Tvangsblander guide:
2 stærke og effektive tvangsblandere

Baseret på vores research og analyser Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

På grund af manglende opdatering har vi fjernet alle annoncelinks i artiklen.

2 udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag Handytools er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.

Skal du have fat i ordentligt udstyr til dit næste bygge- eller renoveringsprojekt?

Ordentligt udstyr kan i mange tilfælde gøre en stor forskel for resultatet. En tvangsblander kan fx hjælpe dig i den krævende blandeproces. Det sparer i sidste ende dig både tid og en hel del kræfter, der kan gå til projektet i stedet.

Når du anvender en tvangsblander, kan du hurtigt blande beton i store mængder. Du undgår også, at cementblandingen klumber sig sammen, hvilket kan ske, når du anvender håndkraft. Sidst men ikke mindst vil en tvangsblander sikre, at materialet absorberer alt overskydende vand, så din blanding ikke bliver for fugtig.

Hos Handytools går vi selvfølgelig op i at have det rigtige udstyr. Det gælder naturligvis også når det kommer til de lidt større maskiner som blandemaskiner. Derfor har vi været en lang række webshops igennem for at finde de bedste tvangsblandere. I vores test-oversigt ser du et bredt udvalg, så du kan blive inspireret.

OBS: Denne artikel fremhæver lige nu 2 produkter, da de tidligere udvalgte produkter enten er udsolgte eller ikke forhandles mere. Vi er opmærksomme på problemet og er i fuld gang med at lave ny research, så du lige om lidt igen kan få overblikket over de bedste produkter på markedet i dag – de er lige på trapperne.

Vores udvalgte tvangsblandere

ProBuilder betonblander 550W 120L
Lager

ProBuilder betonblander 550W 120L

Billigste tvangsblander Gå til bedste pris
1.874 Kr. hos BygXtra
Læs vores anmeldelse
Lager
Atika Profi blandingsmaskine 700W
Lager

Atika Profi blandingsmaskine 700W

Tvangsblander med størst kapacitet Gå til bedste pris
3.970 Kr. hos LavprisVærktøj
Læs vores anmeldelse
Lager

Seneste ændring:

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

test-guiden

En test-guide, som denne, er en artikel, der analyserer produkter via en gennemgang af bl.a. anmeldelser og tests.

De 2 bedste i test-guiden 2024:

Sådan vurderer og udvælger vi produkterne i artiklen

Vores research team har gennemgået og analyseret markedet for at finde nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med de fleste store forhandlere, og selvom disse kan have indflydelse på udvalget af produkterne til artiklen, beror vores anbefalinger endeligt på redaktionens professionelle, subjektive vurdering af de bedste produkter.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på baggrund af:

  1
 • Eventuelle officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes mening om produktet
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren
 • 5
 • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig. Det er vigtigt at notere, at rækkefølgen af produkter ikke skal forstås som en rangering, men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov, ønsker og prisklasser.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Bemærk, vi har ikke kunne finde uvildige tests i dette emne, og har primært analyseret på kundens egen "test" af produktet i form af alle de kundeanmeldelser, vi har kunne finde om de pågældende produkter, og holdt op imod produktdata og pris.

Billigste tvangsblander test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

ProBuilder betonblander 550W 120L - robust og brugervenlig tvangsblander

Ønsker du en kvalitetsmaskine med gode funktioner, men til en lav pris? ProBuilder betonblander 550W 120L 700175404 vil være et godt valg. Det er en stabil tvangsblander, der kan rumme 120 liter. Den har en god størrelse og en effektiv motor, men den er stadig blandt de billigste i vores oversigt. Der er ingen tvivl om, at tvangsblanderen er godt bygget, og at den vil kunne dække de flestes behov for en tvangsblander.

ProBuilder betonblander 550W 120L
Billigste tvangsblander

Dagens bedste priser og tilbud på ProBuilder betonblander 550W 120L:

 • 120 liter
 • Vægt: 46 kg
 • Stabile gummihjul

Mere om ProBuilder betonblander 550W 120L

SPECIFIKATIONER

 • Energikilde: ledning
 • Volt: 230
 • Watt: 550
 • Rotationer pr. minut: 26
 • Vægt: 46 kg
 • Kapacitet: 120 L
 • Mål: Bredde: 110 cm, Dybde: 69 cm, Højde: 123 cm

Den smarte gule og sorte tvangsblander har et smart og robust design. Den er blandt andet placeret på to massive gummihjul. Det skaber naturligvis god stabilitet, men det bidrager også til, at tvangsblanderen er nem at flytte rundt på. Det giver dig mulighed for altid at placere din nye tvangsblander strategisk i forhold til dit arbejde. Derudover så vejer den 46 kg, hvilket også er i den lave ende af vægtskalaen for de tvangsblandere, vi har udvalgt.

Er du på jagt efter et tvangsblander tilbud eller en billig tvangsblander, er modellen formentlig noget for dig. Den er blandt de billigste modeller i vores oversigt, men den har stadig en lang række gode, stærke kvaliteter.

Den har en stor motor og modsat mange andre lignende produkter en nødstop-knap, så du hurtigt og nemt kan stoppe maskinen og undgå eller begrænse uheld. Den funktion er vi særligt vilde med – især når vi ved, hvilken pris maskinen har.

Fordele og ulemper ved ProBuilder betonblander 550W 120L

Fordele

 • Lav pris
 • Godt bygget
 • Smart, robust design

Ulemper

 • Højlydt
Tvangsblander med størst kapacitet test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Atika Profi blandingsmaskine 700W - god tvangsblander med kraftig motor

Hvis din næste tvangsblander skal være en stor kvalitetsmaskine, så skal du gå med Atika Profi blandingsmaskine 700W 145 liter. Det er, som navnet afslører, en maskine med en kraftig motor og stor kapacitet, hvis det er til mindre behov eller gør-det-selv-projekter. Hvis den skal bruges til større byggepladser eller meget store, krævende opgaver, kan kapaciteten måske blive for lille.

Atika Profi blandingsmaskine 700W
Tvangsblander med størst kapacitet

Dagens bedste priser og tilbud på Atika Profi blandingsmaskine 700W:

 • Kapacitet: 145 L
 • Unikke blandearme
 • Kraftig motor

Mere om Atika Profi blandingsmaskine 700W

SPECIFIKATIONER

 • Energikilde: strøm
 • Vægt: 60 kg
 • Volt: 230
 • Watt: 700
 • Kapacitet: 145 L

Den er blandt vores oversigts kraftigste, største og dyreste maskiner. Det siger også lidt om kvaliteten, der uden tvivl er i top på modellen fra Atika. Det er en af de bedste maskiner til dig, der vil have en stor, robust maskine.

Den har for eksempel et design på blandearmene der gør, at du er sikret en effektiv blanding – hver gang. Den har også kuglelejer ved både tromle og gear, der sikrer at den kører upåklageligt.

Ud over at have en kraftig motor og stor kapacitet, så er den også en af vores oversigts tungeste maskiner. Det er derfor modellen til dig, der ønsker en mere permanent og holdbar løsning, som du kan bruge i lang tid samme sted.

Den står stabilt og har to hjul, så det er muligt at flytte den rundt, men på grund af dens størrelse og vægt kan den være besværlig at flytte rundt med.

Den har desuden også et praktisk drejehjul på siden af maskinen, hvorfra du nemt og brugervenligt kan styre tromlen. Det gør det nemt og enkelt for dig at placere den optimalt for at fylde eller tømme tromlen.

Overordnet set er det en stærk maskine med en særligt kraftig motor. Den er derfor oplagte valg til dig, der skal bruge en stor, stærk kvalitetsblander.

Fordele og ulemper ved Atika Profi blandingsmaskine 700W

Fordele

 • Ideel tvangsblander til måde små og store byggepladser
 • Blandearmenes design sikrer effektiv blanding
 • Kuglelejer ved tromle og gear sikrer god drift
 • Nem at transportere

Ulemper

 • Mindre kapacitet

Cementblander købsguide:

En tvangsblander, cementblander eller blandingsmaskine? Elskede maskiner har mange navne, og de er blandt de større maskiner. Derfor er det, inden du køber en tvangsblander vigtigt, at du gør dig de rigtige overvejelser.

Det ønsker vi selvfølgelig at hjælpe dig med, så du udover vores oversigt ovenfor med vores 6 modeller får en købsguide. Den består af de 5 vigtigste ting, du bør være opmærksom på, når du køber en tvangsblander.

Anvendelse. Hyppigt eller lejlighedsvis? Det er værd at overveje, da det kan være vigtigt at investere i en dyr kvalitetsmaskine, hvis du skal bruge den jævnligt. Hvis det i stedet er til mindre opgaver med længere tid i mellem, kan det i stedet være nok med en billig betonblander.

Prisen. Det er allerede tydeligt i ovenstående, men overvej forud for dit køb hvor dyr en maskine, du ønsker. Det kan være en god ide at holde øje med tvangsblander tilbud.

Energikilde. Elektrisk eller benzindrevet? Det handler om at overveje, hvilken type energi, det giver bedst mening for dig og omgivelserne, at blandemaskinen skal stå i.

Kapacitet. Det er naturligvis også vigtigt, at du er opmærksom på størrelsen af tromlen. Det har betydning for, hvor meget du kan blande af gangen.

Design og robusthed. Den sidste overvejelse er vigtig, da det har stor betydning for, hvor glad du bliver for den. Skal den kunne tages med og anvendes forskellige steder, eller skal den stå et fast sted? Det spørgsmål kan du lade være vejledende for, hvor robust og tung en maskine du skal se efter.

Kilder: advice.manomano.co.ukguide.directindustry.com og paragontools.com.au

Sådan bruger du en tvangsblander

Hvis du har anskaffet dig en tvangsblander, men mangler en step-for-step guide, har vi hjælp. Dog anbefaler vi, at du altid læser vejledningen på de produkter, du anvender.

1. Påfyld vand og blandingsmaterialer. For mange kan det være en fordel af fylde vand i lidt af gangen.

2. Tilslut og start tvangsblander.

3. Lad blanderen køre til blanding er færdig. Sluk herefter blanderen

4. Overfør blandingen fra blanderen til spande eller trillebøre, så du kan transportere materialet til det ønskede sted.

5. Gentag forestående steps, til du har den ønskede mængde.

6. Rengør tvangsblander med vand.

Kilder: wikihow.comdiy-ekstra.co.uk og baseconcrete.co.uk

Hvad er en betonblander?

En betonblander eller tvangsblander er mindre maskiner med en rummelig tromle, hvor blandt andet beton eller cement kan blandes. De kan bruges til at blande store mængder på en hurtig og effektiv måde, som du umuligt vil kunne efterligne ved håndkraft.

Maskinerne findes i forskellige prisklasser og typer. Derfor findes de også til mindre gør-det-selv-projekter, men også til større, krævende jobs.

Det kan også ske, at du er stødt på de forskellige navne; betonblander, blandemaskine, tvangsblander og cementblander. Beton- og cementblander er, som navnet antyder, blandere målrettet til et særligt materiale. En blandemaskine er en overordnet betegnelse for de forskellige maskiner. Under den samlede betegnelse kan der derfor både være maskiner som en betonblander eller cementblander, men det kan også være en tvangsblander.

En tvangsblander er en blandemaskine, som du kan bruge til at blande alle typer materialer. Nogle er mere hårdføre end andre. Du kan derfor med fordel undersøge, hvad den tvangsmaskine, du overvejer, er bedst egnet til. Men generelt vil en tvangsblander kunne anvendes til alle materialer. Er den til gør-det-selv-projekter, hvor du kan komme ud for at skulle bruge forskellige materialer, er det et rigtig godt valg med en tvangsblander.

Kilde: Blog.hss.com

FAQ

Hvilke faktorer skal man overveje, når man ser efter en cementblander?
Du bør overveje kapacitet, størrelse og effektivitet.
Hvad er en tvangsblander?
En maskine som, uden håndkraft, kan blande for eksempel cement, mørtel eller beton.
Hvad er blandingen af sand og cement?
Vi anbefaler, at du bruger de anvisninger, der er beskrevet på materialerne, du bruger.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

ghost-img

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Atika Comet mixer 600W 130 liters - hurtig og effektiv tvangsblander

VidaXL 141165 Cementblander - til gør-det-selv-typen

Scheppach MIX140

T-mech 61528018 Concrete Blower - god tvangsblander til mindre projekter

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme