Bedste Bosch hækkeklipper:
Find den bedste hækkeklipper fra Bosch

Baseret på vores research og analyser Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

På grund af manglende opdatering har vi fjernet alle annoncelinks i artiklen.

5 udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag Handytools er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.

De fleste haveejere vælger at etablere en hæk enten som afskærmning mod villavejen eller som en pryd-dekoration, der hjælper med at inddele haven i forskellige zoner. Når du skal i gang med at klippe hækken, kan du naturligvis vælge at gå i gang med den gode, gamle hækkesaks.

Spørgsmålet er, om du har tålmodighed og kræfter til at klippe hele hækken ved hjælp af manuel kraft? Det er muligt, men mange haveejere ender alligevel med at ty til den noget hurtigere løsning: Hækkeklipperen.

Vi har kigget nærmere på en række forskellige hækkeklippere fra topproducenten Bosch. Vi giver dig vores personlige bud på, hvilke modeller der er nogle af de bedste, herunder de batteridrevne og de elektriske hækkeklippere med ledning.

Vores udvalgte bosch hækkeklippere

Bosch hækkeklipper Advanced HedgeCut 70
Lager

Bosch hækkeklipper Advanced HedgeCut 70

Testvinder Gå til bedste pris
1.450 Kr. hos BygXtra
Læs vores anmeldelse
Lager
Bosch hækkeklipper Universal HedgeCut 50
Lager

Bosch hækkeklipper Universal HedgeCut 50

Bedst til prisen Gå til bedste pris
849 Kr. hos Proshop.dk
Læs vores anmeldelse
Lager
Bosch hækkeklipper AHS 50 LI
Ukendt Lager

Bosch hækkeklipper AHS 50 LI

Udvalgt af Handytools Gå til bedste pris
899 Kr. hos happii.dk
Læs vores anmeldelse
Ukendt Lager
Bosch Advanced HedgeCut 36
Lager

Bosch Advanced HedgeCut 36

Gå til bedste pris
2.209 Kr. hos Silvan
Læs vores anmeldelse
Lager
Bosch Easy HedgeCut 18-45
Ukendt Lager

Bosch Easy HedgeCut 18-45

Gå til bedste pris
568 Kr. hos Verkter
Læs vores anmeldelse
Ukendt Lager

Seneste ændring:

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

test-guiden

En test-guide, som denne, er en artikel, der analyserer produkter via en gennemgang af bl.a. anmeldelser og tests.

De 5 bedste i test-guiden 2024:

What to consider before buying one bosch hækkeklippere

 • Ledning, batteri eller benzin? Hækkeklippere kan fås både til strøm eller benzin. Den ledningsfri og batteridrevne model giver større bevægelsesfrihed, men holder ikke evigt strøm. Ledning og benzin giver lang arbejdstid, men også mere besvær.
 • Hækkens størrelse? Har du kun et lille stykke hæk, eller har du mange, lange og høje hække, der kræver ekstra arbejde? Skal du arbejde længe med hækkeklipperen, bør du overveje vægten og komforten.
 • Hvad er dit budget? Selvfølgelig kan du få både billige og dyre hækkeklippere, og modeller fra Bosch kommer også i forskellige prisklasser. Hvis du ofte skal bruge din hækkeklipper, kan vi anbefale, at du går med en mere professionel model.

arrow-more

Sådan vurderer og udvælger vi produkterne i artiklen

Vores research team har gennemgået og analyseret markedet for at finde nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med de fleste store forhandlere, og selvom disse kan have indflydelse på udvalget af produkterne til artiklen, beror vores anbefalinger endeligt på redaktionens professionelle, subjektive vurdering af de bedste produkter.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på baggrund af:

  1
 • Eventuelle officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes mening om produktet
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren
 • 5
 • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig. Det er vigtigt at notere, at rækkefølgen af produkter ikke skal forstås som en rangering, men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov, ønsker og prisklasser.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Testvinder test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Bosch hækkeklipper Advanced HedgeCut 70 - smart Bosch hækkeklipper med batteri

Bosch Advanced HedgeCut 70 er en elektrisk hækkeklipper med en 10 meter lang ledning. Den er kåret som testvinder hos det engelske testmagasin Which.co.uk og scorer samtidig høje karakterer hos forbrugerne på Amazon, hvor gennemsnitskarakteren ligger på 4,7/5. Det er en kraftfuld hækkeklipper, der passer perfekt til hække med lidt tykkere grene. Den er samtidig 80% mere lydsvag end tidligere modeller.

Bosch hækkeklipper Advanced HedgeCut 70
Testvinder

Dagens bedste priser og tilbud på Bosch hækkeklipper Advanced HedgeCut 70:

 • Kraftfuld hækkeklipper
 • God til tykkere grene
 • 80% mere lydsvag end tidligere modeller

Mere om Bosch hækkeklipper Advanced HedgeCut 70

SPECIFIKATIONER

 • Elektrisk hækkeklipper
 • 10 meter lang ledning
 • 500W
 • 70 cm langt sværd
 • Diamantklinge
 • Tænder med afstand på 34 mm
 • Vægt på 4,1 kg
 • Lydeffektniveau: 93 dB
 • Snitantal pr. minut: 3.400 slag/min

Én af de markante fordele ved den elektriske Bosch Advanced HedgeCut 70 er den store styrke. Den har en motoreffekt på 500W og formår derfor at skære gennem mediumstore til større hække med tykkere grene, f.eks. taks eller bøg. Den har en solid vægt på godt 4 kg og er derfor også en lidt tungere model. Med en elektrisk model med ledning slipper du for at skulle lade batterierne op fra tid til anden.

Modelnavnet ”70” refererer til sværdlængden på 70 cm, hvor tænderne sidder i en afstand af 34 mm og sikrer en præcis trimning.

En anden bonus ved Bosch Advanced HedgeCut 70 er, at den i forhold til tidligere modeller er 80% mere lydsvag. Det er en særlig stor gevinst, hvis du f.eks. ønsker at tage større hensyn til naboerne.

Handytools' vurdering

Bosch Advanced HedgeCut 70 er en model til dig, der går efter den elektriske hækkeklipper. Du skal tage med i dine overvejelser, at ledningen er 10 meter lang. Ligger hækken længere væk fra huset, skal du i gang med kabeltromler. Du får derfor ikke den helt samme bevægelsesfrihed som med de ledningsfrie modeller.

Til gengæld får du en meget kraftfuld model, der har imponeret både testpaneler og forbrugere. Prismæssigt ligger den på et fornuftigt niveau. Ét af de største minusser er vægten på små 4 kg, om end Bosch har lagt stor vægt på at udvikle et ergonomisk design.

Fordele og ulemper ved Bosch hækkeklipper Advanced HedgeCut 70

Fordele

 • God afstand på tænderne
 • Langt sværd
 • Giver en præcis trimning

Ulemper

 • Tungere model på små 4 kg
Bedst til prisen test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Bosch hækkeklipper Universal HedgeCut 50 - god lydsvag hækkeklipper

Bosch Universal HedgeCut 50 er i familie med Bosch Advanced HedgeCut 70, og på mange punkter ligner de to hækkeklippere hinanden. HedgeCut 50 er dog en lidt mindre og billigere hækkeklipper, der passer bedst til mediumstore hække, mens den større model har en lille smule mere kraft til tykkere grene.

HedgeCut 50 er førstevalget hos Computerbild.de, når det kommer til pris versus ydelse. Hækkeklipperen er desuden kåret som Best Buy hos engelske Which.co.uk, mens forbrugerne på Amazon har vurderet den til 4,7 på en 5-trins skala.

Bosch hækkeklipper Universal HedgeCut 50
Bedst til prisen

Dagens bedste priser og tilbud på Bosch hækkeklipper Universal HedgeCut 50:

 • Allround hækkeklipper
 • Lydsvag
 • Godt valg til mediumstore hække

Mere om Bosch hækkeklipper Universal HedgeCut 50

SPECIFIKATIONER

 • Elektrisk hækkeklipper
 • 10 meter lang ledning
 • 480W
 • 50 cm langt sværd
 • Diamantklinge
 • Tænder med afstand på 26 mm
 • Vægt på 3,5 kg
 • Lydeffektniveau: 91 dB
 • Snitantal pr. minut: 3.400 slag/min

Bosch Universal HedgeCut 50 er en elektrisk hækkeklipper, og den leveres med en 10 meter lang ledning. Motoreffekten ligger på 480W, hvilket er ideelt til beskæring af de mellemstore hække.

Du kan opnå en ret præcis trimning takket være en afstand på 26 mm mellem tænderne og et 50 cm langt sværd.

Som 70 Advanced-modellen er Bosch Universal HedgeCut 50 karakteriseret som en lydsvag maskine, hvor lydniveauet ligger omkring 80% lavere end andre konkurrerende topmodeller.

En klar fordel, hvis du skal klippe hæk i et tætbefolket område – eller blot er træt af larmende maskiner.

Handytools' vurdering

Der er som sagt en række ligheder mellem Bosch Universal HedgeCut 50 og Bosch Advanced HedgeCut 70. Den eneste reelle forskel ligger i, at 50-modellen er billigere, lettere og lidt mindre kraftfuld, hvilket afspejler sig i de tekniske specifikationer. Du bør derfor overveje dit reelle behov.

Har du en mediumstor hæk, er 50-modellen givetvis et ideelt valg; den er god til en allround brug. Ved du derimod, at din hæk er ret kraftig og består af meget tykke grene, kan det være værd at gå op til den lidt større model.

Bosch Universal HedgeCut 50 kan være lidt langsommere, når den skal skære gennem de tykkere grene.

Begge modeller klarer sig imidlertid fremragende hos både testpaneler og forbrugere, hvilket vidner om den høje kvalitet.

Fordele og ulemper ved Bosch hækkeklipper Universal HedgeCut 50

Fordele

 • Let hækkeklipper
 • Lydsvag
 • Nem at bruge

Ulemper

 • Kan være lidt langsommere, når det kommer til tykkere grene
Udvalgt af Handytools test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Bosch hækkeklipper AHS 50 LI - effektiv letvægtsklipper

Bosch AHS 50 LI er til dig, der går efter en batteridreven hækkeklipper. Med en lang batteritid og et let design på små 2 kg får du en særdeles let håndterlig maskine, der gør det til en leg at få klippet hækken i en fart.

Hækkeklipperen er topscorer hos det engelske Which.co.uk, hvor den bliver vurderet som et Best Buy – en titel der kun tildeles de allerbedste maskiner i kategorien. Forbrugerne på Amazon følger trop med en karakter på 4,7/5.

Bosch hækkeklipper AHS 50 LI
Udvalgt af Handytools

Dagens bedste priser og tilbud på Bosch hækkeklipper AHS 50 LI:

 • Batteridreven model
 • Lang batteritid
 • Let design

Mere om Bosch hækkeklipper AHS 50 LI

SPECIFIKATIONER

 • Batteridreven hækkeklipper
 • 18V batteri
 • Batteritid op til 80 minutter
 • Kan oplades på 60 minutter
 • 50 cm langt sværd
 • Tænder med afstand på 20 mm
 • Diamantklinge
 • Vægt på 2,5 kg
 • Snitantal pr. minut: 2.600 slag/min

Mange forbrugere går bevidst efter de batteridrevne hækkeklippere, da de er uden ledning og derfor giver større bevægelsesfrihed. Du skal blot være OBS på at få ladet batteriet op, så det er klar til brug.

Bosch AHS 50 LI har en rigtig god batteritid på op til 80 minutter, og det tager op til en time at lade batteriet op. Der medfølger dog hverken batteri eller oplader til AHS 50 LI. Har du allerede et af Boschs Power For All-batterier, kan du benytte det til din nye hækkeklipper.

Hækkeklipperen er bygget op om teknologien Anti-Blocking System, så du kan arbejde uforstyrret. Den har et 50 cm langt sværd, hvor tænderne sidder i en afstand af 20 mm.

Handytools' vurdering

Bosch hækkeklipper AHS 50 LI vil være et godt valg til dig, der søger en hækkeklipper til den mediumstore have med grene op til 2,5 cm. Den diamantformede klinge giver præcise snit hver eneste gang.

Rent prismæssigt er den batteridrevne Bosch AHS 50 LI lidt billigere end andre elektriske modeller. Sådan forholder det sig ofte på markedet, hvilket har bidraget til batterimodellernes store popularitet.

Den store gevinst ved Bosch AHS 50 LI er, at den er ganske let og har en batteritid i den høje ende. Du skal dog være bevidst om, at den ikke er lige så kraftfuld som de elektriske, og den kan have problemer med bl.a. nåletræshækken. Der er medfølger ikke batteri eller oplader, så det bliver du nødt til at lægge oveni prisen.

Fordele og ulemper ved Bosch hækkeklipper AHS 50 LI

Fordele

 • Ligger godt i hånden med det velafbalancerede design
 • Anti-Blocking System
 • Brugervenlig hækkeklipper

Ulemper

 • Kan have problemer med nåletræshække og lignende

Bosch Advanced HedgeCut 36 - hækkeklipper med en rigtig god batterilevetid

HedgeCut-serien fra Bosch indeholder batteridrevne hækkeklippere. Takket være et 36V batteri og en batteritid på ca. halvanden time kan du med Bosch Advanced HedgeCut 36 sagtens give dig i kast med de større hække på matriklen. Det er ikke den mest kraftfulde, hvis du sammenligner med andre lignende modeller, men den klarer sig stadig flot i diverse tests.

Dagens bedste priser og tilbud på Bosch Advanced HedgeCut 36:

 • God til større hække
 • Batteritid på halvanden time
 • 36V batteri

Mere om Bosch Advanced HedgeCut 36

SPECIFIKATIONER

 • Batteridreven hækkeklipper
 • 36V batteri
 • Batteritid op til 90 minutter
 • Kan oplades på 45 minutter
 • 54 cm langt sværd
 • Tænder med afstand på 20 mm
 • Diamantklinge
 • Vægt på 3,6 kg
 • Snitantal pr. minut: 2.000 slag/min

Med Bosch Advanced HedgeCut 36 får du et godt bud på en effektiv batteridreven hækkeklipper, hvor du på ingen måde skal bekymre dig om ledninger, der bliver skåret over ved et uheld. Du har en god rækkevidde, og med et fuldt opladet batteri kan du klippe hæk i omkring halvanden time.

Hækkeklipperen har en god sværdlængde på 54 cm og en tandafstand på 20 mm, så du kan sikre dig en forholdsvis effektiv klipning. Du kan beskære grene, der har en tykkelse på op til 25 mm.

HedgeCut 36 er bygget op om flere forskellige teknologier, som hjælper dig i arbejdet. Det tæller bl.a. et Anti-Blocking System og Quick-Cut Technology samt en integreret knivbeskyttelse, når du klipper hæk omkring mure og tæt nede ved jorden.

Samtidig får du glæde af en diamantklinge, der byder på schweizisk præcision.

 

Handytools' vurdering

Rent prismæssigt ligger HedgeCut 36 på nogenlunde samme niveau som Bosch AHS 50 LI. Rent performancemæssigt præsterer hækkeklipperen ikke i top, når den bliver sammenlignet med andre lignende modeller. Den er f.eks. også næsten 1 kg tungere end Bosch AHS 50 LI.

Præcis som med Bosch AHS 50 LI medfølger der hverken oplader eller batteri. Det er ting, der skal købes separat, hvis du ikke allerede har kompatible Bosch-enheder i dit værktøjssortiment.

Du får dog stadig en god og gedigen hækkeklipper til den store hæk, og den klarer sig pænt i de forskellige bedst i test-oversigter.

Fordele og ulemper ved Bosch Advanced HedgeCut 36

Fordele

 • Quick-Cut Technology
 • Anti-Blocking System
 • Velafbalanceret design

Ulemper

 • Underpræsterer en smule, når man kigger på hækkeklipperens kraft

Bosch Easy HedgeCut 18-45 - hækkeklipper med lav pris og lav vægt

Hvis dit mål er at finde en billig, let og batteridreven hækkeklipper til den mindre hæk med tyndere grene, kunne du meget nemt falde for Bosch Easy HedgeCut 18-45. Forvent dig ikke en række avancerede funktioner, men primært en god effektivitet og batteritid på omkring en time. Det er en maskine, der placerer sig pænt i forskellige tests. Hos engelske Which.co.uk scorer den 71%, mens den placerer sig på en samlet 7. plads hos Pricerunner.dk.

Dagens bedste priser og tilbud på Bosch Easy HedgeCut 18-45:

 • Ideelt valg til mindre hække
 • God batteritid på omkring en time
 • Prisvenlig model

Mere om Bosch Easy HedgeCut 18-45

SPECIFIKATIONER

 • Batteridreven hækkeklipper
 • 18V batteri
 • 45 cm langt sværd
 • Tænder med afstand på 15 mm
 • Vægt på 2,3 kg
 • Snitantal pr. minut: 2.400 slag/min

Bosch Easy HedgeCut 18-45 er en batteridreven hækkeklipper, der har et kompakt design og passer allerbedst til de mindre hække. Ifølge Pricerunners testpanel får maskinen en smule problemer ved tykkere grene over 0,5 cm og mister sit naturlige flow.

Prisen taget i betragtning får du en rigtig god batteritid på omkring en times tid. Den ligger samtidig godt i hånden med vægten på lidt over 2 kg og det velafbalancerede design. Det er til trods for, at håndtagene er fremstillet af plastic og ikke er med gummi.

Som nævnt er Bosch Easy HedgeCut 18-45 en ret enkel hækkeklipper uden avancerede teknologier. Den har dog Anti-Blocking System og en integreret knivbeskyttelse. Den har et 45 cm langt sværd og en afstand mellem tænderne på 15 mm.

Handytools' vurdering

Dette er et udemærket valg til dig, der søger en basismodel uden alverdens finesser. Har du en hæk med lidt tykkere grene, bør du vælge en anden model. Det er dog en maskine, der vinder terræn på sin fremragende pris, lave vægt og forholdsvise fine batteritid. Du skal være opmærksom på, at hækkeklipperen ikke leveres med batteri, men kan anvendes med batterierne i Power For All-serien.

Fordele og ulemper ved Bosch Easy HedgeCut 18-45

Fordele

 • Kompakt design
 • Kort sværd – nemt at styre
 • Lydsvag hækkeklipper

Ulemper

 • Mindre kraft

Skal du vælge den elektriske, batteridrevne eller benzindrevne model?

Det kan godt være lidt af en udfordring at vælge den rigtige hækkeklipper, da der findes flere former for modeller på dagens marked. Du skal derfor vide lidt om, hvad du går efter – og hvad der reelt set er behov for til netop dine forhold.

Én af de store fordele ved benzindrevne hækkeklippere er, at de er meget kraftfulde og derfor gode til en tættere hæk med tykkere grene. De er også uden ledning. Omvendt larmer de en del, ligesom de er en smule tungere og kræver mere vedligeholdelse. Du skal samtidig indregne udgiften til brændstof.

Det gode alternativ er den batteridrevne model – ligeledes uden ledning. Typen er mindre kraftfuld, men larmer derfor også noget mindre, hvilket kan være en vigtig faktor for naboernes skyld. Du får stadig fuld bevægelighed ligesom med den benzindrevne model. Du har dog ikke oceaner af driftstid med en batteridreven hækkeklipper, da den skal oplades fra tid til anden. Har du ikke nok batterilevetid, risikerer du derfor at gå i stå midt i hækkeklipningen.

Vil du slippe for at fylde på med benzin eller oplade batterier i tide og utide, skal du over i de elektriske hækkeklippere med ledning. Til gengæld skal du altid have et øje på, hvor ledningen befinder sig. Selv erfarne haveejere har prøvet at klippe ledningen over ved et uheld. Samtidig giver ledningens længde en naturlig begrænsning i rækkevidden. Derfor passer de bedst til den mindre have uden alt for mange buske og lignende, der kan gribe fast i ledningen.

Både den batteridrevne og benzindrevne hækkeklipper er gode valg til dig, der har en hæk, der ligger et stykke væk fra huset. Det kan blive et problem at få den elektriske ledning til at nå hele vejen. De elektriske hækkeklippere er til gengæld ofte de letteste på markedet, da der hverken er behov for benzinmotor eller et tungere batteri. Vægten spiller en vigtig rolle, hvis du skal klippe længe – eller oppe i højderne.

Kilder: Bosch.diy.comLawnsmowersdirect.co.uk og Diy.com

Andre vigtige faktorer

Er dit ønske at lægge alle kortene på den batteridrevne model, skal du være OBS på, om der medfølger et batteri. Ved flere modeller fra f.eks. Bosch, Ryobi og andre store mærker på markedet medfølger der ikke altid et batteri, fordi du kan bruge ét standardbatteri til mange produkter fra samme serier. Du kan derfor skifte rundt på batteriet alt efter, hvilken maskine du skal bruge. Har du allerede et Bosch-batteri, kan det derfor være en idé at tage et kig på, om du kan bruge det til din nye hækkeklipper.

Omvendt kan du ved de batteridrevne hækkeklippere også vælge at tilkøbe et ekstra batteri. Så har du altid ét på lager, der er opladet og klar til brug. Mange af de bedste batteridrevne hækkeklippere kan have en driftstid på op til 90 minutter og en opladningstid på 45-60 minutter, men naturligvis kan det afhænge meget af den enkelte model.

Har du reelt set brug for en hækkeklipper?
Hækkeklippere er effektive og smarte, men har du ”kun” mindre buske i din have, kan du måske overveje, om du reelt set har behov for en hækkeklipper.

Et godt alternativ til hækkeklipperen er de såkaldte multitools med udskiftelige hoveder eller en busk-/græsklipper, der passer særligt godt til trimning af netop buske.

Går du målrettet efter en hækkeklipper, så husk også at tage et kig på elementer som tilbehør såsom teleskopskaft, længden på hækkeklipperens sværd, tændernes afstand og sikkerhedsfunktioner. Det gør, at du får en løsning, der er bedst egnet til dine haveforhold.

Kilder: Which og Mcculloch.com

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests.

Ekspert- og testkilder

Which.co.uk

Which.co.uk ligger i London og er ét af verdens største forbruger- og testmagasiner. Eksperter tester løbende produkter inden for mange forskellige kategorier, hvorefter de skriver anmeldelser af hvert enkelt.

Det engelske magasin har testet i alt 67 hækkeklippere, der er blevet udsat for ugelange tests, udført af eksperter på området. De er bl.a. blevet testet på 3 forskellige hæktyper, ligesom der er blevet taget højde for hastighed, funktioner, støjniveau og brugervenlighed med mere. Which.co.uk har testet hovedparten af Bosch-modellerne på vores liste, og den samlede testvinder blev Bosch Advanced HedgeCut 70.

Du kan se testen her

Computerbild.de

Computerbild er en tysk webportal, hvor du bliver præsenteret for nyhedsartikler og testartikler, der omhandler specifikke teknologiske produkter. Det er en af Tysklands største, og den figurerer derfor som en yderst pålidelig kilde.

Bosch Universal HedgeCut 50 indgår i testsammenligningen af hækkeklippere på Computerbild.de. Den bliver sammenlignet med andre modeller på punkter som bladlængde, ergonomi, ydelse og skæreevne. HedgeCut 50 bliver vurderet som den bedste hækkeklipper, når det kommer til forholdet mellem pris og ydelse. Den bliver klassificeret som ”gut”, mens testvinderen HedgeCut 55 fra Bosch har modtaget vurderingen ”sehr gut”.

Testen er opdateret: juni 2021
Du kan se testen her

Pricerunner.dk

Pricerunner.dk er en særdeles kendt sammenligningsportal – den største på det danske marked. Ved at søge på et bestemt produkt kan du få adgang til nettets bedste priser. Samtidig kan du nærstudere såvel brugeranmeldelser som Pricerunners egne tests.

Pricerunner har testet i alt 12 hækkeklippere, heriblandt Bosch Easy HedgeCut 18-45. Den placerer sig i det bløde midterfelt med en 7. plads. Den bliver betegnet som en fin og billig, men også meget enkel hækkeklipper. Hækkeklipperne er testet på 3 forskellige hæktyper, herunder den klassiske ligusterhæk. Parametre som ergonomi, brugervenlighed, sikkerhed, pris og ydeevne har spillet ind på den endelige rangering af produkterne.

Testen er opdateret den: 16. marts 2021
Du kan se testen her

Bosch.diy.com

Boschs website giver via deres DIY-portal gode idéer, hvordan du kommer i gang med at bruge de forskellige Bosch-maskiner, hvis funktioner også bliver uddybet på websitet. Vi har hentet inspiration fra Boschs gennemgang til, hvordan du bedst muligt trimmer din have med en Bosch hækkeklipper.
Du kan se artiklen her

Lawnmowersdirect.co.uk

Lawnmowers Direct gik i luften tilbage i 1999, og det engelske website har sit primære fokus på græsslåning og de dertilhørende maskiner. Vi har anvendt deres artikel vedrørende ting, du bør vide inden dit køb af en hækkeklipper. Artiklen tjener som en god begynderguide.
Du kan se artiklen her

Diy.com

På websitet Diy.com får du en række gode idéer til, hvordan du kan håndtere forskellige projekter i såvel have som bolig. Vi har primært fokuseret på websites købsguide til dig, der står over for at skulle vælge en hækkeklipper og bl.a. skal vælge mellem den batteridrevne og elektriske model med ledning.
Du kan se artiklen her

Mcculloch.com

Mcculloch.com er websitet for den kendte amerikanske virksomhed Mcculloch, der har produceret forskellige former for værktøjer i en årrække. De står bl.a. bag den revolutionerende kædesav 3-25. Vi har benyttet Mccullochs gennemgang af gode tip til køb af en hækkeklipper.

Du kan se artiklen her

Kundeanmeldelser

Amazon

Amazon er en af verdens mest velkendte e-handelsplatforme og tilbyder et uhyre bredt udvalg af forbrugsvarer til et globalt publikum.

Kunderne kan på Amazon give en bedømmelse ud af 5 stjerner og skrive en kommentar. Naturligvis er anmeldelserne subjektive, men gennemsnitskarakteren baseret på en 5-trins karakterskala giver et ret godt billede af, hvordan produktet præsterer i reelle hverdagssituationer. Vi har som et supplement til ekspertanmeldelserne i testmagasinerne valgt at inddrage brugeranmeldelser fra Amazon for 5 Bosch hækkeklippere.

Du kan se anmeldelserne af Bosch Advanced HedgeCut 70 herDu kan se anmeldelserne af Bosch Universal HedgeCut 50 her
Du kan se anmeldelserne af Bosch AHS 50 LI her
Du kan se anmeldelserne af Bosch Advanced HedgeCut 36 her
Du kan se anmeldelserne af Bosch AHS 55-26 her

FAQ

Ja, Bosch er et af de absolutte topmærker inden for ledningsfrie hækkeklippere og har et bredt sortiment.
Hvad skal jeg overveje, inden jeg køber en hækkeklipper fra Bosch?
Overvej grundigt, hvilken type hækkeklipper du søger. En batteridreven, elektrisk med ledning eller en benzindreven? Går du efter Boschs batteridrevne hækkeklippere, bør du være OBS på, om der medfølger et batteri.
Hvor lang tid tager det at oplade en batteridreven hækkeklipper fra Bosch?
Flere af de bedste batteridrevne hækkeklippere kan have en driftstid på op mod halvanden time, mens opladningstiden ligger på omkring 45-60 minutter. Det varierer dog utroligt meget, så du bør altid læse brugsvejledningen.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

ghost-img

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Bosch AHS 55-26

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme