Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Arbejdsshorts Test-Guide:
De bedste arbejdsshorts

Baseret på vores research og analyser Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund research..., men vi afgrænser os primært til produkter tilgængelige på prisportaler eller annonceplatforme. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Oplistningen er ikke et udtryk for en rangering af produkter, og annonceaftaler kan påvirke placeringen og udvælgelsen af vores produkter – læs mere her. Læs mere

udvalgte produkter
Baseret på analyse
Udarbejdet af research-specialister Bag Handytools er et specialiseret hold af eksperter indenfor forbrugsgoder, hvis fornemmeste opgave er at give dig den bedste vejledning til at finde det bedste produkt til dit behov.

Vi elsker godt vejr, de lange aftener og muligheden for en ekstra fyraftensøl. Sommeren betyder dog også, at det bliver varmere at arbejde – især udenfor. Derfor har vi gransket markedet for nogle af de bedste arbejdsshorts til mænd.

Fælles for alle shortsene er, at de er både behagelige at have på og med stor bevægelsesfrihed. Hver model har deres særlige fordele, og der er helt sikkert også et par, der passer til dig og dine behov.

OBS: Denne artikel fremhæver lige nu 1 produkt, da de tidligere udvalgte produkter enten er udsolgte eller ikke forhandles mere. Vi er opmærksomme på problemet og er i fuld gang med at lave ny research, så du lige om lidt igen kan få overblikket over de bedste produkter på markedet i dag – de er lige på trapperne.

Vores udvalgte arbejdsshorts

FlexiWork håndværkershorts
Lager

FlexiWork håndværkershorts

Gå til bedste pris
755 Kr. hos Toolster
Læs vores anmeldelse
Lager

Seneste ændring:

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

test-guiden

En test-guide, som denne, er en artikel, der analyserer produkter via en gennemgang af bl.a. anmeldelser og tests.

De bedste i test-guiden 2024:

Sådan vurderer og udvælger vi produkterne i artiklen

Vores research team har gennemgået og analyseret markedet for at finde nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med de fleste store forhandlere, og selvom disse kan have indflydelse på udvalget af produkterne til artiklen, beror vores anbefalinger endeligt på redaktionens professionelle, subjektive vurdering af de bedste produkter.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på baggrund af:

  1
 • Eventuelle officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes mening om produktet
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren
 • 5
 • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig. Det er vigtigt at notere, at rækkefølgen af produkter ikke skal forstås som en rangering, men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov, ønsker og prisklasser.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Bemærk, vi har ikke kunne finde uvildige tests i dette emne, og har primært analyseret på kundens egen "test" af produktet i form af alle de kundeanmeldelser, vi har kunne finde om de pågældende produkter, og holdt op imod produktdata og pris.

FlexiWork håndværkershorts - fleksible og komfortable Snickers arbejdsshorts

FlexiWork håndværkershorts fra Snickers er shorts, som giver dig en uovertruffen fleksibilitet og komfort i varmen. De lette arbejdsshorts er fremstillet i High-Tech body mapped design med let ventileret strækbart materiale. Det giver dig en stor komfort og bevægelsesfrihed. Shortsene har også sidepanel, hvilket giver dig en optimal vægtfordeling og dermed en bedre arbejdsstilling,

Dagens bedste priser og tilbud på FlexiWork håndværkershorts:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Strækbart materiale
 • Flere praktiske lommer som mobiltelefonlomme
 • Integreret aftageligt bælte

Mere om FlexiWork håndværkershorts

SPECIFIKATIONER

 • Farve: Sort
 • Tøjfunktionalitet: Hængelommer, lårlomme
 • Velegnet til: Arbejde
 • Gramvægt: 200
 • Køn: Herre
 • Blandingsforhold: 65% Polyester/35% Bomuld
 • Teknologi: Cordura®
 • Tøjegenskaber: Strækbar

Shortsene har robuste Cordura® forstærkninger på både lommerne og hylsterlommerne. Det giver dig shorts med en øget slidstyrke og længere holdbarhed. Der er lettilgængelige lårlommer med både knivholder og mobiltelefonlomme. Så kan du trygt opbevare begge dele, mens du arbejder og ikke være bekymret for, om de falder ud af lommerne.

Shortsene har også et integreret og aftageligt slidstærkt bælte. Bæltet har et simpelt spænde af polyamid. Så kan du nemt spænde shortsene ind. Sammen med shortsenes strækbarhed, giver det dig et par shorts med en helt sublim pasform og komfort.

Fordele og ulemper ved FlexiWork håndværkershorts

Fordele

 • Strækbart materiale
 • Flere praktiske lommer inkl. mobiltelefonlomme
 • Integreret aftageligt bælte
 • Med Cordura® forstærkning for øget holdbarhed og slidstyrke

Ulemper

 • Ingen Hi-Vis
 • Ikke smudsafvisende

Guide til at købe arbejdsbukser

Når du skal købe arbejdsbukser, er det vigtigt, at du gør dig nogle overvejelser. I mange tilfælde er dine arbejdsbukser en del af dit værnemiddel. Det betyder, at de har til opgave at holde dig sikker på jobbet. Det vil derfor være en stor fejl, hvis du køber arbejdsbukser, der ikke tager hensyn til behovene på arbejdet.

Du bør derfor altid overveje, hvordan shortsene skal beskytte dig, når du køber arbejdsbukser. På den måde kan du sikre dig, at det udstyr, som du bruger, også er egnet til formålet.

Det er også vigtigt, at buksernes pasform harmonerer med din kropsfacon og dine præferencer. Nogle foretrækker stramme ben, mens andre foretrækker mere løse modeller. Udover hvad du selv personligt foretrækker, afhænger dit valg også af hvilket arbejde, du har. Hvis du eksempelvis har brug for at kunne bevæge dig meget frit eller har brug for store knæpuder, vil det typisk være en god idé med mere løse bukser.

Du bør overveje, hvor meget værktøj, du skal bære i dit arbejdstøj. På nogle arbejdspladser skal du ikke bære dit eget værktøj. I andre jobs skal du næsten have fuld oppakning med i dine arbejdsbukser. Når du ved, hvad du skal have med dig, kan du vælge en model med passende lommer. Måske har du også brug for flere stropper, D-ring eller noget helt tredje? Det ved du bedst selv.

Kilde: Winfieldsoutdoors.co.uk

Hvordan bør shorts til mænd sidde?

Hvordan dine shorts bør sidde afhænger af to faktorer. Den ene faktor er din højde. Den anden faktor er, hvor selvsikker du er omkring dine lår.
Din højde bestemmer, hvor lang din indersøm skal være. Jo højere du er, desto længere shorts har du typisk også brug for. Hvis du tværtimod er forholdsvis lav, bør du undgå længere indersøm, da det kan få dig til at se lavere ud.

Det kommer også an på, hvor selvsikker du er omkring dine lår. Sagt med andre ord kommer det an på, hvor meget hud, du gerne vil vise frem. Er du på udkig efter arbejdsshorts, vil det være en fordel at vælge shorts med en ret konservativ længde.

Længere shorts kan skærme dele af dine ben fra slag og gnister. Det kan også være nødvendigt med reflekser på dine shorts, hvis du arbejder udendørs tidlig morgen eller i mørke til aften. Derfor bør du altid overveje risiciene på din arbejdsplads, inden du køber nye arbejdsshorts. Måske skal du også bruge gode sikkerhedssko?

Kilde: Theessentialman.com

Hvornår er det i orden at bære shorts på job?

Engang hed det sig, at shorts ganske enkelt ikke hørte hjemme på en arbejdsplads. I dag har flere og flere virksomheder dog en mere afslappet tilgang til beklædning – særligt i sommermånederne, som også gælder for arbejdsveste. Vi hjælper dig med de mulige steder, hvor du gerne må bære shorts på jobbet.

 1. Hvis jeans og sneakers er acceptabelt på dit kontor
 2. Hvis du arbejder ved en start-up, nonprofit, eller en virksomhed med en meget kreativ kultur, der typisk vil beskrive sig selv som afslappet, kan du sagtens bære shorts på jobbet hver dag. Du kan holde det klassisk med et par pæne skræddersyede chinos eller et traditionelt mønster som plaid. Til gengæld bør du gemme denimshorts og de vilde mønstre til weekenden.
 3. Hvis du arbejder på stranden
 4. Uanset om du er livredder eller issælger, må du gerne bære shorts, når du arbejder ved havet.
 5. Hvis du deltager i et rekreativt arrangement udendørs
 6. Hvis din arbejdsplads arrangerer en form for sommerhygge, eksempelvis middagsgrill i den lokale park, er det i orden at bære shorts. Ideen er oftest at skade et afslappet og imødekommende miljø.
 7. Hvis du arbejder for et shorts-firma
 8. Hvis du arbejder for et shorts-firma, er det naturligvis i orden at være deres omvandrende reklamesøjle.
 9. Hvis shorts er en del af din arbejdsuniform
 10. Er shorts din arbejdsuniform, giver det helt sig selv.
 11. Hvis det er meget varmt
 12. Den går selvfølgelig ikke på alle arbejdspladser, men det føles alligevel som om det burde være en grundlæggende menneskeret. Hvis du arbejdermed kundekontakt, bliver du nødt til at iføre dig lange bukser selv på varme dage.
 13. Hvis der er casual-dag på jobbet
 14. Hvis der er casual-dag på din arbejdsplads, er det helt klart et forsøg på at løsne reglerne og skabe et mere afslappet miljø. Derfor må du gerne iføre dig shorts.

 

Kilde: Birchbox.com

FAQ

Hvordan ved jeg, hvilken størrelse shorts, jeg skal købe?
Du skal måle længden fra skridtet til dine knæ, for at finde en passende længde. Du kan bruge samme taljemål, som du bruger ved almindelige bukser.
Sørg for at shortsene passer til dine personlige behov. Tag også højde for risici på arbejdspladsen. Arbejdsshorts kan nemlig også være et værnemiddel.
Hvordan får jeg shorts til at se godt ud på mig?
Vælg nogle, der passer dig rent størrelsesmæssigt. Og sørg for, at længden også passer til dit job. Typisk er en konservativ længde en god idé på arbejdspladsen.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme