Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Test-oversigt:
De bedste multislibere ifølge brugere og eksperter

Baseret på vores research og analyser Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund research..., men vi afgrænser os primært til produkter tilgængelige på prisportaler eller annonceplatforme. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Oplistningen er ikke et udtryk for en rangering af produkter, og annonceaftaler kan påvirke placeringen og udvælgelsen af vores produkter – læs mere her. Læs mere

udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag Handytools er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.

Det er blevet populært at kaste sig ud i gør-det-selv-projekter. Der er også en helt særlig følelse forbundet med at skabe noget selv, og eksempelvis sætte sit eget præg på møblerne i hjemmet. En multisliber kan være et uvurderligt værktøj i værktøjskassen, som kan hjælpe med at realisere både mindre og større projekter. Maskinen er trekantformet og derfor god til at slibe hjørner og flader.

I vores store oversigt har vi samlet 6 af de bedste multislibere på markedet ifølge brugere og eksperter. Du kan læse  om specifikationer, fordele og ulemper, og endelig finde en multisliber, som passer til dine behov.

Seneste ændring:

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

Sådan vurderer og udvælger vi produkterne i artiklen

Vores research team har gennemgået og analyseret markedet for at finde nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med de fleste store forhandlere, og selvom disse kan have indflydelse på udvalget af produkterne til artiklen, beror vores anbefalinger endeligt på redaktionens professionelle, subjektive vurdering af de bedste produkter.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på baggrund af:

  1
 • Eventuelle officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes mening om produktet
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren
 • 5
 • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig. Det er vigtigt at notere, at rækkefølgen af produkter ikke skal forstås som en rangering, men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov, ønsker og prisklasser.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Hvad skal du overveje, før du køber et multislibere

 • Pris: Hvis du er nybegynder indenfor gør-det-selv-disciplinen har du ikke nødvendigvis brug for den dyreste multisliber. Skal du bruge en sliber til professionelt brug, kan det være en god idé at investere i en dyrere maskine. Du kan også finde gode multisliber tilbud, hvor du kan finde kvalitetsslibere til en skarp pris.
 • Størrelsen på projektet: Der kan stor forskel på, om du skal bruge en sliber til et mindre projekt eller et større projekt. I vores test finder du både multislibere som egner sig godt til små opgaver og større opgaver.
 • Ledning eller ej: Nogle multislibere er udstyret med ledning, mens andre er ledningsfrie. Det kan være en fordel at investere i en ledningsfri sliber, fordi den gør dig mere fri til at bevæge sig rundt. Du kan bruge multisliberen til mange forskellige projekter. Det er derfor op til dig, at finde en maskine, som passer til dine ønsker.

arrow-more

Det skal en værktøjskasse for begyndere indeholde

Værktøj til at samle ting
Det kan være en fordel at have en hammer, et skruetrækkersæt og et unbrako-nøglesæt til at samle skabet. Det kan også være en fordel at investere i en papegøjetang og en svensknøgle, så du blandt andet kan fikse vandhanen. En enhåndstvinge kan også være god til at spænde to emner sammen, når du arbejder alene.
Værktøj til at måle
Der findes mange projekter i hjemmet, hvor det er en god idé at have måleudstyret i orden. Her kan det være en fordel at anskaffe en tommestok, et båndmål og et vaterpas. Værktøjerne hjælper dig med at måle præcist op til projektet.
Værktøj til at hænge ting op
Hvis du skal hænge et nyt billede op på væggen, er det en fordel at investere i en boremaskine med bor og bits. Det kan også være en god idé at anskaffe en borehammer, hvis du bor i et betonbyggeri.
Værktøj til at male
Hvis du skal male væggen, kan det være en god idé at anskaffe ruller og pensler. Det kan også være en fordel at investere i en håndspartel, så du kan spartle hullerne i væggen.
Værktøj til at skære med
Det kan være en god idé at investere i en stiksav og en håndsav til de små projekter i hjemmet. Med en håndsav og en stiksav kan du klare de fleste opgaver.
Værktøj til at slibe
Hvis du skal slibe store flader, kan du få hjælp af en excentersliber eller en multisliber. En Makita multisliber kan komme ind i de mest kringlede kroge, fordi den er udformet som en trekant. Det kan derfor være et værdifuldt værktøj i værktøjskassen.

Værktøj til at skille ting ad
Du kan bruge koben, knibtang eller skævbider til at skille ting ad. Det kan være, at sømmet er bøjet, eller at skabet skal skilles ad.

De forskellige værktøjer kan være uvurderlige i værktøjskassen, når du skal lave gør-det-selv projekter.

En multisliber kan anvendes til mange DIY-projekter

En multisliber kan bruges til mange forskellige DIY-projekter i hjemmet. Du kan nemt og enkelt bruge en multisliber, hvis du drømmer om at give dit gamle skab en opgradering med en ny farve.

En multisliber er mere kompakt end andre slibemaskiner. Den er derfor nemmere at styre, så du kan slibe skabet mere præcist. Multisliberen er også formet som en trekant, så du kan nå helt ud i hjørnerne med sliberen.

Det er en god idé at slibe træmøblerne inden du maler dem. Når træmøblerne bliver slebet, hænger malingen bedre fast på træet. Efter slibningen kan du fjerne støvet med en håndstøvsuger. Når skabet er færdigslebet, kan du male det i din yndlingsfarve.

Multisliberen kan bruges til mange af dine kreative projekter. Det handler derfor bare om at kaste sig ud i projektet. Beskrivelse af kilder og tests

Hvis du allerede er interesseret i en multisliber, så kan det være, du måske også vil være interesseret i vores guide til vådslibere, hvor vi har fundet nogle i alle prisklasser.

Beskrivelse af kilder og tests

OBS: Selvom følgende kilder har været anvendt i forbindelse med artiklen siden publicering, kan der som følge af udgåede/slettede produkter være kilder, der ikke længere anvendes. Det skyldes tekniske problemer, og vi arbejder lige nu på at forbinde alle henvisninger til kilder med reference, samt slette gamle kilder (April 2024).

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests

Ekspert- og testkilder

Testberichte.de

Testberichte.de er et tysk magasin, der samler testresultater fra tysksprogede magasiner, tekniske data og brugeranmeldelser. Magasinet giver produkterne karakterer og placeringer, så forbrugerne nemmere kan sammenligne produkterne.

Testberichte har samlet anmeldelser fra Metabo FMS 200 og Bosch PSM 18 LI. Metabo FMS 200 ender på en 1. plads ud af 8 i testen. Eksperterne konkluderer, at maskinen sliber jævnt, og den er nem at styre. Bosch PSM 18 LI får en bedømmelse på 5 ud af 5 stjerner i testen. Eksperterne konkluderer, at multisliberen er god til at udføre et rent slibearbejde ved hjælp af støvopsamlingssystemet.

Testen er udført den: december 2017
Du kan se testen af Metabo FMS 200 her

Testen er udført den: juni 2011
Du kan se testen af Bosch PSM 18 LI her

Rtl.de

RTL er en tysk tv-kanal, som også kan findes på deres hjemmeside. På hjemmesiden kan læsere finde nyheder om sport, politik og underholdning. RTL samler også tests af produkter, som de sammenligner i et skema.

RTL har anmeldt og sammenlignet Einhell TE-OS 18/1 18V Li og Bosch PSM 18 Li. Multisliberen fra Bosch ender som topscorer på en 2. plads. Eksperterne fremhæver, at multisliberen er ledningsfri, så det er nemt at bevæge sig frit med maskinen. Multisliberen fra Einhell ender på en 6. plads i testen. Eksperterne fremhæver det ergonomiske greb og de tre slibeplader.

Testen er opdateret den: 14 april 2021
Du kan se testen her

The independent

The Independent er en britisk online avis, som blev etableret i 1986. På websiden kan læserne finde nyheder fra Storbritannien men også globale nyheder. Nyhedsmediet har også lavet flere forskellige produkttests, hvor de sammenligner produkterne.

The Independent har både testet Bosch PSM 18 Li og Ryobi R18PS-0. Eksperterne har bedømt produkterne ud fra brugervenlighed, batterilevetid, komfort og kvalitet. Bosch PSM 18 Li ender på en 4. plads i testen. Eksperterne fremhæver maskinens kraftfulde motor, som kan bruges til større projekter. Ryobi R18PS-0 ender på en 9. plads i testen. Eksperterne roser maskinen for at være lille og kompakt.

Testen er udført den: 26 marts 2021
Du kan se testen her

Selbst.de

Selbst.de er et tysk magasin, som guider forbrugerne til deres gør-det-selv-projekter. I magasinet kan forbrugerne også finde tests af produkter, som de skal bruge til hjemme-projektet.

Eksperterne fra selbst.de har testet Bosch PSM 200 AES. Eksperterne har testet multisliberen med fokus på slibekvaliteten og brugervenligheden. Multisliberen løber med prisen ”bedste slibeevne” i testen. Eksperterne er også glade for brugervenligheden og det ergonomiske håndtag. Multisliberen er behagelig og nem at arbejde med, og du ender med et flot slutresultat.

Testen er udført den: januar 2019
Du kan se testen her

YouTube

YouTube er et medie, hvor brugere kan uploade videoer på deres profiler. På YouTube er der flere brugere, der tester og anmelder produkter, så andre brugere kan få en fornemmelse af produktet.

Brugeren Steven Larkin har på sin YouTube-kanal anmeldt Ryobi R18PS-0. Anmelderen tester produktet med fokus på slutresultatet, brugervenligheden og funktioner. Han konkluderer, at multisliberen er god til mindre projekter. Multisliberen er god at bruge, hvis du hurtigt ønsker at slibe et lille område på dit projekt. Han nævner dog også, at større projekter kræver en anden model.

Testen er udført den: 1. september 2018
Du kan se testen her

Selbermachen

Selbermachen er et tysk magasin, der guider læserne til deres DIY-projekter. I magasinet kan læserne finde guides, inspiration og tests af produkter til gør-det-selv-projektet.

Selbermachen har testet Black & Decker KA280K med fokus på ydeevne, pris, brugervenlighed og funktioner. Modellen får en god anmeldelse af eksperterne. De konkluderer, at du får et multifunktionelt produkt. Det mest nødvendige tilbehør følger med maskinen, når du køber den. Du kan derfor straks gå i gang med diy-projektet, hvis du køber modellen.

Anmeldelsen er udført den: 25 januar 2012
Du kan se anmeldelsen her

FAQ

Hvilken multisliber er bedst i test?
Alle multislibere i oversigten har klaret sig godt i test. Du skal derfor gøre op med dig selv, hvad der passer bedst til dig.
En multisliber er skabt til at slibe store flader og hjørner. Multisliberen er formet som et strygejern, så du kan komme helt ind i hjørnerne.
Hvilken multisliber skal jeg købe?
I vores oversigt kan du få et godt overblik over nogle af de bedste multislibere på markedet. I testen kan du læse om multislibernes funktioner, så du kan finde den rette.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme