma fliseskærer. På Amazon.com er det også tydeligt, at 2G fliseskærer fra Sigma er meget populær. Den har nemlig fået en samlet rating på 4.6/5 stjerner af forbrugerne.

Du skærer i fliser med 2G fliseskærer ved at trække håndtaget tilbage, og den laver altid et meget præcist og skarpt snit. 2G fliseskærer kan klare stort set alle slags fliser.

Den skærer igennem både porcelæn, glas, marmor, granit og meget mere helt uden problemer.

Fliseskæreren er udstyret med et fjederpåvirket skærebord i rustfrit stål, så du kan justere skærehjulene alt efter dit behov.

Med 2G fliseskærer fra Sigma er det også let at lægge diagonale snit. Den har et skæreland på 0-45 grader på begge sider, så du hurtigt og nemt kan udføre opgaven.

Fliseskæreren er udstyret med skridsikre gummifødder, så den står helt fast, mens du skærer. Det er både vigtigt for præcisionen og for sikkerheden.

Fordele og ulemper ved 2G fliseskærer

Fordele

 • Kompakt størrelse
 • Lav vægt
 • Meget præcis
 • Med skridsikre gummifødder.

Ulemper

 • Den kompakte størrelse gør, at den ikke egner sig til store fliser

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om 2G fliseskærer

Boxer Fliseskærer 32800 - Prisvenlig fliseskærer fra kvalitetsmærke

Du har måske allerede værktøj fra mærket Boxer derhjemme eller på værkstedet. Boxer er nemlig et meget anerkendt mærke, der er kendt for at lave produkter i høj kvalitet.

Boxers værktøj er særligt lavet til det semi-professionelle marked, og det kan holde til at blive brugt flittigt. Derfor er der også fem års garanti på produkter fra Boxer.

Dagens bedste priser og tilbud på Boxer Fliseskærer 32800:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Kan klare tykke fliser
 • Meget præcis
 • 5 års garanti

Mere om Boxer Fliseskærer 32800

SPECIFIKATIONER

 • Max. skærebredde: 400 mm
 • Max. skæretykkelse: 10 mm

Fliseskærer 32800 fra Boxer er en fliseskærer i høj kvalitet, der egner sig godt til dig, der f.eks. skal have lavet skæring af fliser til dit badeværelse eller andre projekter i hjemmet. Med Fliseskærer 32800 bliver opgaven let som en leg. Den kan klare fliser helt op til 400 mm. Fliseskærer 32800 fra Boxer den billigste fliseskærer vi har med i denne oversigt.

Prismæssigt er der meget langt fra den til den dyreste fliseskærer, og derfor følger kvaliteten selvfølgelig med. Alligevel kan vi uden tvivl anbefale Fliseskærer 32800 – især til dig der er nybegynder på området.

Fliseskærer 32800 fra Boxer er et prisvenligt valg, så du kan investere i den, selvom den kun skal bruges derhjemme indimellem.

Fordele og ulemper ved Boxer Fliseskærer 32800

Fordele

 • Anerkendt mærke
 • Lav pris
 • Kan klare tykke fliser
 • Meget præcis
 • Med skridsikre gummifødder.

Ulemper

 • Ikke helt samme kvalitet som lidt dyrere fliseskærere

Hvad er en fliseskærer?

En fliseskærer er et værktøj, der bruges til at skære fliser i keramik eller porcelæn til. Det gøres ved at klingen skaber et strukturelt svagt punkt på flisen, hvor flisen kan knækkes. Maskinen presser på flisen, så den knækkes over på en kontrolleret måde. En fliseskærer er god til at lave mange ensartede tilskæringen i træk.

En almindelig fliseskærer vil typisk ikke give en lige så skarp kant som en vådskærer, der anvender en diamantklinge og en vandpumpe.

Kilder: Contractorsdirect.comDiynetwork.com og Protoolguide.com

Guide til at købe den rigtige fliseskærer

Først bør du overveje, om du skal købe en manuel fliseskærer eller en elektrisk fliseskærer. Manuelle fliseskærere er som regel billigere og egnede til mindre projekter, mens elektriske fliseskærere er dyrere og bedre egnede til større projekter med tykkere eller hårdere fliser.

Til de helt tunge opgaver er det dog en radial fliseskærer, du skal have fat i.

Derudover skal du overveje, hvor tykke fliser fliseskæreren skal kunne klare. Skal du bruge en fliseskærer til 600 mm, en fliseskærer til 900 mm eller kan mindre gøre det?

Sidst, men ikke mindst, bør du overveje, hvilke materialer du skal skære. Jo hårdere materialer, desto kraftigere fliseskærer har du brug for. Hvis du skal skære i noget meget hård, er det måske ikke en fliseskærer, men en vådskærer, du skal bruge.

Kilder: Centuratools.caAdvice.manomano.co.uk og Toolsreview.uk

FAQ

Hvad bør jeg overveje, inden jeg køber en fliseskærer?
Inden du køber en fliseskærer, bør du overveje, om du skal bruge en fliseskærer til betonfliser, en fliseskærer til havefliser eller noget helt tredje. Du bør også overveje dit budget, for fliseskærere findes i alle prisklasser.
Når du bruger en fliseskærer, skal du være opmærksom på, at det er et kraftigt værktøj, og at klingen er meget skarp. Tjek altid at klingen er sat korrekt i, inden du går i gang med at skære. Sørg også for at bruge høreværn, handsker og sikkerhedsbriller.
Hvordan undgår jeg at fliserne knækker, når jeg skærer i den?
Det kan ske for alle, at fliserne knækker, når du skærer i dem. Skær en følgelinje i flisen inden du skærer den helt igennem, hav tålmodighed, før flisen langsomt frem, og sørg for at flisen ligger tæt mod anslaget.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme