Test-oversigt:
De 5 bedste multislibere ifølge brugere og eksperter

Baseret på vores research og analyser Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

5 udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag Handytools er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.
ANNONCER Artiklen er baseret på research, men indeholder sponsorerede elementer herunder annoncelinks, hvorfor artiklen skal betragtes som en annonce.

Det er blevet populært at kaste sig ud i gør-det-selv-projekter. Der er også en helt særlig følelse forbundet med at skabe noget selv, og eksempelvis sætte sit eget præg på møblerne i hjemmet. En multisliber kan være et uvurderligt værktøj i værktøjskassen, som kan hjælpe med at realisere både mindre og større projekter. Maskinen er trekantformet og derfor god til at slibe hjørner og flader.

I vores store oversigt har vi samlet 6 af de bedste multislibere på markedet ifølge brugere og eksperter. Du kan læse  om specifikationer, fordele og ulemper, og endelig finde en multisliber, som passer til dine behov.

Det skal du overveje, før du køber en ny multisliber:

 • Pris: Hvis du er nybegynder indenfor gør-det-selv-disciplinen har du ikke nødvendigvis brug for den dyreste multisliber. Skal du bruge en sliber til professionelt brug, kan det være en god idé at investere i en dyrere maskine. Du kan også finde gode multisliber tilbud, hvor du kan finde kvalitetsslibere til en skarp pris.
 • Størrelsen på projektet: Der kan stor forskel på, om du skal bruge en sliber til et mindre projekt eller et større projekt. I vores test finder du både multislibere som egner sig godt til små opgaver og større opgaver.
 • Ledning eller ej: Nogle multislibere er udstyret med ledning, mens andre er ledningsfrie. Det kan være en fordel at investere i en ledningsfri sliber, fordi den gør dig mere fri til at bevæge sig rundt. Du kan bruge multisliberen til mange forskellige projekter. Det er derfor op til dig, at finde en maskine, som passer til dine ønsker.

arrow-more

Sådan vurderer og udvælger vi produkterne i artiklen

Vores research team har gennemgået og analyseret markedet for at finde nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med de fleste store forhandlere, og selvom disse kan have indflydelse på udvalget af produkterne til artiklen, beror vores anbefalinger endeligt på redaktionens professionelle, subjektive vurdering af de bedste produkter.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på baggrund af:

  1
 • Eventuelle officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes mening om produktet
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren
 • 5
 • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig. Det er vigtigt at notere, at rækkefølgen af produkter ikke skal forstås som en rangering, men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov, ønsker og prisklasser.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Vores udvalgte multislibere

Bosch PSM 18 LI multisliber
Ukendt Lager

Bosch PSM 18 LI multisliber

Gå til bedste pris
477 Kr. hos Homeshop.dk
Læs vores anmeldelse
Ukendt Lager
Einhell TE-OS 18/1 18V Li
Lager

Einhell TE-OS 18/1 18V Li

Gå til bedste pris
295 Kr. hos Homeshop.dk
Læs vores anmeldelse
Lager
Bosch PSM 200 AES multisliber
Ukendt Lager

Bosch PSM 200 AES multisliber

Gå til bedste pris
725 Kr. hos Homeshop.dk
Læs vores anmeldelse
Ukendt Lager
Black & Decker KA280K
Lager

Black & Decker KA280K

Gå til bedste pris
577 Kr. hos happii.dk
Læs vores anmeldelse
Lager

Bosch PSM 18 LI multisliber - kompakt og kraftfuld

Bosch PSM 18 LI er kåret som den bedste multisliber i vores testoversigt. Multisliberen er både kompakt og kraftfuld. Du kan bruge maskinen til at slibe flader eller kringlede hjørner.Multisliberen har fået gode brugeranmeldelser af mere end 1000 globale brugere. De har givet maskinen en samlet score på 4,7 ud af 5 stjerner. Eksperterne på testberichte.de er også glade for produktet, som de giver 5 ud af 5 stjerner med titlen ”very good”.

Dagens bedste priser og tilbud på Bosch PSM 18 LI multisliber:

 • Kompakt
 • Økonomisk i sandpapir
 • Mikrofilter Systemboks

Mere om Bosch PSM 18 LI multisliber

SPECIFIKATIONER

 • Batterispænding: 18 V
 • Svingningstal: 22000 omdr./min.
 • Svingkreds Ø: 1.6 mm
 • Slibeflade: 104 cm2

Bosch multisliber er en lille og kompakt maskine. Multisliberen er udstyret med et mikrofiltersystem, som hjælper med at opsamle støv. Den er derfor nem at rengøre efter arbejdet.

Multisliberen er også designet med en todelt slibesål. Deltaspidsen på slibesålen kan udvides, så du kan slibe selv de mest besværlige hjørner og kanter.

Bosch PSM 18 LI er også udstyret med en 18V-batteripakke, som kan bruges sammen med andre produkter i Bosch-serien. Hvis du skal lave et stort gør-det-selv-projekt, har du måske brug for en god rundsav. Rundsaven er god til store projekter i træ.

Rtl.de fremhæver i deres test, at PSM 18 LI er en ledningsfri maskine, der kommer med 3 forskellige slibeplader. The Independent fremhæver også i deres test, at slibemaskinen fra Bosch er meget kraftfuld og prisvenlig.

Sammenlignet med de andre multislibere i testen, får du derfor en kompakt, ledningsfri og kraftfuld maskine til en skarp pris. Multisliberen kan klare større projekter, hvor du ønsker at slibe meget af overfladen.

Fordele og ulemper ved Bosch PSM 18 LI multisliber

Fordele

 • Kompakt
 • Økonomisk brug af sandpapir
 • Mikrofilter Systemboks til maksimal støvopsamling

Ulemper

 • Batteriet kan ikke bruges med andre Bosch 18 V-enheder

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Bosch PSM 18 LI multisliber

Einhell TE-OS 18/1 18V Li - multisliber til nybegynderen

Einhell TE-OS 18/1 18V Li er kåret som bedst til prisen, da du kan finde multisliberen til en skarp pris. Den prisvenlige multisliber er oplagt til nybegynderen, som ønsker en god men billig slibemaskine.
Multisliberen får gode brugeranmeldelser på Amazon, hvor 168 globale brugere har givet maskinen 4.5 ud af 5 stjerner. Brugerne er meget begejstrede for batterilevetiden, brugervenligheden og værdien for pengene. Maskinen har også fået en god anmeldelse af Rtl.de, hvor den får en 6. plads.

Dagens bedste priser og tilbud på Einhell TE-OS 18/1 18V Li :

 • Ergonomisk blødt greb
 • Rent slibemønster
 • Power X-change batteri

Mere om Einhell TE-OS 18/1 18V Li

SPECIFIKATIONER

 • Svingningstal: 2400 min-1
 • Svingsningskreds, Ø: 1,6 mm.
 • Størrelse på slibepapir: 150 x 150 x 100 mm.

Strygejernsformen på den prisvenlige multisliber gør det nemmere for dig at slibe hjørner eller kanter, som normalt kan være svære at nå. Maskinen har også et soft grip, som sørger for en god komfort.

Multisliberen er designet med en snaplukning, som gør det nemt og hurtigt at skifte slibepapiret. Det kan være en fordel, når du først er gået i gang med projektet.

Maskinen er også lavet med en støvsugningsadapter og en støvboks, så du kan koble din støvsuger sammen med sliberen. Du kan derfor hurtigt fjerne støv og savsmuld med støvsugeren.

Sammenlignet med de andre multislibere i testen får du en meget prisbillig slibemaskine. Du får alle de nødvendige funktioner, som du skal bruge til projektet. Du skal dog være opmærksom på, at der kun er én slibehastighed, og batteri og lader medfølger ikke.

Fordele og ulemper ved Einhell TE-OS 18/1 18V Li

Fordele

 • Ergonomisk blødt greb
 • Rent slibemønster
 • En del af Power X-change batterisystem

Ulemper

 • Slibehastigheden er altid den samme

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Einhell TE-OS 18/1 18V Li

Bosch PSM 200 AES multisliber - alsidig maskine til større overflader

Bosch PSM 200 AES passer godt til dig, der leder efter en multisliber af god kvalitet til mellemstore og store overflader. Multisliberen er kåret som vores premium valg, fordi de mange funktioner gør den meget alsidig.
Multisliberen er en meget populær model med en god slibeevne. På Amazon har 2750 globale brugere givet maskinen en bedømmelse på 4.6 ud af 5 stjerner. Brugerne mener, at maskinen er meget brugervenlig, og så får du meget værdi for pengene. Selbst.de er også begejstrede for multisliberen, som de kårer som topscorer.

Dagens bedste priser og tilbud på Bosch PSM 200 AES multisliber:

 • Alsidig
 • Til mellem/store overflader
 • Elektronisk hastighedsvalg

Mere om Bosch PSM 200 AES multisliber

SPECIFIKATIONER

 • Svingningstal: 6000-26000 omdr./min.
 • Svingningskreds: 1,8 mm.
 • Slibeflade firkant: 164 cm2

Bosch PSM 200 AES er lavet med to udskiftelige slibesåle. Maskinen bliver både leveret med et firkantet og trekantet slibeark, så du kan nå helt ud i hjørnerne. Sålen er udstyret med mikrovelcro, så du hurtigt kan skifte slibeark under arbejdet.

Multisliberen er også udstyret med et trinløst forvalg af omdrejningstal. Du kan derfor nemt selv justere hastigheden på sliberen.

Multisliberen er også udstyret med et mikrofiltersystem, hvor du kan tilslutte din støvsuger. Det gør det nemmere at holde arbejdet rent.

Du skal være opmærksom på, at der kun medfølger 2 slibeark til Bosch PSM 200 AES. Du kan derfor tilkøbe slibepapir til Bosch multisliber, hvis du ønsker ekstra slibeark.

Bosch PSM 200 AES er den dyreste sliber i vores oversigt. Til prisen får du dog en alsidig slibemaskine, som leverer et flot resultat.

Hvis du ønsker en flot snedkerkvalitet på din projekter, kan du overveje at investere i en overfræser. Overfræseren kan afrunde skarpe kanter, så du får et flot slutresultat.

Fordele og ulemper ved Bosch PSM 200 AES multisliber

Fordele

 • Alsidig
 • Sliber mellemstore og store flade overflader
 • Elektronisk hastighedsforvalg

Ulemper

 • Der medfølger kun 2 slibeark

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Bosch PSM 200 AES multisliber

Metabo FMS 200 - brugervenlig multisliber fra et kendt mærke

Metabo FMS 200 er udviklet af det kendte mærke Metabo, som er førende indenfor håndholdt elektronisk værktøj.
Den brugervenlige multisliber har fået gode anmeldelser af brugerne på Amazon. Brugerne giver modellen en bedømmelse på 4.5 ud af 5 stjerner. En bruger skriver, at multisliberen er god og relativt stille i brug. Multisliberen får også en god bedømmelse på testberichte.de. Eksperterne fremhæver multisliberens evne til at slibe en jævn overflade.

Dagens bedste priser og tilbud på Metabo FMS 200:

 • Skridsikkert gummihåndtag
 • Enhåndsbetjening
 • God vibrationsdæmpning

Mere om Metabo FMS 200

SPECIFIKATIONER

 • Svingtal: 26000 omdr./min.
 • Svingskreds 1,4 mm.
 • Slibeplade 100 x 147 mm.

Multisliberen fra Metabo er designet med en trekantformet slibeplade, som kan slibe kanter, hjørner og andre flader. Du kan betjene maskinen med én hånd, så det er nemt at arbejde med projektet.

Maskinen er udstyret med vibrationsdæmpning, som gør den mere støjsvag under arbejdet. Håndtaget er også udstyret med en skridsikker gummibelægning, så du får et godt greb om maskinen.

Multisliberen er også designet med et Intec-filtersystem og en kassette til støvopsamling. Det er nemmere at arbejde med projektet, når der ikke er støv og savsmuld i vejen. Du kan også rense filtersystemet flere gange.

Du kan nemt tilkøbe multisliber tilbehør til maskinen, hvis du ønsker flere slibeark til projektet. Hvis du skal lave et diy-projekt i beton eller stål, kan du i stedet bruge en vinkelsliber. Vinkelsliberen kan skære, polere og pudse beton og stål.

Sammenlignet med de andre modeller i testen får du en brugervenlig slibemaskine fra et velkendt mærke. Multisliberen ligger i en mellemprisklasse, hvor både nybegynderen og den garvede kan være med.

Fordele og ulemper ved Metabo FMS 200

Fordele

 • Skridsikkert gummihåndtag
 • Enhåndsbetjening
 • God vibrationsdæmpning

Ulemper

 • Mindre bevægelsesfrihed på grund af 2 m. lang ledning

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Metabo FMS 200

Black & Decker KA280K - alsidig 4-i-1 multisliber

Multisliberen fra Black & Decker passer godt til dine gør-det-selv-projekter. Maskinen er multifunktionel, og det vigtigste tilbehør er inkluderet ved leveringen.
Den alsidige multisliber får en samlet score på 4.2 ud af 5 stjerner af 343 globale brugere på Amazon. Brugerne er glade for den overkommelige pris. En bruger skriver også, at maskinen ligger godt i hånden. Multisliberen får også en overordnet positiv anmeldelse fra Selbermachen. Eksperten fremhæver, at maskinen er meget alsidig.

Dagens bedste priser og tilbud på Black & Decker KA280K :

savier

Find og test rabatkoder ved checkout

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout
 • En- eller tohåndsbrug
 • Udskift nemt plader uden værktøj
 • God til gør-det-selv-projekter

Mere om Black & Decker KA280K

SPECIFIKATIONER

 • Svingtal: 8500 – 13000 omdr./min.
 • Slibeskivens diameter: 12,5 cm.
 • Slibesål: 100 x 165 mm.

Den alsidige multisliber fra Black & Decker er udstyret med Autoselect, hvor du kan indstille hastigheden på maskinen. Du kan nemt bruge drejeknappen på maskinen til at justere hastigheden til projektet.

Du kan også udskifte slibepladerne på maskinen. Du skal hverken bruge de store kræfter eller værktøj til at fjerne pladerne.

Den værktøjsfri base gør det nemt at skifte til de rette slibeplader.

Multisliberen er også designet med en cyklonisk støvbeholder, som opsamler det værste støv, når du arbejder.

Det bagerste håndtag på maskinen gør det muligt at styre maskinen med begge hænder. Det giver dig mere kontrol over processen. Grebet er designet med et blødt materiale, som giver et ergonomisk greb.

Sammenlignet med de andre modeller i testen ligger Black & Decker KA280K i en mellemprisklasse. Du får derfor en alsidig slibemaskine, som kan klare dine gør-det-selv-projekter.

Fordele og ulemper ved Black & Decker KA280K

Fordele

 • En- eller tohåndsbrug
 • Udskift nemt plader uden værktøj
 • God til gør-det-selv-projekter

Ulemper

 • Meget tung
 • Høj vibrationsværdi

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs mere om Black & Decker KA280K

Det skal en værktøjskasse for begyndere indeholde

Værktøj til at samle ting
Det kan være en fordel at have en hammer, et skruetrækkersæt og et unbrako-nøglesæt til at samle skabet. Det kan også være en fordel at investere i en papegøjetang og en svensknøgle, så du blandt andet kan fikse vandhanen. En enhåndstvinge kan også være god til at spænde to emner sammen, når du arbejder alene.
Værktøj til at måle
Der findes mange projekter i hjemmet, hvor det er en god idé at have måleudstyret i orden. Her kan det være en fordel at anskaffe en tommestok, et båndmål og et vaterpas. Værktøjerne hjælper dig med at måle præcist op til projektet.
Værktøj til at hænge ting op
Hvis du skal hænge et nyt billede op på væggen, er det en fordel at investere i en boremaskine med bor og bits. Det kan også være en god idé at anskaffe en borehammer, hvis du bor i et betonbyggeri.
Værktøj til at male
Hvis du skal male væggen, kan det være en god idé at anskaffe ruller og pensler. Det kan også være en fordel at investere i en håndspartel, så du kan spartle hullerne i væggen.
Værktøj til at skære med
Det kan være en god idé at investere i en stiksav og en håndsav til de små projekter i hjemmet. Med en håndsav og en stiksav kan du klare de fleste opgaver.
Værktøj til at slibe
Hvis du skal slibe store flader, kan du få hjælp af en excentersliber eller en multisliber. En Makita multisliber kan komme ind i de mest kringlede kroge, fordi den er udformet som en trekant. Det kan derfor være et værdifuldt værktøj i værktøjskassen.

Værktøj til at skille ting ad
Du kan bruge koben, knibtang eller skævbider til at skille ting ad. Det kan være, at sømmet er bøjet, eller at skabet skal skilles ad.

De forskellige værktøjer kan være uvurderlige i værktøjskassen, når du skal lave gør-det-selv projekter.

En multisliber kan anvendes til mange DIY-projekter

En multisliber kan bruges til mange forskellige DIY-projekter i hjemmet. Du kan nemt og enkelt bruge en multisliber, hvis du drømmer om at give dit gamle skab en opgradering med en ny farve.

En multisliber er mere kompakt end andre slibemaskiner. Den er derfor nemmere at styre, så du kan slibe skabet mere præcist. Multisliberen er også formet som en trekant, så du kan nå helt ud i hjørnerne med sliberen.

Det er en god idé at slibe træmøblerne inden du maler dem. Når træmøblerne bliver slebet, hænger malingen bedre fast på træet. Efter slibningen kan du fjerne støvet med en håndstøvsuger. Når skabet er færdigslebet, kan du male det i din yndlingsfarve.

Multisliberen kan bruges til mange af dine kreative projekter. Det handler derfor bare om at kaste sig ud i projektet. Beskrivelse af kilder og tests

Hvis du allerede er interesseret i en multisliber, så kan det være, du måske også vil være interesseret i vores guide til vådslibere, hvor vi har fundet nogle i alle prisklasser.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests

Ekspert- og testkilder

Testberichte.de

Testberichte.de er et tysk magasin, der samler testresultater fra tysksprogede magasiner, tekniske data og brugeranmeldelser. Magasinet giver produkterne karakterer og placeringer, så forbrugerne nemmere kan sammenligne produkterne.

Testberichte har samlet anmeldelser fra Metabo FMS 200 og Bosch PSM 18 LI. Metabo FMS 200 ender på en 1. plads ud af 8 i testen. Eksperterne konkluderer, at maskinen sliber jævnt, og den er nem at styre. Bosch PSM 18 LI får en bedømmelse på 5 ud af 5 stjerner i testen. Eksperterne konkluderer, at multisliberen er god til at udføre et rent slibearbejde ved hjælp af støvopsamlingssystemet.

Testen er udført den: december 2017
Du kan se testen af Metabo FMS 200 her

Testen er udført den: juni 2011
Du kan se testen af Bosch PSM 18 LI her

Rtl.de

RTL er en tysk tv-kanal, som også kan findes på deres hjemmeside. På hjemmesiden kan læsere finde nyheder om sport, politik og underholdning. RTL samler også tests af produkter, som de sammenligner i et skema.

RTL har anmeldt og sammenlignet Einhell TE-OS 18/1 18V Li og Bosch PSM 18 Li. Multisliberen fra Bosch ender som topscorer på en 2. plads. Eksperterne fremhæver, at multisliberen er ledningsfri, så det er nemt at bevæge sig frit med maskinen. Multisliberen fra Einhell ender på en 6. plads i testen. Eksperterne fremhæver det ergonomiske greb og de tre slibeplader.

Testen er opdateret den: 14 april 2021
Du kan se testen her

The independent

The Independent er en britisk online avis, som blev etableret i 1986. På websiden kan læserne finde nyheder fra Storbritannien men også globale nyheder. Nyhedsmediet har også lavet flere forskellige produkttests, hvor de sammenligner produkterne.

The Independent har både testet Bosch PSM 18 Li og Ryobi R18PS-0. Eksperterne har bedømt produkterne ud fra brugervenlighed, batterilevetid, komfort og kvalitet. Bosch PSM 18 Li ender på en 4. plads i testen. Eksperterne fremhæver maskinens kraftfulde motor, som kan bruges til større projekter. Ryobi R18PS-0 ender på en 9. plads i testen. Eksperterne roser maskinen for at være lille og kompakt.

Testen er udført den: 26 marts 2021
Du kan se testen her

Selbst.de

Selbst.de er et tysk magasin, som guider forbrugerne til deres gør-det-selv-projekter. I magasinet kan forbrugerne også finde tests af produkter, som de skal bruge til hjemme-projektet.

Eksperterne fra selbst.de har testet Bosch PSM 200 AES. Eksperterne har testet multisliberen med fokus på slibekvaliteten og brugervenligheden. Multisliberen løber med prisen ”bedste slibeevne” i testen. Eksperterne er også glade for brugervenligheden og det ergonomiske håndtag. Multisliberen er behagelig og nem at arbejde med, og du ender med et flot slutresultat.

Testen er udført den: januar 2019
Du kan se testen her

YouTube

YouTube er et medie, hvor brugere kan uploade videoer på deres profiler. På YouTube er der flere brugere, der tester og anmelder produkter, så andre brugere kan få en fornemmelse af produktet.

Brugeren Steven Larkin har på sin YouTube-kanal anmeldt Ryobi R18PS-0. Anmelderen tester produktet med fokus på slutresultatet, brugervenligheden og funktioner. Han konkluderer, at multisliberen er god til mindre projekter. Multisliberen er god at bruge, hvis du hurtigt ønsker at slibe et lille område på dit projekt. Han nævner dog også, at større projekter kræver en anden model.

Testen er udført den: 1. september 2018
Du kan se testen her

Selbermachen

Selbermachen er et tysk magasin, der guider læserne til deres DIY-projekter. I magasinet kan læserne finde guides, inspiration og tests af produkter til gør-det-selv-projektet.

Selbermachen har testet Black & Decker KA280K med fokus på ydeevne, pris, brugervenlighed og funktioner. Modellen får en god anmeldelse af eksperterne. De konkluderer, at du får et multifunktionelt produkt. Det mest nødvendige tilbehør følger med maskinen, når du køber den. Du kan derfor straks gå i gang med diy-projektet, hvis du køber modellen.

Anmeldelsen er udført den: 25 januar 2012
Du kan se anmeldelsen her

FAQ

Hvilken multisliber er bedst i test?
Alle multislibere i oversigten har klaret sig godt i test. Du skal derfor gøre op med dig selv, hvad der passer bedst til dig.
En multisliber er skabt til at slibe store flader og hjørner. Multisliberen er formet som et strygejern, så du kan komme helt ind i hjørnerne.
Hvilken multisliber skal jeg købe?
I vores oversigt kan du få et godt overblik over nogle af de bedste multislibere på markedet. I testen kan du læse om multislibernes funktioner, så du kan finde den rette.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme