Buskrydder test-guide:
Find den bedste buskrydder til dine behov

Baseret på vores research og analyser Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

6 udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag Handytools er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.
ANNONCER Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

En buskrydder er et praktisk værktøj, som kan hjælpe dig i haven, skoven eller på marken. Den kraftfulde maskine hjælper dig med at få bugt med uønsket plantevækst og vildt terræn, så du kan omdanne vildnis til dét, du har i tankerne.

Vi har udvalgt de buskryddere, som eksperterne er særligt vilde med. Listen inkluderer kendte mærker som Makita og Ryobi.

Vi giver dig også viden om forskellen på buskryddere og græstrimmere, støjsvage buskryddere og batteridrevne buskryddere, så du er klædt på til købet.

Vores udvalgte buskryddere

Stihl FS131 buskrydder
Lager

Stihl FS131 buskrydder

Gå til bedste pris
3.599 Kr. hos MKnorth.dk
Læs vores anmeldelse
Lager
Ryobi RBC1226I
Lager

Ryobi RBC1226I

Gå til bedste pris
1.159 Kr. hos BygXtra
Læs vores anmeldelse
Lager
Makita DUR368 buskrydder
Lager

Makita DUR368 buskrydder

Gå til bedste pris
2.899 Kr. hos 10-4
Læs vores anmeldelse
Lager
Bosch AFS23-37
Ukendt Lager

Bosch AFS23-37

Gå til bedste pris
1.065 Kr. hos Verkter
Læs vores anmeldelse
Ukendt Lager
Husqvarna 336FR
Ukendt Lager

Husqvarna 336FR

Gå til bedste pris
3.595 Kr. hos Københavns Maskinservice
Læs vores anmeldelse
Gå til bedste pris I samarbejde med Pricerunner
3.595 Kr. hos Københavns Maskinservice
Ukendt Lager
Stiga SBC500AE
Lager

Stiga SBC500AE

Gå til bedste pris
1.560 Kr. hos Bahn-Larsen
Læs vores anmeldelse
Lager

Seneste ændring:

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

test-guiden

En test-guide, som denne, er en artikel, der analyserer produkter via en gennemgang af bl.a. anmeldelser og tests.

De 6 bedste i test-guiden 2024:

What to consider before buying one buskryddere

 • Hvor stort er dit behov? Hvis du ikke skal bruge den til et stort område eller særlig ofte, kan du måske slippe afsted med en billigere model.
 • Hvor bor du? Hvis du bor midt inde i by eller villakvarter, kan du gøre dine naboer en tjeneste og skaffe dig en mere støjsvag model
 • Hvor meget tænker du miljøet ind? Benzindrevne buskryddere er ikke så gode for miljøet, og hvis du kan, og det giver mening, bør du bestemt kigge efter en elektrisk.

arrow-more

Sådan vurderer og udvælger vi produkterne i artiklen

Vores research team har gennemgået og analyseret markedet for at finde nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med de fleste store forhandlere, og selvom disse kan have indflydelse på udvalget af produkterne til artiklen, beror vores anbefalinger endeligt på redaktionens professionelle, subjektive vurdering af de bedste produkter.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på baggrund af:

  1
 • Eventuelle officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes mening om produktet
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren
 • 5
 • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig. Det er vigtigt at notere, at rækkefølgen af produkter ikke skal forstås som en rangering, men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov, ønsker og prisklasser.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Stihl FS131 buskrydder - velbalanceret med lave vibrationer

Skal du have fat i en traditionel buskrydder til haven, så kan det her være den ideelle model til dig.

Stihl FS131 kan til forveksling ligne McCulloch B26PS. Begge har de gule detaljer og det moderne design, men der er nogle mærkbare forskelle mellem de to.

Dagens bedste priser og tilbud på Stihl FS131 buskrydder:

 • Velbalanceret maskine
 • Lavere vibrationer end lignende modeller
 • Nem at starte

Mere om Stihl FS131 buskrydder

SPECIFIKATIONER

 • Benzindreven
 • Effekt: 1,4 kW
 • Lydniveau 104,2 dB
 • Vægt: 5,8 kg

Stihl FS131 beskrives af sin producent som en robust græstrimmer præsenteret som en ryddesav. Her får du altså en blanding af buskrydder og græstrimmer i en elegant, men kraftfuld, maskine.

Det er nemt at fylde brændstof, justere skaftet og skifte tilbehøret på Stihl FS131. Modellen er traditionelt bygget og har ikke klikdæksel til brændstoftanken, og det er værd at være opmærksom på.

Pumpen sidder dog ganske praktisk, og du har hele tiden et godt overblik over de forskellige knapper og greb.

Maskinen er velbalanceret og har en god balance, og der medfølger en polstret sele, så du kan blive aflastet så godt som muligt. Vibrationerne er en del lavere end lignende modeller, og det er blandt andet én af grundene til, at Stihl FS131 i februar 2021 blev topscorer hos PriceRunner.

I juli 2020 fik Stihl FS131 en rigtig flot videoanmeldelse på YouTube-kanalen RunBikeMike,

Stihl FS131 vejer næsten 6 kg, og derfor kan den godt blive hård at arbejde med i længden. Dog kan det justerbare håndtag lette lidt, så du kan flytte rundt efter behov. Det kræver ikke brug af værktøjer, så du ikke skal afbryde arbejdet for at være tilpas.

Der er tale om en lidt højlydt maskine med Stihl FS131. Med en målt lyd på lidt over 100 dB er det nødvendigt at have et godt sæt høreværn, når du arbejder, og det kan blive en gene i længden. Dog er effekten ganske god, så arbejdet skal nok gå let – og så er der buskryddere, der larmer meget mere.

Fordele og ulemper ved Stihl FS131 buskrydder

Fordele

 • Velbalanceret maskine
 • Lavere vibrationer end lignende modeller
 • Nem at starte
 • Kraftfuld

Ulemper

 • Støjende

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Stihl FS131 buskrydder

Ryobi RBC1226I - 2-i-1 græstrimmer og buskrydder

Den elektriske Ryobi RBC1226I er en 2-i-1 græstrimmer og buskrydder, så du kan få et multifunktionelt værktøj. Maskinen er designet med et lige skaft, så du nemmest kan opbevare og transportere den.

Dagens bedste priser og tilbud på Ryobi RBC1226I:

 • Soft-grip på håndtaget
 • 2-i-1-græstrimmer og -buskrydder
 • Velbygget

Mere om Ryobi RBC1226I

SPECIFIKATIONER

 • Effekt: 1200 Watt

Ryobi RBC1226I er kompatibel med Expand-itTM produkter, som er en række forskellige haveredskaber designet af Ryobi. Det er det kendte mærke Ryobi, der står bag det her værktøj, og firmaet er verden over kendt for sit smarte design og multifunktionelle batteri.

På Amazon har Ryobi RBC1226I da også fået 4,5 ud af 5 stjerner fra over 100 globale bedømmelser, og anmelderkanalen My Home Farm på YouTube har lavet en anmeldelse på over 10 minutter med en analyse og demonstration af Ryobi RBC1226I.

Det ergonomiske design på buskrydderen sørger for, at du kan arbejde så komfortabelt som muligt, og du får et godt greb med en god vægtfordeling.

Motoren på 1200 W på Ryobi RBC1226I er placeret bagerst, så du kan opnå den mest optimale kraft og kontrol. Der er softgreb på det bagerste håndtag, et justerbart støttegreb, og naturligvis en bæresele, så du kan arbejde med den maksimale komfort.

Ryobi RBC1226I har en klippekapacitet på 38 cm med Bump Feed trådfremføring, der har dobbelt trimmertråd. Maskinen leveres med en buskrydderklinge på 26 cm og har en spænding på 230V.

Den kraftige savklinge er lavet af hærdet stål, så du får den mest præcise og kraftfulde skæring.

Fordele og ulemper ved Ryobi RBC1226I

Fordele

 • 2-i-1-græstrimmer og -buskrydder
 • Soft-grip på håndtaget
 • Velbygget
 • Ret kraftig

Ulemper

 • Samleinstrukserne er ikke særlig gode

Makita DUR368 buskrydder - hurtig opladning og lang batterilevetid

Listens første Makita buskrydder er Makita DUR368. Her er der tale om en simpel og strømlinet maskine, som du nemt kan manøvrere rundt i haven eller i vildere terræn. Med hurtig opladning og lang batterilevetid er den god at have med på næsten alle opgaver.

Dagens bedste priser og tilbud på Makita DUR368 buskrydder:

 • Hurtig opladning
 • God til at skære forskellige græstyper
 • Langtidsholdbart batteri

Mere om Makita DUR368 buskrydder

SPECIFIKATIONER

 • Vægt: ca. 4,5 kg

Maskinen er en effektiv og kulfri buskrydder, der har 3 hastigheder. Den kan bruges til rydning af græs eller kantklipning på plæner eller ved bede. Der er her tale om en el-drevet buskrydder, og idet Makita DUR368 er lavet til to 18V LXT-batterier, får du en spænding på hele 36V. Det gør, at den vibrationsdæmpede Makita DUR368 også er miljøvenlig.

Når man ser på alt det, maskinen kan, kommer det ikke som den store overraskelse at Makita DUR368 har fået titlen som Bedste Køb i juli 2020 hos det britiske testmagasin Which.co.uk. Det er muligt at regulere hastigheden med 3 trin og en baglæns rotation, og så medfølger der en masse lækkert udstyr. Der er lave om snørrehoved, klinge og plastknivhoved, men busktrimmeren leveres dog uden batterier og lader.

Det er fordi modellen kan samarbejde med et separat Makita-batteri, som kan komme i flere maskiner. På den måde sparer du penge og skal ikke have en masse forskellige ting til opladning hele tiden.

Makita DUR368 har et U-håndtag og en kulfri motor, der er meget kraftfuld. Sidegrebet er robust og justerbart i hele 4 positioner, så du kan arbejde med den størst mulige komfort.

Batterierne skal placeres parallelt i maskinens batteriholder, og takket være den kulløse motor får du en længere driftstid. Makita DUR368 har et batteribeskyttelsessystem med en indikatorlampe, der automatisk slukker for strømforsyningen, når batteriniveauet er blevet for lavt.

Makita DUR368 har en spænding på 18V og vejer omkring 4,5 kg. Der er altså tale om en lidt tungere maskine, der dog har en rigtig god batterilevetid. Maskinen oplades hurtigt, og den er god til en række forskellige græstyper, så du kan komme til bunds i det arbejde, der nu skal udføres.

En Makita buskrydder er også en Akku buskrydder, ligesom de fleste andre af Makitas produkter.

Fordele og ulemper ved Makita DUR368 buskrydder

Fordele

 • Hurtig opladning
 • God til at skære forskellige græstyper
 • Langtidsholdbart batteri

Ulemper

 • Svær at samle

Bosch AFS23-37 - et bæst af en buskrydder med masser af power

Bosch AFS23-37 er en rigtig flot og meget moderne buskrydder fra det anerkendte mærke Bosch. Bosch har siden 1886 produceret finmekanik og elektronik, og det tyske firma har bredt sig ud over sit hjemsted i Stuttgart og leverer i dag topkvalitet verden over.

Dagens bedste priser og tilbud på Bosch AFS23-37:

 • Justerbart bælte og håndtag
 • Nem at skifte mellem klinge og skærelinje
 • God skæreperformance

Mere om Bosch AFS23-37

SPECIFIKATIONER

 • Vægt: ca. 5 kg
 • Volt: 230

Bosch AFS23-37 er ikke nogen undtagelse. Den eldrevne buskrydder er en stærk og god maskine med en samlet score på 4,6 ud af 5 stjerner på Amazon, et gennemsnit taget af mere end 500 kundeanmeldelser fra verden over.

Maskinen er ganske velegnet til alle typer beskæringsopgaver, alt fra græs til uønsket og hårdfør plantevækst. Den justerbare rem, bælte og håndtag giver en god balance til alle mulige forskellige brugere, og det er nemt at skifte mellem kniv eller ekstra kraftig tråd.

Den kombinerede buskrydder og græstrimmer kommer med en ekstra lang ledning, der nemt kan opbevares i sikkerhedsafskærmning. Der medleveres en buskrydderklinge og tre ekstra stærke fibre (37 cm) Ø3,5 mm, så du er godt klædt på til havearbejdet. På den måde får du den bedste komfort og balance, så du kan arbejde i længere tid af gangen.

Med en effekt tilsvarende 1,3 hk er du sikret en meget høj skæreeffekt, så du nemt kan få bugt med selv de strideste planter. Den kraftfulde motor er på 950 watt og en klippediameter med kniv på 23 cm og 37 cm med tråd.

Fordele og ulemper ved Bosch AFS23-37

Fordele

 • Justerbart bælte og håndtag
 • Nem at skifte mellem klinge og skærelinje
 • God skæreperformance
 • Simpel at samle
 • Populær

Ulemper

 • Besværlig med længere arbejde

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Bosch AFS23-37

Husqvarna 336FR - velbygget og robust buskrydder

Hvis du skal bruge en busktrimmer til hjemmet, så er benzindrevne Husqvarna 336FR et udmærket valg til dig. Den velbalancerede og relativt lette buskrydder har en høj kapacitet og en motor, der er stærk og leverer et effektivt resultat.

Dagens bedste priser og tilbud på Husqvarna 336FR:

 • Fremragende brændstoføkonomi
 • Stærkt
 • God til langtidsbrug

Mere om Husqvarna 336FR

SPECIFIKATIONER

 • Vægt: 7 kg
 • Benzindreven

Husqvarna 336FR er mere end rigeligt til den almindelige boligejer, men det er ikke nødvendigt at være meget muskuløs, for at kunne styre maskinen. Den er nemlig både let og velbalanceret, og selen sørger for, at den bliver holdt på plads. Med buskrydderen kan du bruge trimmertråd, som har en rigtig god holdbarhed. Det er muligt at rydde ud i mere krævende terræn, for eksempel et vildt krat eller ekstra stærkt græs.

Hos PriceRunner er Husqvarna 336FR topscorer, og på Amazon har den fået 4,4 ud af 5 stjerner fra over 100 internationale forbrugeranmeldelser. YouTube-kanalen TheSwampStalker har i december 2017 givet Husqvarna 336FR en rigtig god anmeldelse i sin dybdegående video – det er altså både professionelle, semiprofessionelle og almene forbrugere, der er begejstrede for maskinen.

Med Husqvarna 336FR kan du anvende både trimmertråd og græsklinge. En hel rulle tråd holder til omkring to omgange, men når terrænet bliver krævende, så kan det være en god idé at finde græsklingen frem.

Husqvarna 336FR leveres med en Balance 35-sele, så du kan arbejde så behageligt som muligt. Du får både et trimmerhoved, græsklinge og en savklinge i ét praktisk værktøj, og det er altså en effektivt redskab, uanset om du er privat eller erhverv.

Fordele og ulemper ved Husqvarna 336FR

Fordele

 • Fremragende brændstoføkonomi
 • Stærkt
 • God til langtidsbrug
 • Mange justeringsmuligheder
 • Praktisk

Ulemper

 • Høj vibrering med plastikhåndtagene

Stiga SBC500AE - en buskrydder, der er nem at bruge

Stiga SBC500AE er en elektrisk buskrydder med en kraftig og kulfri motor. Batteriet er designet til at have al effektiviteten og fordelene. Det gør maskinen let, der er ingen emissioner, den er støjsvag, og så begrænser det redskabets behov for at blive vedligeholdt.

Dagens bedste priser og tilbud på Stiga SBC500AE:

 • Fremragende ydeevne
 • Nem opbevaring og transport
 • Varierende skærehastigheder

Mere om Stiga SBC500AE

SPECIFIKATIONER

 • Eldrevet
 • Vægt: ca. 4 kg

Det er nemt at få fat i maskinen takket være det justerbare enkelt loop-håndtag og det delte rigrør, og de to kvaliteter gør det også behageligt at transportere den videre. I oktober 2019 blev Stiga SBC500AE anmeldt af Gardenersworld.com og fik en slutscore på 4,5 ud af 5 stjerner.

Siden var især begejstrede for indikatorlyset og de forskellige batterimuligheder. Batteriet, 4,0 Ah, købes separat.

Stiga SBC500AE har et intuitivt tastatur, som gør maskinen nem at betjene.

Stiga SBC500AE er drevet af et 48V batteri. Serien Stiga 500 er designet med muligheden for at bruge det samme batteri til flere produkter, ligesom Ryobi er kendt for at gøre det. Det sparer dig penge i længden, og du slipper for at skulle oplade en masse ting på én gang.

Værktøjet af et Tap & Go trimmerhoved. Det betyder, at tråden automatisk fremfører, når du trykker hovedet mod jorden. På den måde bliver arbejdet lettere og mere automatiseret, og du skal ikke bøvle med en masse manuelle forhindringer.

Der medfølger som standard en 4T-metalklinge til Stiga SBC500AE.

Motoren i Stiga SBC500AE er en Akku, der typisk ses i Makita-produkter.

Fordele og ulemper ved Stiga SBC500AE

Fordele

 • Fremragende ydeevne
 • Nem opbevaring og transport
 • Varierende skærehastigheder

Ulemper

 • En smule tung

Buskrydder vs. Græstrimmer – sådan vælger du rigtigt

En buskrydder kan spise sig igennem selv det sværeste krat, og hvis du skal have ryddet en grund eller ordnet et sted, hvor skov og vildnis er spildt over i haven, så er det det bedste våben, du kan have med i kampen.

Naturen er bygget til at holde, men nogle gange er det nødvendigt at få den til at indordne sig. Med den rigtige buskrydder kan du gøre dét – men hvordan finder du den rigtige model?

Det er ikke bare sådan lige til at købe maskiner til haven, og ofte ligger der mange timers research i et køb. Buskrydder test og undersøgelser er fine at læse om, men på et tidspunkt er der brug for faste råd.

Overvejelser med pris

Det første, du skal have i mente, er pris og miljøvenlighed. Benzindrevne buskryddere er som regel de billigste, og de kan fås til et godt stykke under 1000,- kroner. Men de er også dårligere for miljøet og kan være dyre i længden, fordi du skal have brændstof til.

Så kan du kigge på en batteridrevet buskrydder. Et buskrydder batteri er billigere at have med at gøre, da det er en engangsinvestering, men hvis du har mange timers arbejde foran dig, så er en benzindreven mere praktisk. Her kan du bare hælde noget nyt på og gå videre, uden at skulle lade op.

En græstrimmer er noget billigere og ligger og svinger omkring de 1000,- kroner. Det kan være fristende at vælge den, da prisen ikke varierer meget.

Men!

Græstrimmer eller buskrydder?

En græstrimmer er ikke egnet til de større opgaver. Den er buskrydderens lillebror og er ideel til kantklip og trimning. En græstrimmer er altså bedst at bruge, når du allerede har været i gang med buskrydderen.

Anse græstrimmeren som vedligeholdelse. Den får din plæne til at stå skarpt og flot – men det er ikke den, der skal lave forarbejdet. Græstrimmeren klipper nemlig typisk med nylonsnor eller små plastikknive, og det er ikke egnet til tykkere stængler eller deciderede stammer.

Hvad skal du vælge?

Så hvad er konklusionen? Hvad skal du vælge?

Det afhænger fuldstændig af din arbejdsopgave. Hvis du skal bruge et lille, fikst værktøj, der kan holde plænen om dine bede ved lige, så er en græstrimmer et fint værktøj, der sagtens kan klare jobbet.

Men er der tale om reelt arbejde, hvor ting skal fjernes og skæres ned, så er det en buskrydder, du skal se mod. Det både større og kraftigere værktøj kan tage sig af hårdført ukrudt og uønsket plantevækst mange gange nemmere end en græstrimmer.

Læs også: Ukrudtsbrænder

Derfor overvejer mange en støjsvag buskrydder

Nogle mennesker tror, at larm er li med effekt. Det passer ikke. I dag kan du sagtens få en billig og effektiv buskrydder, der ikke koster din hørelse!

En støjsvaj buskrydder kan skåne dig for en masse gener, når du arbejder – og der er endda tale om mærkevarer. Udvikling er nøgleordet hos mange firmaer, og innovation er det, der tæller mest for de store virksomheder.

Det er ikke svært at forstå, hvorfor støjsvage buskryddere er blevet populære. Arbejdet kan være møjsommeligt, og ingen har brug for at få en hovedpine oveni. En støjsvag buskrydder fra eksempelvis Bosch er ikke mindre effektiv end én, der larmer mere. Tværtimod tillader konstant udvikling, at du kan få mere i mindre. Det er altså muligt at få en stærk og effektiv maskine, uden at det skal koste dig din hørelse.

Der er typisk tale om en elektrisk buskrydder, når ordet støjsvag kommer ind. En buskrydder benzin har jo en anden type motor, der typisk vil larme mere.

Så hvad end der er tale om en Stihl buskrydder eller en hvilken som hest buskrydder bedst i test, så er det værd at se efter. Selvom din hørelse er fin lige nu, så kan jævnligt arbejde med en ”almindelig”, støjende buskrydder give skade.

Og så er det jo til gene, hvis du bor i nærheden af andre mennesker.

Husk stadig sikkerheden

Selvom en buskrydder er støjsvag, så er det stadig en rigtig god idé at have høreværn på, når du arbejder. Du skal passe på dig selv så godt som muligt, og ofte er en støjsvag buskrydder lige så meget for andres skyld som for din.

Husk ordentligt udstyr, når du arbejder i haven. En buskrydder er designet til at blive holdt væk fra dig og din krop, men du bør stadig beskytte dig selv. Lange bukser og tildækket hud giver de mest optimale arbejdsvilkår, selvom det kan være varmt. Hvis en gren eller en sten bliver slynget mod sig, kan stoffet beskytte dig en smule.

En buskrydder kommer ofte med seler og tilbehør, og du kan supplere med sikkerhedssko. Sørg for at læse manualen til din buskrydder grundigt, og sæt dig ind i, hvordan du skal bruge den korrekt.

Batteridrevne buskryddere er blevet et hit

Batteridrevne buskryddere hitter blandt både private haveejere og professionelle gartnere, og det er der mange grunde til.

Ofte er en buskrydder med batteri en smule dyrere ved køb, men til gengæld slipper du for benzinudgifter. Den er også bedre for miljøet, og hvis dét alene ikke er grunde nok, så kommer den med en masse praktiske fordele.

Batteridrevne buskryddere er faktisk ofte noget lettere. Det skyldes, at der ikke er en kæmpe motor i maskinen. Du sætter et batteri i og sparer en god del vægt.

Det er dog ikke ensbetydende med, at du får en svagere maskine – tværtimod! Mange batteridrevne buskryddere har fra 24 til 82 volt, og de kan sagtens måle sig med de mere traditionelle, benzindrevne maskiner.

Der er ingen tvivl om, at el er fremtiden på alle fronter. Store firmaer og producenter vil gerne ind på markedet som nogle af de første, og derfor forskes der konstant i, hvordan el kan bruges og udnyttes bedst muligt. Det betyder også, at el-buskryddere bliver billigere og lettere tilgængelige, samt at benzindrevne langsomt udfases.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests

Ekspert- og testkilder

Which.co.uk

Which.co.uk. ligger i London og er én af verdens største forbruger- og testmagasiner. Eksperter tester løbende produkter inden for mange forskellige kategorier, hvorefter de skriver anmeldelser af hvert enkelt. Which er abonnementsdrevet, så du er sikret ærlige anmeldelser hver gang.

Which har gennem tiden testet mange forskellige buskryddere, og for at gøre det så let som muligt for dig at finde rundt i dem, er alle 55 blevet samlet på en let og overskuelig liste. Bemærk at Which er en side, der kræver abonnement. Det er muligt at læse det mest nødvendige detaljer, men det er ikke sikkert, du kan få adgang til alle anmeldelser.

Du kan se listen her

Motorsense

Motorsense er en tysk webside, der fokuserer på buskryddere og haveværktøjer. Siden er privat og uafhængigt drevet af Chris Donner, og du kan både læse om produktsamlinger, skæreværktøjer og tests. Ydermere kan du finde rådgivning på siden, så du kan komme godt i gang med din buskrydder.

Motorsense har testet McCulloch B26 buskrydder. Testen og anmeldelsen er udført af ejer af hjemmesiden, Chris Donner, og med en nem og overskuelig gennemgang kan du finde alle de informationer, du kunne have brug for. Siden er på tysk, men kan oversættes til dansk med Google Translate oppe i URL-feltet øverst på siden.

Anmeldelsen er opdateret: februar 2020
Du kan se anmeldelsen her

PriceRunner

PriceRunner har siden 1999 leveret prissammenligninger til forbrugere og opererer primært i Danmark, Sverige og Storbritannien. Siden har over 150 medarbejdere og flere millioner produkter, der hver dag bliver opdateret med nye priser og tilbud.

PriceRunner har lavet en samling over de bedste buskryddere til haven. Med 9 forskellige produkter kan du læse om hver enkeltes styrker og svagheder, og med et simpelt 5-pointssystem er det nemt at finde ud af, hvilke produkter har klaret sig bedst.

Anmeldelsen er opdateret den: 24. februar 2021
Du kan se anmeldelsen her

RunBikeMike

RunBikeMike er en YouTube-kanal, der tester forskellige redskaber og værktøjer til naturen. Kanalen er for folk, der elsker havearbejde, motion, byggeprojekter og gør-det-selv. Kanalen er 4 år gammel og har masser af videoer med alt fra tests til tricks.

RunBikeMike har lavet en dybdegående anmeldelse af STIHL FS131. Anmeldelsen er komplet med demonstration af de forskellige funktioner i et tykt krat, så du bedst muligt kan se, hvordan maskinen fungerer i funktion.

Anmeldelsen er udført den: 23. juli 2020

Du kan se anmeldelsen her

TheSwampStalker

TheSwampStalker er en lille, uafhængig YouTube-kanal, der specialiserer sig i landbrug og maskiner. Det er en side for tekniknørder og folk, der interesserer sig for mekanik, og med videoer af relativ kort længde er der masser at tage fat på.

TheSwampStalker har lavet en anmeldelse af Husqvarna 336FR. Anmeldelsen er på kun 6 minutter og giver fine instrukser til, hvordan buskrydderen bruges, samt hvad der er godt og hvad der er dårligt ved den.

Anmeldelsen er udført den: 14. december 2017

Du kan se anmeldelsen her

My Home Farm

My Home Farm er en YouTube-kanal om landlivet og det, der hør sig til. Kanalen er tilknyttet en hjemmeside og laver videoer af overskuelig længde, hvor du kan se demonstrationer og tests af produkter, før du køber dem.

My Home Farm har anmeldt Ryobi RBC1226I. I anmeldelsen kan du se området, der skal ordnes, samt en demonstration af, hvordan værktøjet fungerer. Det gøres tydeligt, at der er tale om et købt produkt, og du kan dermed regne med, at anmeldelsen er 100% reklamefri.

Anmeldelsen er udført den: 3. juli 2019

Du kan se anmeldelsen her

Gardenersworld.com

Gardenersworld.com er en underside af BBC og licenseret af BBC Studios Distribution. Den engelske side har alt, du kunne ønske dig at vide om havearbejde og -værktøjer, både for hobbygartnere og de mere professionelle.

Gardenersworld.com har anmeldt Stiga 500-serien. Med en omgående stjernebedømmelse er det nemt at få den overordnede score at vide, og videre derfra kan du ganske nemt finde alle de fakta og informationer, der kan give dig det bedst mulige indblik i sidens egentlige mening.

Anmeldelsen er opdateret den: 21. oktober 2019

Du kan se anmeldelsen her

Kundeanmeldelser

Amazon

Amazon er verdens største handelsplatform, både fysisk og digitalt. Firmaet leverer hver dag millioner af varer til et utal af husstande, og her kan du finde alt, du har brug for. De mange produkter på Amazon bedømmes af forbrugere fra hele verden, så du kan få en god idé om, hvad virkelige mennesker synes om dem. Dertil står producenter ofte klar til at svare på spørgsmål via Amazon, simpelthen fordi siden er så stor.

Bemærk, at fordi Amazon er en købsorienteret side, kan anmeldelserne have ændret sig fra det her skrives.

Du kan se anmeldelser for Bosch AFS23-37 her

Du kan se anmeldelser for Husqvarna 336FR her

Du kan se anmledelser for Ryobi RBC1226I her

FAQ

Hvad kan en buskrydder?
En buskrydder kan tage sig af de større og tykkere krat, du skal have fjernet. Når græstrimmer og græsslåmaskine ikke kan klare det, er det en buskrydder, du skal have fat i.
En buskrydder er en maskine ligesom en hækketrimmer eller andet elektronisk haveværktøj. Start motoren og hold maskinen væk fra dig, mens du rydder tykke buskadser.
Hvilken buskrydder skal jeg vælge?
Makita DUR68 er vores premiumvalg, men din ideelle buskrydder kan variere efter dit behov.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

ghost-img

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

McCulloch B26PS - god buskrydder til begyndere i moderne design

AL-KO BC330B - alsidig buskrydder med justerbart dobbelthåndtag

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme