Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Test-oversigt
De 5 bedste makita græstrimmere til haven

Baseret på vores research og analyser Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund research..., men vi afgrænser os primært til produkter tilgængelige på prisportaler eller annonceplatforme. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Oplistningen er ikke et udtryk for en rangering af produkter, og annonceaftaler kan påvirke placeringen og udvælgelsen af vores produkter – læs mere her. Læs mere

5 udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag Handytools er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.

Hvis du elsker, når din have er pæn og velholdt, kan en græstrimmer gøre dit arbejde endnu nemmere. Uanset, om du har en almindelig græsslåmaskine, en robotplæneklipper eller en havetraktor, kan det være svært at få kanterne af græsset klippet pænt. Særligt kan det være svært for maskinerne at klippe græsset omkring buskadser, stenområder og lignende.

Med en græstrimmer kan du nemt og hurtigt få klippet kanterne på dit græs. Hos Handytools har vi derfor fundet 6 af de bedste græstrimmere på markedet til dig. Vi har valgt Makita græstrimmere, da det er et solidt og velanset brand, der er kendt for høj kvalitet.

Vi har også udarbejdet en lille guide til dig, så du nemmere kan finde ud af, hvilken trimmer, der passer bedst til din have og dine behov for en pæn og flot plæne.

Vores udvalgte makita græstrimmere

Makita græstrimmer DUR190LZX3
Lager

Makita græstrimmer DUR190LZX3

Vores anbefaling Gå til bedste pris
1.562 Kr. hos happii.dk
Læs vores anmeldelse
Lager
Makita græstrimmer DUR181Z
Lager

Makita græstrimmer DUR181Z

Bedst til prisen Gå til bedste pris
656 Kr. hos ComputerSalg
Læs vores anmeldelse
Lager
Makita DUR368APT2 græstrimmer
Lager

Makita DUR368APT2 græstrimmer

Bedste premiumvalg Gå til bedste pris
4.295 Kr. hos 10-4
Læs vores anmeldelse
Lager
Makita græstrimmer UR3000
Lager

Makita græstrimmer UR3000

Græstrimmer med nem håndtering Gå til bedste pris
650 Kr. hos ComputerSalg
Læs vores anmeldelse
Lager
Makita græstrimmer DUR192LZ
Lager

Makita græstrimmer DUR192LZ

Græstrimmer med lavt vibrationsniveau Gå til bedste pris
1.066 Kr. hos Homeshop.dk
Læs vores anmeldelse
Lager
test-guiden

En test-guide, som denne, er en artikel, der analyserer produkter via en gennemgang af bl.a. anmeldelser og tests.

De 5 bedste i test-guiden 2024:

Sådan vurderer og udvælger vi produkterne i artiklen

Vores research team har gennemgået og analyseret markedet for at finde nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med de fleste store forhandlere, og selvom disse kan have indflydelse på udvalget af produkterne til artiklen, beror vores anbefalinger endeligt på redaktionens professionelle, subjektive vurdering af de bedste produkter.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på baggrund af:

  1
 • Eventuelle officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes mening om produktet
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren
 • 5
 • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig. Det er vigtigt at notere, at rækkefølgen af produkter ikke skal forstås som en rangering, men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov, ønsker og prisklasser.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Vores anbefaling test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Makita græstrimmer DUR190LZX3 - kulløs motor med tre hastigheder

Med DUR190LZX3 får du en solid græstrimmer med flere funktionelle egenskaber. Det får den ros for, og den er topscorer hos Bestreviews.guide, hvor maskinen får 9.7 point ud af 10 mulige.

Makita græstrimmeren er tæt på en perfekt score hos eksperter og forbrugere. På Google har end 50 forbrugere har anmeldt trimmeren og givet den en gennemsnitlig rating på 4,7 stjerner ud af 5 mulige.

Makita græstrimmer DUR190LZX3
Vores anbefaling

Dagens bedste priser og tilbud på Makita græstrimmer DUR190LZX3:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Aktiv feedback sensing teknologi
 • Elektrisk bremse
 • Tre forskellige hastigheder

Mere om Makita græstrimmer DUR190LZX3

SPECIFIKATIONER

 • Omdrejninger: 3500 – 6000 min?¹
 • Snitbredde: 230 / 255 / 300 mm
 • Trimmertråd: Ø2,0 mm
 • Dimensioner: 1836 x 348 x 236 mm
 • Spindelgevind: M10 x 1,25 LH.

Med flotte resultater fra forbrugernes egne bedømmelser og eksperternes vurdering har vi hos Handytools også kåret trimmeren som vores testvinder.

DUR190LZX3 er en effektiv trimmer, der har tre forskellige hastigheder. Derfor kan du indstille trimmeren til lige præcis dén hastighed, der passer bedst til din arbejdsopgave. Trimmeren er også udstyret med en kulløs motor. Motoren giver maskinen en længere driftstid, så du får bedre tid til at færdiggøre dine opgaver og ikke skal oplade undervejs.

Husk også at købe en hækkeklipper, hvis du virkelig skal have gjort haven i stand

DUR190LZX3’s brugervenlighed er i top. Blandt andet har maskinen et loop-håndtag, der gør maskinen mere ergonomisk at arbejde med. Maskinen har også et lavt vibrationsniveau, så dine arme ikke bliver hurtigt udmattede under brug. DUR190LZX3 har et lavt støjniveau, så dine ører ikke lider overlast, mens du anvender trimmeren.

Maskinen er udstyret med Extreme Protection Technology, der beskytter maskinen mod både støv og fugt. På den måde hjælper teknologien med at øge maskinens holdbarhed.

På DUR190LZX3 kan du også udskifte trimmerhovedet uden værktøj. Det gør det nemmere og hurtigere for dig at udskifte trimmerhovedet. Maskinen er udstyret med auto-hastighedskontrol, der sørger for at maskinens hastighed passer til den belastning, som maskinen er udsat for. På den måde får du både et bedre resultat og anvender ikke mere strøm end nødvendigt.

Fordele og ulemper ved Makita græstrimmer DUR190LZX3

Fordele

 • Aktiv feedback sensing teknologi
 • Elektrisk bremse og elektronisk strømbegrænser til overbelastningsbeskyttelse
 • Loop-håndtag
 • Børsteløs motor

Ulemper

 • Ikke kompatibel med G-series batterier
Bedst til prisen test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Makita græstrimmer DUR181Z - let og brugervenlig græstrimmer

På Easylawnmowing.co.uk har de testet trimmeren og givet den 9.7 points ud af 10 mulige. Easylawnmowing.co.uk roser blandt andet DUR181Z for, at maskinen har flere batterimuligheder, er ekstremt hurtig til at oplade, og at trimmerhovedet kan justere i fem forskellige positioner.

Makita græstrimmer DUR181Z
Bedst til prisen

Dagens bedste priser og tilbud på Makita græstrimmer DUR181Z:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Ekstrem hurtig opladning
 • Fem muligheder for indstilling af trimmerhove
 • Flere batterimuligheder

Mere om Makita græstrimmer DUR181Z

SPECIFIKATIONER

 • Volt: 18 Volt
 • Batteritype: Lithium-Ion
 • Klippebredde i cm: 23
 • Vægt i kg: 2.60

På Amazon er forbrugerne også glade for DUR181Z. Der har mere end 6.000 globale forbrugere anmeldt trimmeren. Tilsammen giver de græstrimmeren en rating på 4,8 stjerner ud af 5 mulige.

DUR181Z er det rette valg, hvis du leder efter en let trimmer, da maskinen vejer 2,6 kg. Trimmeren kommer også til en overkommelig pris, hvilket gør trimmeren til det rette valg for dig, der leder efter en billigere trimmer.

Trimmeren har et justerbart trimmerhoved, der indstilles i fem forskellige stillinger. Med til maskinen hører der også et teleskopskaft, så du kan indstille længden på skaftet. Det giver mulighed for at opnå den bedst mulige arbejdsstilling.

DUR181Z har et lavt støjniveau. Det lave støjniveau gør maskinen langt mere bekvem at arbejde med. Maskinen har også en overbelastningssikring med en lampeindikation. Derfor skal du ikke bekymre dig om, hvorvidt DUR181Z bliver overbelastet under brug – trimmeren skal nok selv oplyse dig om det.

Trimmeren er kompatibel med flere forskellige slags batterier. Derfor kan du vælge relativt frit mellem flere slags batterimærker. Du slipper også for at være bundet til ét mærke, hvis du ikkeønsker flere i samme serie.

Maskinen har også en af de hurtigste opladningstider på markedet. Opladningstiden vil naturligvis variere alt efter hvilket batteri, du vælger til maskinen. Med et 3.0Ah Lithium-ion batteri, vil trimmeren være fuldt opladt i løbet af en time. Det sparer dig for unødvendig ventetid, før du kan komme i gang.

Som en ekstrabonus er trimmeren udstyret med metalbeskyttelse af spolen. Det giver trimmeren en længere holdbarhed.

Fordele og ulemper ved Makita græstrimmer DUR181Z

Fordele

 • Flere batterimuligheder
 • Ekstrem hurtig opladning
 • Fem muligheder for indstilling af trimmerhovedet
 • Batteriindikator
 • Metalbeskyttelse af spolen

Ulemper

 • Sælges uden batteri eller lader
Bedste premiumvalg test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Makita DUR368APT2 græstrimmer - effektiv græstrimmer og buskrydder i ét

På Google er forbrugerne tilfredse med maskinen. På Google Shopping har globale forbrugere anmeldt buskrydderen og givet den en næsten perfekt rating på 4,8 stjerner ud af 5 mulige.

Makita DUR368APT2 græstrimmer
Bedste premiumvalg

Dagens bedste priser og tilbud på Makita DUR368APT2 græstrimmer:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Vibrationsdæmpet
 • Kan rotere baglæns
 • Batteriindikatorlampe

Mere om Makita DUR368APT2 græstrimmer

SPECIFIKATIONER

 • Omdrejninger: 3500 / 5300 / 6500 min⁻¹
 • Snitbredde: 230 / 255 / 350 mm
 • Trimmertråd diameter: 2,0-2,4 mm
 • Dimensioner: 1758 x 615 x 442 mm
 • Spindelgevind: M10x1.25LH
 • Klingehul Ø: 25,4 mm
 • Driftstid 18V / 5.0Ah: 31 / 52 / 90 min
 • Håndtag type: U
 • Lydeffektniveau: 89 dB(A)
 • Lydtrykniveau: 77 dB(A)

DUR368APT2 er en effektiv buskrydder, hvor brugervenligheden er i fokus. Maskinen er vibrationsdæmpet, så dine arme bliver belastet mindst muligt.

Du har mulighed for at vælge mellem tre forskellige hastigheder, og så kan maskinen også rotere baglæns. På den måde kan du selv vælge den hastighed og rotation, der passer bedst til din arbejdsopgave.

Maskinen har et U-håndtag, der gør maskinen behagelig at arbejde med. Du har også mulighed for at justere maskinens sidegreb i fire forskellige positioner, så du altid har en optimal arbejdsstilling.

DUR368APT2 er udstyret med et beskyttelsessystem til batteriet, der har en indikatorlampe. Strømforsyningen slukker automatisk, når batteriniveauet er lavt. På den måde holder dit batter i længere tid, da det aldrig løber helt tør for strøm, før du får det ladt op igen.

Fordele og ulemper ved Makita DUR368APT2 græstrimmer

Fordele

 • Tre hastigheder
 • Kulløs motor
 • Omvendt rotation
 • 2 5.0Ah batterier og dobbelt oplader inkluderet

Ulemper

 • Højt prisleje
Græstrimmer med nem håndtering test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Makita græstrimmer UR3000 - ergonomisk græstrimmer

Med UR3000 får du en let græstrimmer til en fornuftig pris.

På Google udtrykker forbrugerne stor begejstring for den lette og effektive trimmer. Maskinen er blevet anmeldt af over 420 globale forbrugere, der giver trimmeren en rating på 4,6 stjerner ud af 5 mulige.

Makita græstrimmer UR3000
Græstrimmer med nem håndtering

Dagens bedste priser og tilbud på Makita græstrimmer UR3000:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Vægt: 2,6 kg
 • Nemt spoleskift
 • Teleskopisk røraksel

Mere om Makita græstrimmer UR3000

SPECIFIKATIONER

 • Strøm: 450 W
 • Hastighed: 9000 opm
 • Skærebredde: 30 cm
 • Trimmerskæresystem: Snor
 • Linjediameter: 1.65 mm
 • Bredde: 30.1 cm
 • Højde: 26.2 cm
 • Længde: 1.02 m – 1.26 m
 • Vægt: 2.6 kg

Med 2,6 kg er UR3000 én af de letteste modeller blandt Makita græstrimmere på markedet. Det giver dig også en bedre ergonomi, da du slipper for at bære rundt på en tung trimmer, når du skal ordne dit græs.

Det er også nemt at skifte spole på UR3000, hvilket gør trimmeren meget brugervenlig.

Trimmeren har et teleskopisk røraksel i aluminium, som du kan indstille til at være mellem 1.02 til 1.26 meter. På den måde kan du tilpasse rørakslen, så den passer til din egen højde. Det giver dig en langt bedre arbejdsstilling, når du arbejder i haven.

Fordele og ulemper ved Makita græstrimmer UR3000

Fordele

 • Let at skifte spole på
 • Teleskopisk røraksel i aluminium
 • Letvægt

Ulemper

 • Larmer mere end andre modeller
Græstrimmer med lavt vibrationsniveau test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Makita græstrimmer DUR192LZ - med lave vibrationer og høj ergonomi

Med DUR192LZ får du en græstrimmer med lave vibrationer. Den lave vibration giver dig en bedre arbejdsstilling og højere ergonomi.

Bestreviews.guide har testet DUR192LZ. De giver trimmeren 7,8 points ud af 10 mulige.

Forbrugerne er også begejstrede for DUR192LZ. På Google har mere end 40 globale forbrugere anmeldt trimmeren. De giver DUR192LZ  4,8 stjerner ud af 5 mulige.

Makita græstrimmer DUR192LZ
Græstrimmer med lavt vibrationsniveau

Dagens bedste priser og tilbud på Makita græstrimmer DUR192LZ:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Lave vibrationer
 • Todelt akseldesign
 • Lavt støjniveau

Mere om Makita græstrimmer DUR192LZ

SPECIFIKATIONER

 • Volt: 18 Volt
 • Batteritype: Lithium-Ion
 • Klippebredde i cm: 30
 • Vægt i kg: 3.00

Med DUR192LZ får du en trimmer med brugervenligheden i top. For det første har maskinen et lavt vibrationsniveau, hvilket gør trimmeren langt nemmere at bære og arbejde med.

Trimmeren har også et lavt støjniveau, så din hørelse ikke tager skade af at anvende maskinen. Med et loop-håndtag på maskinen, er det nemt at finde en god ergonomisk arbejdsstilling.

Selve trimmeren er på 18V og har en kulløs motor, hvilket giver dig en længere driftstid. Maskinen er udstyret med Extreme Protection Technology (XPT), der giver dig en ekstra beskyttelse mod støv- og fugtskader. Maskinen har også to forskellige hastigheder, så du kan tilpasse hastigheden til din arbejdsopgave.

Trimmeren har en elektronisk strømbegrænsning, så du ikke bruger unødvendig meget strøm.

Maskinen er opbygget med et todelt akseldesign, hvilket gør maskinen nem at slå sammen og opbevare. Trimmeren har også en indbygget opbevaring af hexwench.

Fordele og ulemper ved Makita græstrimmer DUR192LZ

Fordele

 • Todelt akseldesign, der gør trimmeren nem at opbevare
 • Elektronisk strømbegrænser
 • Indbygget opbevaring af hexwench

Ulemper

 • Ikke kompatibel med g-series batterier

Hvad skal du overveje, før du køber et makita græstrimmere

 • Kniv eller tråd? En græstrimmer har et trimmerhoved, som er udstyret med enten plastikknive eller tråd. Hvis du har brug for et særlig kraftig græstrimmer, bør du vælge en model med to tråde.
  Hvis du vælger en model med tråde, kan du med fordel også vælge en model, der har automatisk trådfødning. På den måde slipper du for at trække ny tråd frem, når den gamle tråd bliver slidt af.
 • Batteriets levetid? Det er græstrimmerens batteri, der bestemmer, hvor lang tid du kan trimme. Hvis trimmeren er meget kraftfuld, vil den typisk også anvende mere batteri pr. projekt.
 • Hvor mange volt skal græstrimmeren have? Hvis du vil have en kraftfuld trimmer, skal du typisk op på 36 volt. Hvis du derimod er på jagt efter en billig trimmer, kan du sagtens bruge en trimmer på 18 volt til mindre brug.

arrow-more

Gode råd om vedligeholdelse af græstrimmer

En græstrimmer er en af de letteste maskiner at vedligeholde.

 • Først og fremmest bør du altid tjekke din græstrimmer, når du er færdig med at bruge den. Det hænder fra tid til anden, at en trimmer får buler eller andre skade under brug. Det kan eksempelvis ske, hvis du rammer en væg, bænk eller noget lignende. En beskadiget trimmer er potentiel farlig at bruge. Derfor er det vigtigt, at du tjekker hele maskinen for synlige skader efter brug.
 • Det er også vigtigt, at du tjekker maskinens ventilation efter brug. Der kan nemt komme både græs, jord og andet snavs ind i åbninger. Derfor er det vigtigt, at du får fjernet al snavset, så maskinen kan fungere optimalt.
 • Det er også vigtigt, at du tjekker maskinens nylonsnor efter hver brug. Hvis nylonsnoren bliver beskadiget, vil snoren ikke længere være i stand til at skære gennem græsset.
 • Når du har anvendt maskinen i sammenlagt 10 timer, bør du kontrollere luftfilteret. Over tid bliver filteret stoppet og vil derfor kræve en rengøring.

Rengøringen er ret simpel. Du skal blot fjerne filteret og lægge det i blød i varmt vand. Bagefter skal du forsigtigt vride den overskydende væske ud af filteret og lade det tørre.

 • Et sidste god råd er at forberede din trimmer på vinteren. Inden du stiller din trimmer i hjørnet af din garage vinteren over, bør du rengøre trimmeren grundig. Alt græs og snavs skal du fjerne fra skærehovedet.
 • Du bør også smøre alle metalliske overflader med en lys olie. På den måde beskytter du maskinen mod rust. Du kan også fjerne al overskydende benzin fra tanken. Det giver tanken en markant længere holdbarhed.

 

Når du opbevarer din trimmer i et skur eller garage vinteren over, bør du sikre dig, at maskinen ikke kan falde forover. Det vil også være en god idé, hvis du putter et tæppe eller lagen over maskinen. På den måde nedsætter du risikoen for fugtskader.

Ligesom Makita laver rigtig gode græstrimmere, ligeledes laver Dewalt også nogle rigtige gode. Så hvis du ikke helt fandt, hvad du søgte her, så kan du prøve at vores guide om Dewalt græstrimmere.

Hvis du gerne vil se nogle græstrimmere, som udelukkende kører på batteri, så har vi samlet nogle af de bedste, så du ikke behøver at skulle lede selv.

Du kan også med fordel købe en havefræser til at hjælpe dig med at holde ukrudtet nede.

Kilde: Powersite.co.uk

Historien bag Makitakoncernen

I marts 1915 etablerede Mosaburo Makita virksomheden Makita Electric Works i Nagoya i Japan. Makita anvendte sin virksomhed til at sælge og reparere belysningsudstyr, motorer og transformere.

I 1958 havde virksomheden udviklet sig, så Makita Electric Works blev til Makita Corporation. Samtidig blev virksomheden også den første til at fremstille og sælge elektriske høvle i Japan. Året efter udvidede virksomheden og begyndte nu at producere flere forskellige former for elektrisk værktøj.

Siden da har virksomheden kun udviklet sig. I dag er Makita kendt som en solid og innovativ producent af bærbare elektriske værktøjer.

Igennem sin historie har Makita stræbt efter at imødegå kundernes ønsker til elektriske værktøjer. Derfor har virksomheden også ofte fungeret som en pionér indenfor produktionen af elektrisk værktøj – og er Makita stadig i dag.

Kilde: Makita.biz

Beskrivelse af kilder og tests

OBS: Selvom følgende kilder har været anvendt i forbindelse med artiklen siden publicering, kan der som følge af udgåede/slettede produkter være kilder, der ikke længere anvendes. Det skyldes tekniske problemer, og vi arbejder lige nu på at forbinde alle henvisninger til kilder med reference, samt slette gamle kilder (April 2024).

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Ekspert- og testkilder

Bestreviews.guide

Bestreviews.guide er en britisk hjemmeside, der anmelder flere forskellige slags produkter. Herefter præsenterer de resultaterne i en overskuelig oversigt.

Bestreviews.guide har testet DUR190LZX3, UR100DZ og DUR192LZ, hvor eksperterne har givet trimmerene positive anmeldelser.

Testen blev udført: september 2021

Du kan se testen af DUR190LZX3 her

Du kan se testen af UR100DZ her

Du kan se testen af DUR192LZ her

Easylawnmowing.com

Easylawnmowing.com er en hjemmeside, der har specialiseret sig i græsslåning. På hjemmesiden finder du artikler med gode råd om græsslåning, ligesom de også tester forskellige græsklippere.

Easylawnmowing.com har testet DUR181Z og givet trimmeren en god anmeldelse.

Testen er opdateret den: 17. marts 2021

Du kan se testen her

Makita.biz

Makita er en japansk virksomhed, der blev etableret i 1915. Vi har været inde på deres hjemmeside og læst deres ”Historie”-afsnit.

Du kan se afsnittet her

Powersite.co.uk

Powersite.co.uk er en online butik, der sælger elektriske værktøjer til både private og erhvervsbrug. Power.co.uk har også en blog, hvor de vejleder forbrugere, hvor vi har anvendt artiklen: ”An Easy Maintenance Guide For Grass Trimmers”.

Artiklen er udgivet den: 1. februar 2016

Du kan læse artiklen her

Kundeanmeldelser

Amazon

Amazon er en international salgsside, hvor du kan købe stort set alle produkter. På hjemmesiden har forbrugerne også mulighed for at anmelde produkterne.

På Amazon har mere end 6.000 globale forbrugere anmeldt DUR181Z.

Du kan se anmeldelserne her

Google.com

Google.com er verdens mest anvendte søgemaskine. På søgemaskinen har forbrugere også mulighed for at anmelde produkter.

Du kan se anmeldelserne af DUR190LZX3 her

Du kan se anmeldelserne af DUR368APT2 her

Du kan se anmeldelserne af UR3000 her

Du kan se anmeldelserne af UR100DZ her

Du kan se anmeldelserne af DUR192LZ her

FAQ

Hvilken Makita græstrimmer er den bedste?
Det kommer helt an på dine behov og personlige præferencer. Vi har valgt DUR190LZX3 som testvinder, da den klarer sig godt i eksperttests og i forbrugeranmeldelser. Der er dog mange andre gode muligheder, afhængigt af dine projekter i haven.
Hvad skal jeg overveje, før jeg køber en Makita græstrimmer?
Du bør overveje, hvad dit formål med græstrimmeren er, da det er afgørende for, hvilken type trimmer du bør købe. Du bør også overveje, om du har brug for nogle specifikke funktioner, og hvad dit budget cirka ligger på.
Hvordan bruger jeg en græstrimmer?
Du skal tænde for græstrimmeren. Det kan foregå på forskellige måder, men ofte med en enkelt knap. Når den er startet, kan du anvende trimmeren til at trimme kanterne på dit græs eller buskads.
Hvordan vedligeholder jeg en græstrimmer?
Du vedligeholder en græstrimmer ved at inspicere den efter hver brug. Hvis du finder noget snavs, skal du fjerne det. Hvis du i stedet finder nogle beskadigede dele, skal du skifte delene ud, så du forhindrer skader på værktøjet og dig selv.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme