Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Hold varmen:
Vores bud på de bedste varmekanoner til de kolde tider

Baseret på vores research og analyser Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund research..., men vi afgrænser os primært til produkter tilgængelige på prisportaler eller annonceplatforme. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Oplistningen er ikke et udtryk for en rangering af produkter, og annonceaftaler kan påvirke placeringen og udvælgelsen af vores produkter – læs mere her. Læs mere

udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag Handytools er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.

Varmekanonen har mange smarte funktioner og kan bruges til både hverdag og fest. Skal du holde konfirmation i haven i forårsmånederne, kan du sørger for at dine gæster ikke går tidligt hjem, fordi de fryser.

Bliver der hurtigt koldt i værkstedet eller ude i garagen, så er varmekanoner også en hurtig måde at opvarme et lille rum.

For at hjælpe dig med at finde den helt rigtige varmekanon til dine behov, har vi udvalgt en række modeller, hvor du finder nogle af de smarteste og bedste varmekanoner på markedet.

OBS: Denne artikel fremhæver lige nu 1 produkt, da de tidligere udvalgte produkter enten er udsolgte eller ikke forhandles mere. Vi er opmærksomme på problemet og er i fuld gang med at lave ny research, så du lige om lidt igen kan få overblikket over de bedste produkter på markedet i dag – de er lige på trapperne.

Vores udvalgte varmekanoner

KGK Varmekanon Mizar 20

Redaktionens anbefaling Gå til bedste pris Læs vores anmeldelse
test-guiden

En test-guide, som denne, er en artikel, der analyserer produkter via en gennemgang af bl.a. anmeldelser og tests.

De bedste i test-guiden 2024:

Sådan vurderer og udvælger vi produkterne i artiklen

Vores research team har gennemgået og analyseret markedet for at finde nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med de fleste store forhandlere, og selvom disse kan have indflydelse på udvalget af produkterne til artiklen, beror vores anbefalinger endeligt på redaktionens professionelle, subjektive vurdering af de bedste produkter.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på baggrund af:

  1
 • Eventuelle officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes mening om produktet
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren
 • 5
 • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig. Det er vigtigt at notere, at rækkefølgen af produkter ikke skal forstås som en rangering, men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov, ønsker og prisklasser.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Bemærk, vi har ikke kunne finde uvildige tests i dette emne, og har primært analyseret på kundens egen "test" af produktet i form af alle de kundeanmeldelser, vi har kunne finde om de pågældende produkter, og holdt op imod produktdata og pris.

Redaktionens anbefaling test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

KGK Varmekanon Mizar 20 - kompakt og effektiv varmekanon

Vi på redaktionen har fundet vores klare favorit blandt de udvalgte varmekanoner. Set i forhold til den kompakte størrelse, er den effektiv til at opvarme et rum på mellem 350 og 480 m3.

Har du brug for en varmekanon til at opvarme festteltet, drivhuset eller byggepladsen, så er modellen et oplagt valg. Til ethvert formål er det ideelt med en lille og betjeningsvenlig maskine, der er kraftfuld nok til at varme de fleste rum op.

KGK Varmekanon Mizar 20
Redaktionens anbefaling

Dagens bedste priser og tilbud på KGK Varmekanon Mizar 20:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Kompakt
 • Transportabel
 • Betjeningsvenlig

Mere om KGK Varmekanon Mizar 20

SPECIFIKATIONER

 • 22 KW
 • 500 m3/t
 • 20 L tank
 • Længde: 790
 • Bredde: 265
 • Højde: 500

Den største fordel ved maskinen er dens kompakte design. Det gør det nemt at transportere den frem og tilbage fra byggepladsen eller til laden eller stalden.

Den er også nemt at stille op i festteltet, når det hen på aftenen, når det bliver køligere.

Til privatbrug er det en praktisk maskine, der heller ikke fylder meget, når den ikke er i brug. Samtidigt er den kraftfuld nok til at blive brugt på professionelt niveau.

Mizar 20 modellen er en varmekanon på el, der fungerer ved at lave forbrændingsluft. Almindelig luft blandes i forbrændingsluften, og det blæses samlet ud som opvarmet luft, så den generelle temperatur stiger. Den skal tilkobles en almindelig stikkontakt, hvilket dog begrænser, hvor varmekanonen kan bruges.

KGK har med Mizar 20 givet deres bud på en varmekanon til en overkommelig pris. Det generelle prisleje på varmekanoner kan være meget svingende, og det er muligt at finde priser både helt ned til omkring 500 kr. og op til over 15.000 kr. for en maskine.

Der er til en vis grad sammenhæng mellem kvalitet og pris indenfor varmekanoner, og i den helt billige ende skal du ikke forvente meget. Mizar 20 er dog alle pengene værd; den er effektiv i brug og lever op til de forventninger, vi har til en god varmekanon.

Fordele og ulemper ved KGK Varmekanon Mizar 20

Fordele

 • Kompakt
 • Transportabel
 • Betjeningsvenlig

Ulemper

 • Kræver ventileret rum

Vælg den bedste varmepistol

Varmekanonens lillebror varmepistolen kan også opfylde mange behov både til privat og professionelt brug. Den har nogle lidt andre fordele, men er et godt redskab i ethvert værksted. Det er mindst lige så komplekst at finde den rigtige varmepistol, og derfor har vi samlet en lille miniguide til, hvordan du finder den bedste varmepistol.

Elektrisk eller gas?

Hvis du skal bruge varmekanon indenfor med en stikkontakt inden for rækkevidde, er elektriske udgaver et godt valg. Har du behov for at tage den med udenfor, hvor det kan være sværere at komme til strøm, er det mere oplagt at vælge en varmepistol der er drevet af gas.

Temperaturkontrol

Nogle arbejdsopgaver kan kræve specifikke temperaturer, og det er langt nemmere at styre med temperaturkontrol.

Dyser

Til de præcise opgaver er en smal dyse mest effektiv. Du kan nemmere undgå at ramme fingrene med de høje temperaturer.

Formålet

Er det gør-det-selv-projektet, der indimellem kræver en varmepistol, eller skal du bruge værktøjet hver dag? Det kan betale sig at investere i et kvalitetsværktøj, hvis du skal benytte det ofte.

Størrelsen af projektet kan også være afgørende for, hvilken varmepistol der er bedst egnet. Skal du fjerne maling på vindueskarme, hvor det er svært at komme til, så er det en fordel med en varmepistol, der ikke vejer for meget. Det kan dog gå på kompromis med, hvor kraftfuld varmeevne apparatet har.

Kilder: tooled-up.com og bobvila.com

Hvordan bruger jeg en varmepistol?

En varmepistol fungerer på samme måde som en hårtørrer – bare meget mere kraftfuld.

Den drives oftest af enten gas eller el, og når den er tilsluttet sin forsyningskilde, er det bare at tænde på knappen og så kommer der varmt luft ud. Præcis som med en hårtørrer kan du nemt vende hovedet af varmepistolen i den retning, du ønsker den varme luft.

En af de hyppigste projekter, en varmepistol anvendes til, er at fjerne maling. Varmepistolen holdes i en vinkel på 45 grader på det malede materiale i få sekunder. Når malingen begynder at boble, kan den skrabes væk med en spartel.

Det er en effektiv metode til at fjerne for eksempel gammel maling på en dør eller i vindueskarme. Vær altid forsigtig, når du bruger en varmepistol. Der kan opstå farlige situationer, hvis ikke værktøjet bliver håndteret korrekt.

Kilder: diydoctor.org.uk og wikihow.com

FAQ

Hvad skal jeg overveje før jeg køber en varmekanon?
Den rigtige varmekanon afhænger af dit behov, og hvilket formål du skal bruge den til.
En varmekanon er ideel til at varme rum op hurtigt. De kan fås i flere forskellige versioner, der passer til forskellige antal kvadratmeter. De kører enten på strøm eller gas.
Hvordan bruger jeg sikkert en varmekanon?
En varmekanon bør altid stå sikkert og plant. Der skal være plads omkring kanonen, så der ikke er risiko for, at brandbare materialer kan antænde. Følg sikkerheds anvisningerne i brugsanvisningen.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme